Kwiatki Pauzalki :)
- lila31
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 20 lip 2006, o 12:06
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Pauzalko zrobiłaś śliczne zdjęcia prześlicznych kwiatów.
Bardzo podobają mi się Twoje mieczyki, prześliczne odmiany, kolory.
Zdjęcia róż z kroplami deszczu, naprawdę robią wrażenie.
Jeżeli możesz, to opisz swój ogródek (jak duży, gdzie położony), no i zrób zdjęcia większych części ogródka, wszyscy chętnie pooglądają.
Bardzo podobają mi się Twoje mieczyki, prześliczne odmiany, kolory.
Zdjęcia róż z kroplami deszczu, naprawdę robią wrażenie.
Jeżeli możesz, to opisz swój ogródek (jak duży, gdzie położony), no i zrób zdjęcia większych części ogródka, wszyscy chętnie pooglądają.
- Pauzalka
- 500p
- Od: 15 wrz 2006, o 09:44
No dobrze, dałam się namówić, pokaże swój bałagan. Zaraz przedstawię historyjkę mojego jeszcze skromnego ogrodu. Chwilkę cierpliwości proszę
Mój ogród.
Pauzalka
Pauzalka
- Pauzalka
- 500p
Oto on:
Terenu do zagospodarowania mam około 1300m, na razie większość zajmuje trawnik, ale od początku...
W skrócie było tak:
CDN
Terenu do zagospodarowania mam około 1300m, na razie większość zajmuje trawnik, ale od początku...
W skrócie było tak:
CDN
Mój ogród.
Pauzalka
Pauzalka
- Pauzalka
- 500p
Wokół samego domu jest bałagan remontowo-budowlany, którym się nie będę chwalić. A tak oto zagospodarowuję kupy gruzu, do których tracę cierpliwość
Mój ogród.
Pauzalka
Pauzalka
Pauzalko, kwiaty to Masz naprawdę rewelacyjne i do tego bardzo sporo. Na dodatek fantastycznie je fotografujesz , aż nie można uwieżyć, że to kwiaty, które są w większości w Naszych ogrodach a jakoś ich piękno było traktowane po macoszemu.
Ogólne widoczki Masz wspaniałe. A jakie fantastyczne kaktusy i te skalniaczki. Świetnie Ci idzie urządzanie ogrodu.
Czekam na kolejne fotki
Ogólne widoczki Masz wspaniałe. A jakie fantastyczne kaktusy i te skalniaczki. Świetnie Ci idzie urządzanie ogrodu.
Czekam na kolejne fotki