W słońcu smagliczki i róże
- usa1276
- 1000p
- Od: 22 sty 2012, o 19:30
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Re: W słońcu smagliczki i róże
Witam Małgosiu niedzielnie
Lilie są piękne mają w sobie piękno i dostojność a jak jeszcze doliczymy zapach to mamy arystokratkę nie wiem czemu ale lilie zawsze mi się z tym kojarzą
Wiosną planuję jeszcze dokupić kilka cebul tylko czekam na Ewę
Były róże teraz czas na smagliczkę )
Wiosną ubiegłego roku posadziłam po drugiej stronie wjazdu na posesje róże The Fairy kwitnącym nie mam bo mi zdjęcia zaginęły dodam tylko iż żadne z moich dzieci do tego się nie przyczyniło
do towarzystwa mają psiaka z mini dredami
Lilie są piękne mają w sobie piękno i dostojność a jak jeszcze doliczymy zapach to mamy arystokratkę nie wiem czemu ale lilie zawsze mi się z tym kojarzą
Wiosną planuję jeszcze dokupić kilka cebul tylko czekam na Ewę
Były róże teraz czas na smagliczkę )
Wiosną ubiegłego roku posadziłam po drugiej stronie wjazdu na posesje róże The Fairy kwitnącym nie mam bo mi zdjęcia zaginęły dodam tylko iż żadne z moich dzieci do tego się nie przyczyniło
do towarzystwa mają psiaka z mini dredami
- Lady-r
- Przyjaciel Forum
- Od: 3 lis 2006, o 12:35
A ja mam tylko 2 kępki smagliczki, ale ją bardzo lubię.
pozdrawiam Ania jestem na etapie wymieniania tego co mi się trafiło na to co mi się podoba ;)
Mój ogródek cz.1
Zadbajmy o zdrowie Moje domowe Ogródek Lady-r po przerwie
Mój ogródek cz.1
- beacia0088
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 25 lis 2013, o 20:18
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Witam Uleńko w nowym wątku.Róże piękne
Córcia śliczna więc nie ma się co dziwić ,że chłopcy ciągle koło niej się kręcą już teraz a co dopiero będzie się działo jak dorośnie
Córcia śliczna więc nie ma się co dziwić ,że chłopcy ciągle koło niej się kręcą już teraz a co dopiero będzie się działo jak dorośnie
- Ivona44
- Od: 31 mar 2013, o 14:44
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Witaj Ula i ja się melduję w Twoim pięknym ogródeczku, smagliczka boska, ja cuś dorobić się jej nie mogę
Pozdrawiam, Iwona.
-
- Od: 29 maja 2009, o 21:53
Dobry wieczór Uleńko
Dziś zajrzałam do Ciebie, a tu watek zamknięty A podpis w stopce wysłał mnie w kosmos
Nic to, poszukałam i znalazłam kolejną odsłonę Twojego ślicznego ogródka
Zachwycające zdjęcia i piękne kwiaty pokazujesz. Aż mi się cieplej zrobiło, jak zobaczyłam takie kwitnące cuda
Pokazuj ich jak najwięcej, może dzięki nim zima szybciej od nas ucieknie
Dziś zajrzałam do Ciebie, a tu watek zamknięty A podpis w stopce wysłał mnie w kosmos
Nic to, poszukałam i znalazłam kolejną odsłonę Twojego ślicznego ogródka
Zachwycające zdjęcia i piękne kwiaty pokazujesz. Aż mi się cieplej zrobiło, jak zobaczyłam takie kwitnące cuda
Pokazuj ich jak najwięcej, może dzięki nim zima szybciej od nas ucieknie
Pozdrawiam serdecznie - Agnieszka
- dorcia7
- Od: 13 lip 2011, o 13:58
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Smagliczki na działce nie mam,ale moja sąsiadka przez krawężnik ( u nas nie ma płotów w ROD )i jednocześnie koleżanka z pracy ma jej tyle że nacieszę nią oczy bo blisko
- ursulka
- Od: 2 paź 2009, o 23:12
Witaj Ula w nowym wątku
Już się pogubiłam, czy wpisywałam się u Ciebie w poprzednim wątku, czy nie...
Jakby nie było - nowy wątek, nowa szansa
Córcia prześliczna dziewusia!
A z poprzedniej części pamiętam, że i mamusia niczego sobie
Smagliczki też lubię bardzo dla ich słonecznego koloru i 'skarpetkowego' zapachu. No i rozsiewają się jak głupie!
pozdrawiam serdecznie
Ula
Już się pogubiłam, czy wpisywałam się u Ciebie w poprzednim wątku, czy nie...
Jakby nie było - nowy wątek, nowa szansa
Córcia prześliczna dziewusia!
A z poprzedniej części pamiętam, że i mamusia niczego sobie
Smagliczki też lubię bardzo dla ich słonecznego koloru i 'skarpetkowego' zapachu. No i rozsiewają się jak głupie!
pozdrawiam serdecznie
Ula
- AGNESS
- Od: 5 wrz 2008, o 16:59
Ulu masz śliczną córeńkę...... widać, że się wspaniale bawiła na balu
Ależ masz łany smagliczki niesamowicie to wygląda Cudowny słoneczny kolor.... bardzo lubię żółte kwiaty w ogrodzie.... nawet w pochmurne dni wprowadzają słoneczne, ciepłe klimaty do ogrodu
Ależ masz łany smagliczki niesamowicie to wygląda Cudowny słoneczny kolor.... bardzo lubię żółte kwiaty w ogrodzie.... nawet w pochmurne dni wprowadzają słoneczne, ciepłe klimaty do ogrodu
- usa1276
- 1000p
- Od: 22 sty 2012, o 19:30
Witam poniedziałkowo
Po przejrzeniu waszych wątków wreszcie dotarłam do swojego.
Dzisiejszy poranek przywitał mnie -13 stopniowym mrozem ale teraz jest super słoneczko pięknie świeci drzewa zrzucają swoje klejnoty które w czasie wiatru pięknie dzwoniły, z dachów leje się woda, a ptaszki cudnie śpiewają czyżby to już zapowiedz przedwiośnia
dla mnie mogło by już tak pozostać.
Agnes - bardzo dziękuje jest najmłodsza i skrzętnie to wykorzystuje to prawda co piszesz nawet żółty kolor na zdjęciu jest radosny
smagliczkę miałam wyautować na róże ale zmieniłam zdanie i jeśli będę je tam dosadzać to tylko tak aby większa jej cześć pozostała
Ula - ja też nie pamiętam czy byłaś u mnie ale ja twój ogród odwiedzam od zawsze więc tym bardziej miło mi ze wstąpiłaś
za córunie i za mamunie dziękuje a smagliczce ten ''skarpetkowy'' zapach można wybaczyć za ilość kwitnienia i słoneczny kolorek
Dorotko - to fantastycznie że masz się nią gdzie nacieszyć, nie sposób jest mieć wszystkie roślinki wszak granicie działki nie są z gumy
Agusiu - wieki u mnie nie byłaś a ja u ciebie tez przepraszam cię za to zaraz naprawię ten błąd, wątek zamknęłam a nie umieściłam linku do nowego ale to dlatego że robię to pierwszy raz na przyszłość będę wiedzieć Aga nie wiem jak u ciebie ale u mnie już wiosna
gdzie zalegał śnieg tam teraz wszędzie kapie woda, ale tak na wszelki wypadek fotki tez będą
Iwonko - witam cie i ja u mnie smagliczka jak chwast wysiewa się wszędzie, czasem przy plewieniu wyrzucam wszystko ma też swoje granice
Betko - dziękuję córcia siedmiolatka ten wiek pozwala na wiele i wiele nas uczy w tym roku ma Komunie, więc i mnie czeka sporo pracy. A wybierasz sie może do Sulejowa na zjazd forumków
Aniu - i z pewnością te dwie wynagradzają wszystko, ja mam jej tyle bo z początku nie chciałam tam sadzić nic innego kępki się rozrosły, jak zdecyduje się na róże to ją tylko delikatnie usunę reszta pozostanie ona kwitnie na wiosnę potem tylko liście więc pole manewru na róże i lawendę mam spore
Pozdrawiam serdecznie i dużo dla wszystkich
Po przejrzeniu waszych wątków wreszcie dotarłam do swojego.
Dzisiejszy poranek przywitał mnie -13 stopniowym mrozem ale teraz jest super słoneczko pięknie świeci drzewa zrzucają swoje klejnoty które w czasie wiatru pięknie dzwoniły, z dachów leje się woda, a ptaszki cudnie śpiewają czyżby to już zapowiedz przedwiośnia
dla mnie mogło by już tak pozostać.
Agnes - bardzo dziękuje jest najmłodsza i skrzętnie to wykorzystuje to prawda co piszesz nawet żółty kolor na zdjęciu jest radosny
smagliczkę miałam wyautować na róże ale zmieniłam zdanie i jeśli będę je tam dosadzać to tylko tak aby większa jej cześć pozostała
Ula - ja też nie pamiętam czy byłaś u mnie ale ja twój ogród odwiedzam od zawsze więc tym bardziej miło mi ze wstąpiłaś
za córunie i za mamunie dziękuje a smagliczce ten ''skarpetkowy'' zapach można wybaczyć za ilość kwitnienia i słoneczny kolorek
Dorotko - to fantastycznie że masz się nią gdzie nacieszyć, nie sposób jest mieć wszystkie roślinki wszak granicie działki nie są z gumy
Agusiu - wieki u mnie nie byłaś a ja u ciebie tez przepraszam cię za to zaraz naprawię ten błąd, wątek zamknęłam a nie umieściłam linku do nowego ale to dlatego że robię to pierwszy raz na przyszłość będę wiedzieć Aga nie wiem jak u ciebie ale u mnie już wiosna
gdzie zalegał śnieg tam teraz wszędzie kapie woda, ale tak na wszelki wypadek fotki tez będą
Iwonko - witam cie i ja u mnie smagliczka jak chwast wysiewa się wszędzie, czasem przy plewieniu wyrzucam wszystko ma też swoje granice
Betko - dziękuję córcia siedmiolatka ten wiek pozwala na wiele i wiele nas uczy w tym roku ma Komunie, więc i mnie czeka sporo pracy. A wybierasz sie może do Sulejowa na zjazd forumków
Aniu - i z pewnością te dwie wynagradzają wszystko, ja mam jej tyle bo z początku nie chciałam tam sadzić nic innego kępki się rozrosły, jak zdecyduje się na róże to ją tylko delikatnie usunę reszta pozostanie ona kwitnie na wiosnę potem tylko liście więc pole manewru na róże i lawendę mam spore
Pozdrawiam serdecznie i dużo dla wszystkich
- agatka123
- Od: 23 sty 2011, o 21:12
Ula , ale piękne pierwiosnki .
Moją kolekcję mocno przerzedziła zima 2011/12.
Wydawałoby się , ze są niezniszczalne , a jednak .
Pozdrawiam ze słonecznej Wielkopolski
Moją kolekcję mocno przerzedziła zima 2011/12.
Wydawałoby się , ze są niezniszczalne , a jednak .
Pozdrawiam ze słonecznej Wielkopolski
- Lady-r
- Przyjaciel Forum
- Od: 3 lis 2006, o 12:35
Łooo... masz prymulki, jakie ja miałam wszystkie mi wyleciały owej zimy. Mam już nowe, ale jeszcze nie trafiłam na czerwono-żółte.
pozdrawiam Ania jestem na etapie wymieniania tego co mi się trafiło na to co mi się podoba ;)
Mój ogródek cz.1
Mój ogródek cz.1
- majka411
- Od: 12 sie 2009, o 18:55
Ula psiak z dredami a pod nim róże... ładnie to wygląda.
Czekam na pierwsze kwiaty na tej rabatce Śliczna córcia....
Czekam na pierwsze kwiaty na tej rabatce Śliczna córcia....