Kocham każdą roślinkę:) Zakątek Annes 77 cz3
- Ignis05
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 16 gru 2009, o 14:08
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Kocham każdą roślinkę:) Zakątek Annes 77 cz3
Aniu jaką różę ukorzeniasz z tego patyczka ?
Może powinnaś osłonić ten patyczek przed wysychaniem, np przyciętą butelką po wodzie mineralnej.
Od kiedy tak robię , nawet mi się udaje.
Miłych i wiosennych dni świątecznych
Może powinnaś osłonić ten patyczek przed wysychaniem, np przyciętą butelką po wodzie mineralnej.
Od kiedy tak robię , nawet mi się udaje.
Miłych i wiosennych dni świątecznych
- Ruda_Zaba
- 1000p
- Od: 28 cze 2012, o 19:29
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Melduję się Tulipanki śliczne wesołych świąt
- Wanda7
- -Moderator Forum-.
- Od: 2 wrz 2010, o 13:17
Anusiu, witaj kochana. Z przyjemnością będę oglądać twoje wypieszczone kwiatuszki, jak zawsze
- Annes 77
- Od: 6 maja 2008, o 19:11
Piękny,słoneczny i ciepły dzień ...na godzinkę pojechaliśmy na działkę na kawkę,pospacerowałam,twarz wystawiłam na słonko...pięknie było:)
Oczywiście aparat napstrykał 140 fotek Nie obyło się bez wyrwania kilku chwastów
Dorotko dziękuję i wzajemnie Wesołych Świąt:)
Ewunia7 witaj u mnie:) Tulipany pomału zaczynają kwitnąć...jedne szybciej ,a inne mają ściśnięte pączki...
Jadziu Abigail bez zmian,myślę,że za kilka dni go ujrzę:)Wesołych Świąt:)
Andziu wszystkie tulipany z B wychodzą...jestem zadowolona,że właśnie w B kupiłam cebulki
Ty żółtych nie kupowałaś,a ja właśnie mam żółte np Sun Lover albo Freeman.Dziś zakwitł jeden tulipan Mata Hari,ale w sumie jeszcze powinno zakwitnąć 7 szt Żagwin jest cudny,drobne kwiatuszki kwitnące ...żółta korona u stóp żagwinu:)
Milenko masz rację...powinnam napisać róża z patyczka wsadziłam patyczek o tak sobie,może się uda wreszcie coś uhodować Specjalnie o nią nie dbam,żadnych ukorzeniaczy...a może powinnam i specjalne traktowanie przyniosłoby sukces? Niestety nie wiem co to za odmianę zapatyczkowałam... Korony cesarskie u mnie są po raz pierwszy,z 5 cebul wyszły 3,pozostałe możliwe,że zgniły
Zalecane jest,by sadzić je lekko na skos,żeby cebula nie zagniwała
Ewuś białe tulipany Parrota ładnie wyglądają w grupie Mam nadzieję,że u Ciebie też było dziś słonko...
Miłego wieczorku...
Aniu tulipanów czas Trzeba łapać każdą chwilę dopóki kwitną:)Miłych Świąt w gronie rodziny:)
Madziu dziękuję za życzenia i wzajemnie wszystkiego Naj Ci życzę,realizacji dalszych planów:)
Maju witaj .....Alleluja:)
Justynko witaj u mnie:) Mam nadzieję,że sezon będzie udany i kwitnący
Aguś o tulipanach z B dowiedziałam się z naszego forum i tym razem nie odpuściłam,pewnie dokupię na jesieni kilka paczek
Jolu witaj u mnie ponownie:) Żagwin to bylinka zadarniająca,poducha kwiatowa,co roku sama odrasta,polecam:)
Krysiu no właśnie zostawiłam ten patyczek jak matka wyrodna...troszkę suchawy
Muszę o niego zadbać dopóki suchy...tak sobie przypomniałam,że to może być James Galway,ale głowy nie dam uciąć...
Wesołych Świąt
RudaZaba witaj i zapraszam...
Wandziu zapraszam zawsze tak doświadczoną i ciepłą osobę
Dzisiejsze tulipanki
Sun Lover
W rozkwicie...
Mata Hari z B
Trochę jestem zawiedziona,bo Ice Cream okazał się pomyłką
Te żółte tulipany z czerwonym pąsem od 5 lat pięknie kwitną,jak znajdę plakietkę z nazwą to napiszę...
Piwonia nn
Kwiat magnolii Galaxy
Niezapominajki
Rh z Biedronki rozrasta się z roku na rok i pokazuje kolorek w pąku...
Korona cesarska,tak się cieszę,że zakwitła
Pozdrawiam serdecznie:)
Oczywiście aparat napstrykał 140 fotek Nie obyło się bez wyrwania kilku chwastów
Dorotko dziękuję i wzajemnie Wesołych Świąt:)
Ewunia7 witaj u mnie:) Tulipany pomału zaczynają kwitnąć...jedne szybciej ,a inne mają ściśnięte pączki...
Jadziu Abigail bez zmian,myślę,że za kilka dni go ujrzę:)Wesołych Świąt:)
Andziu wszystkie tulipany z B wychodzą...jestem zadowolona,że właśnie w B kupiłam cebulki
Ty żółtych nie kupowałaś,a ja właśnie mam żółte np Sun Lover albo Freeman.Dziś zakwitł jeden tulipan Mata Hari,ale w sumie jeszcze powinno zakwitnąć 7 szt Żagwin jest cudny,drobne kwiatuszki kwitnące ...żółta korona u stóp żagwinu:)
Milenko masz rację...powinnam napisać róża z patyczka wsadziłam patyczek o tak sobie,może się uda wreszcie coś uhodować Specjalnie o nią nie dbam,żadnych ukorzeniaczy...a może powinnam i specjalne traktowanie przyniosłoby sukces? Niestety nie wiem co to za odmianę zapatyczkowałam... Korony cesarskie u mnie są po raz pierwszy,z 5 cebul wyszły 3,pozostałe możliwe,że zgniły
Zalecane jest,by sadzić je lekko na skos,żeby cebula nie zagniwała
Ewuś białe tulipany Parrota ładnie wyglądają w grupie Mam nadzieję,że u Ciebie też było dziś słonko...
Miłego wieczorku...
Aniu tulipanów czas Trzeba łapać każdą chwilę dopóki kwitną:)Miłych Świąt w gronie rodziny:)
Madziu dziękuję za życzenia i wzajemnie wszystkiego Naj Ci życzę,realizacji dalszych planów:)
Maju witaj .....Alleluja:)
Justynko witaj u mnie:) Mam nadzieję,że sezon będzie udany i kwitnący
Aguś o tulipanach z B dowiedziałam się z naszego forum i tym razem nie odpuściłam,pewnie dokupię na jesieni kilka paczek
Jolu witaj u mnie ponownie:) Żagwin to bylinka zadarniająca,poducha kwiatowa,co roku sama odrasta,polecam:)
Krysiu no właśnie zostawiłam ten patyczek jak matka wyrodna...troszkę suchawy
Muszę o niego zadbać dopóki suchy...tak sobie przypomniałam,że to może być James Galway,ale głowy nie dam uciąć...
Wesołych Świąt
RudaZaba witaj i zapraszam...
Wandziu zapraszam zawsze tak doświadczoną i ciepłą osobę
Dzisiejsze tulipanki
Sun Lover
W rozkwicie...
Mata Hari z B
Trochę jestem zawiedziona,bo Ice Cream okazał się pomyłką
Te żółte tulipany z czerwonym pąsem od 5 lat pięknie kwitną,jak znajdę plakietkę z nazwą to napiszę...
Piwonia nn
Kwiat magnolii Galaxy
Niezapominajki
Rh z Biedronki rozrasta się z roku na rok i pokazuje kolorek w pąku...
Korona cesarska,tak się cieszę,że zakwitła
Pozdrawiam serdecznie:)
- Alania
- Od: 17 lip 2008, o 21:55
Wpisuję się i cieszę się, że otwierasz kolejną część Piękne tulipanki - u mnie nadal stoją zielone pąki, ale liczę na to, że w dzisiejszym słonku się rozwiną
- Annes 77
- Od: 6 maja 2008, o 19:11
Moni witaj:) Tulipanki potrzebują słonka,też czekam na moje
- Margo2
- Od: 8 lut 2010, o 12:14
I ja się wpisuję
Czy piwonia ma już taki pąk?
U mnie ledwo widać, że będą miałay pąki, ale grunt, że nareszcie będa miałay. Zostały jeszcze 2, które się ciągle buntują
W poprzedniej części przeczytałam o rajstopach na różach.
To dopiero elegantki.
Ale jest to sposób do wypróbowania
Czy piwonia ma już taki pąk?
U mnie ledwo widać, że będą miałay pąki, ale grunt, że nareszcie będa miałay. Zostały jeszcze 2, które się ciągle buntują
W poprzedniej części przeczytałam o rajstopach na różach.
To dopiero elegantki.
Ale jest to sposób do wypróbowania
- ewamaj66
- Od: 19 lut 2011, o 16:55
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Tulipany z B. pokazują się i u mnie Jeszcze nie dziś, bo chłodno i pada, ale lada dzień. Żałuję, że kupiłam tylko jedno opakowanie, za rok zechcę więcej
-
- Od: 12 kwie 2012, o 18:56
Właśnie Aniu miałam Cię pytać jak tam Ice Cream. A tu buu . Ale nie martw się, wszystkie tulipanki masz prześliczne. Bardzo ładny i zdrowiutki rh.. mój coś choruje..
-
- Od: 22 sty 2013, o 21:52
Witaj Aniu,melduję się i ja w tym pięknym kolorowym ogrodzie,tulipanki pięknie się zapowiadają ,pozdrawiam jeszcze świątecznie
- alana
- Od: 2 wrz 2007, o 22:10
Witaj Aniu!
Wreszcie dotarłam do Ciebie, a tu nowy wątek, więc muszę się cofnąć do poprzednich, żeby chociaż trochę poznać Twoją działkę ;)
Ale jak patrzę na te kolorowe zdjęcia, no i różę w avatarze (też uwielbiam te rośliny), to zapowiada bardzo ciekawie u Ciebie.
Wreszcie dotarłam do Ciebie, a tu nowy wątek, więc muszę się cofnąć do poprzednich, żeby chociaż trochę poznać Twoją działkę ;)
Ale jak patrzę na te kolorowe zdjęcia, no i różę w avatarze (też uwielbiam te rośliny), to zapowiada bardzo ciekawie u Ciebie.
Pozdrawiam, Alicja
Działka w mazurskiej krainie
Działka w mazurskiej krainie
- wiewioreczka
- 500p
- Od: 11 maja 2012, o 23:03
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Aniu śliczny ten Rh z B Jaki pokaz tulipankowy... moje zeszłoroczne śliczne są... ale te co sadziłam wcześniej coraz słabiej kwitną i jeszcze w pąku i falami zakwitną po kilka W zeszłym roku mój Ice Cream okazał się różowym pustym Piwonia ma pąka.... moje dopiero czerwone wyszły z ziemi liśćmi Za kwietnienie korony podziwiam... mam od lat tylko liście
Miłego wieczorku i udanego tygodnia, pozdrawia ciepło
PS Kocham niezapominajki ale za sucho i za słonecznie u mnie, zostaje tylko podziwiać
Miłego wieczorku i udanego tygodnia, pozdrawia ciepło
PS Kocham niezapominajki ale za sucho i za słonecznie u mnie, zostaje tylko podziwiać
- nifredil
- Od: 26 mar 2012, o 23:21
Aniu z ogromną przyjemnością dopisuję się do nowego wątku..te żółte tulipanki z czerwonymi refleksami to chyba Mickey Mouse..w tamtym roku kupowałam takie w Stonce i jako jedynych pamiętam nazwę