W.o... Kotach cz.7 {04.2014}
-
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 26 cze 2013, o 19:13
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
W.o... Kotach cz.7 {04.2014}
Poprzednią część wątku znaleźć można tutaj.
bab...
Moja kotka po sterylizacji jest już przeszło rok, a głupawkę ma na okrągło. Czasem jak chcę jej zrobić zdjęcie, to bawi się ze mną w "a ku ku", tutaj "schowała się" za balustradą tarasu:
bab...
Moja kotka po sterylizacji jest już przeszło rok, a głupawkę ma na okrągło. Czasem jak chcę jej zrobić zdjęcie, to bawi się ze mną w "a ku ku", tutaj "schowała się" za balustradą tarasu:
-
Re: W.o... Kotach cz.6 {02.2012}
Ma zielone, albo bursztynowo-zielone, zależy od światła. A przycinanie pazurków moim zdaniem jest narażeniem kota na niebezpieczeństwo. Jeśli kot przebywa tylko w domu, to możliwe, że przycięcie oszczędzi meble na przykład. Kot wychodzący na nocne łowy musi mieć pełne uzbrojenie, chociażby po to, żeby w razie potrzeby sprawnie uciec na drzewo, albo dać psu w mordę.
Inna sprawa, że ona nie znosi jakichkolwiek zabiegów koło swojej pięknej osoby, dwie osoby muszą ją trzymać, żeby zakroplić jej środek przeciw pchłom. Przypuszczam, że za przycięcie pazurków poderżnęłaby mi w nocy gardło...
Inna sprawa, że ona nie znosi jakichkolwiek zabiegów koło swojej pięknej osoby, dwie osoby muszą ją trzymać, żeby zakroplić jej środek przeciw pchłom. Przypuszczam, że za przycięcie pazurków poderżnęłaby mi w nocy gardło...
- Ruda_Zaba
- 1000p
- Od: 28 cze 2012, o 19:29
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Marian roulez
Mój kocur z ADHD - Maurycy dostaje głupawki regularnie wieczorem - szczegónie zimą, gdy nie chce mu się wychodzić na podwórko. Zazwyczaj zajmuje się wówczas robieniem głupich kawałów w stylu wyłączenie światła w łazience, akurat w momencie gdy wychodzę spod prysznica i sięgam po ręcznik starając się nie poślizgnąć na mokrej podłodze - a tu nagle "ciemność widzę, widzę ciemność"
Mój kocur z ADHD - Maurycy dostaje głupawki regularnie wieczorem - szczegónie zimą, gdy nie chce mu się wychodzić na podwórko. Zazwyczaj zajmuje się wówczas robieniem głupich kawałów w stylu wyłączenie światła w łazience, akurat w momencie gdy wychodzę spod prysznica i sięgam po ręcznik starając się nie poślizgnąć na mokrej podłodze - a tu nagle "ciemność widzę, widzę ciemność"
- ewamaj66
- Od: 19 lut 2011, o 16:55
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Ruda Zaba-wspaniałe rasy hodujesz Szczególnie Marian doskonale pasuje do wzorca
Sterylizowane kotki od razu odmłodniały, a właściwie zdziecinniały-najczęściej je widzę uganiające się po gałęziach drzew.
Sterylizowane kotki od razu odmłodniały, a właściwie zdziecinniały-najczęściej je widzę uganiające się po gałęziach drzew.
- Ruda_Zaba
- 1000p
Mariana mogę wystawiać jako wzorzec kota neurotycznego w Sevres. Szczyt marianowatości? - Stwierdzić, że pod żwirem w kuwecie czai się coś co użre ani hibi Mańkowy tyłek, zrobić kupę na środku łazienki i przykryć szczelnie czystymi ręcznikami, żeby nie było brudno
- ewamaj66
Mam sto tysięcy kotów-jeszcze żaden nie wyciął podobnego numeru
Marian jest klasą sam dla siebie
Marian jest klasą sam dla siebie
-
Popłakałam się ze śmiechu nad wyczynami Mariana.
A odpowiadając Kasi na pytanie o imię mojej kotki - kotka ma na imię Bonifacy..., jako małe kocię wyglądała na faceta, tylko że w lutym zaczęła się migdalić do psa i stało się jasne, że to kobita. Imię zostało, bo na nie reaguje. Popularne kici kici ma nie powiem gdzie, bo nie wypada. Może to i lepiej, bo mi jej żaden obcy nie podprowadzi.
A odpowiadając Kasi na pytanie o imię mojej kotki - kotka ma na imię Bonifacy..., jako małe kocię wyglądała na faceta, tylko że w lutym zaczęła się migdalić do psa i stało się jasne, że to kobita. Imię zostało, bo na nie reaguje. Popularne kici kici ma nie powiem gdzie, bo nie wypada. Może to i lepiej, bo mi jej żaden obcy nie podprowadzi.
- grazynarosa22
- Od: 16 mar 2009, o 12:18
Takiej miny jak Maniek zrobił to u kota w życiu nie widziałam
Rewelacyjny !!!!
Rewelacyjny !!!!
..a ja myślałam ,że tylko moje takie ,,PAJACOWATE,,koty są Co do sterylki...u mnie już rok jak LEOŚ odjajczony i TOŚKA pozbawiona kobiecości,ale jak zauważyłam LEOŚ bez jajek zaczoł mieć powodzenie u podwórzowych kocurów.No odgonić sie chłopak nie może,a my jak obsikane drzwi mieliśmy tak mamy i serenady pod oknami też co strasznie wkurza nas i zazdrosną TOŚKĘ na którą żaden kawaler nie patrzy,a za LEONEM sznur idzie ogladając się na boki czy czasem TOŚKA zza rogu nie wyskoczy i chłopakom nie napierniczy.Co za czasy,że nawet u kotów rozwiązłości płciowe na porządku dziennym są Szkoda ,że nie widzcie miny LEONA żdziwionego ilością adoratorów
- Ruda_Zaba
- 1000p
A kto powiedział, że nie umieją?sara44 pisze:Ruda_Zaba to twoje koty trochę robią w mieszkaniu bałagan jeśli nie potrafią załatwiać się do kuwety
- ewamaj66
Poproszę o więcej opowieści o Marianie