Latem w wiejskim ogrodzie cz. 20
- Maska
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 19 lut 2012, o 19:39
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Re: Latem w wiejskim ogrodzie cz. 20
Olu ja też jestem ciekawa, bo jeszcze jem truskawki, nie wiem kiedy Ci posłać te wiszące bo one też cały czas owocują, może zaryzykujemy?
A na wiosnę na pewno coś u Strkl jeszcze z truskawek zamówię to będziemy mieć nowości
Zuziu witaj Królowo Stołecznych Ogrodów i raduję się mogąc Cię czymś do swojego przyciągnąć jak zdrówko?
Kriss jak miło że jesteś, a ja tak dawno u Ciebie nie byłam muszę sprawdzić co u Ciebie
A na wiosnę na pewno coś u Strkl jeszcze z truskawek zamówię to będziemy mieć nowości
Zuziu witaj Królowo Stołecznych Ogrodów i raduję się mogąc Cię czymś do swojego przyciągnąć jak zdrówko?
Kriss jak miło że jesteś, a ja tak dawno u Ciebie nie byłam muszę sprawdzić co u Ciebie
- maliola
- Od: 26 cze 2012, o 16:01
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Marysiu, ja widzę, że moje te starsze truskawki co Ci posyłałam to mają już jakiś czas wąsy/pędy i w niektórych miejscach jak się dobrze przyczepiły do ziemi to rośnie nowy krzaczek. Chyba tak tradycyjnie to w sierpniu się truskawki sadzi? Zrobimy jak Tobie pasuje, żebyś nie miała kłopotu.
- anym
- Od: 4 kwie 2013, o 19:01
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Marysiu witam na pasie startowo-różano-skalniakowym
- wsiania
- 500p
- Od: 27 sty 2012, o 09:51
Wiesz Marysiu, już miałam takie mocne postanowienie, że z różanką zaczekam, bo budowa i inne takie, ale jak oglądam zdjęcia to nie mogę RiB mnie rozbraja całkowicie, a cała reszta przyprawia o szybsze bicie serca Dziękuję Ci bardzo za ten Twój piękny świat i zamierzam Ci towarzyszyć, dopóki mnie nie pogonisz.
Moje wsiowe poczynania - c.j.d.
gdzie diabeł nie może... tam mnie wołają
pozdrawiam, Ania
gdzie diabeł nie może... tam mnie wołają
pozdrawiam, Ania
- duju
- Od: 13 paź 2008, o 12:31
Marysiu i ja bardzo lubię Twój ogród, więc jestem
Pozdrawiam - Justyna
- zielonajagoda
- Od: 4 lut 2011, o 10:12
- Kontakt:
Wreszcie dotarłam do domu więc się melduję
-
- Od: 14 lis 2013, o 15:50
Marysiu Ty mi nie uciekłaś, piękne rozpoczęcie i Twoje wybranki, ale wrócę do poprzedniej części bo nie zdążyłam - lilie piękne, a niebo zachwycające- nawet jeśli zapowiadało burzę- była? pewnie nie bo byśmy oglądali piękne zdjęcia nieba w trakcie burzy.
Ta żółta róża piękny kolor i dziękuję za perspektywę.
Ta żółta róża piękny kolor i dziękuję za perspektywę.
- Beatrice
- Od: 24 maja 2009, o 21:34
Marysiu, mówisz..ukorzeniać hm, a domu pod przykryciem się da ?????
- Tajka
- Od: 23 sty 2010, o 17:32
Marysiu nie może i mojego wpisu zabraknąć, jeśli pozwolisz.
Bardzo podoba mi się Twój wiejski ogród.
Jeśli mi czas pozwala, to staram się być na bieżąco .
Piękne odmiany róż zgromadziłaś.
Bardzo podoba mi się Twój wiejski ogród.
Jeśli mi czas pozwala, to staram się być na bieżąco .
Piękne odmiany róż zgromadziłaś.
-
- 200p
- Od: 16 wrz 2010, o 23:37
Witaj Marysiu!
Ogród, jak zwykle cudowny, a i Święty nabierając troszkę patyny coraz bardziej wydaje się na swoim miejscu. Uroczo!
Serdecznie pozdrawiam - Halina.
Ogród, jak zwykle cudowny, a i Święty nabierając troszkę patyny coraz bardziej wydaje się na swoim miejscu. Uroczo!
Serdecznie pozdrawiam - Halina.
-
- Od: 20 sty 2013, o 10:54
Marysiu, nagle fik mik i juz nowa część, ale tym razem zdążyłam dość wcześnie. I róże Wspaniałe są.
- Maska
- Od: 19 lut 2012, o 19:39
- Kontakt:
Olu ale te wiszące inaczej się zachowują i teraz kwitną całe a owocują do mrozów pomyślę, żeby było dobrze
Aniu anym jak miło, że jesteś
Aniu Wsianiu rozumiem doskonale Twoje uczucia do róż, bo one naprawdę potrafią zniewolić. Są miejsca, w których nic się nie będzie działo to może tam posadź swoje pierwsze ulubione róże, a potem możesz je rozmnażać i sadzić bliżej domu jak już będzie stał, czy będzie wyremontowany Bardzo mnie cieszy Twoja obecność, bo lubię jak piszesz o ogrodzie, dzieciach i rodzinie ; i o pogonieniu nigdy nie może być mowy
Justynko ja też Ci towarzyszę, chociaż nie zawsze piszę, bo podobają mi się Twoje rośliny, a niektóre rosną już u mnie, jedna z chryzantem ma już pączki
Iwonko to miło, że jesteś chociaż pewnie dzień był męczący
Dorotko cieszę się z Twoich odwiedzin burza była przejściowa a zdjęcie na wyspie wkleiłam. Powiem Ci, że nie było ciekawego nieba ale i nagłych zmian pogodowych też więc może i lepiej Żółta to może Fresia? muszę ją rozmnożyć, bo podobno łatwo się rozmnaża
Beatko próbować trzeba, a nie da się z rogu na Wasze grządce schować tylko trzeba byłoby przykryć kawałkiem plastikowej butelki
Tereniu bardzo mnie cieszy Twój wpis ja niestety zaniedbałam odwiedziny u Ciebie, ale obiecuję nadrobię, bo ogród masz piękny i wiele można się od Ciebie nauczyć.
Halinko gdzie się podziewasz, w ogóle Cię nie widuję na FO i tym bardziej mi miło widząc Twój wpis
Małgosiu moja miła i dlatego doceniam to, że jesteś i chwalisz moje róże
Aniu anym jak miło, że jesteś
Aniu Wsianiu rozumiem doskonale Twoje uczucia do róż, bo one naprawdę potrafią zniewolić. Są miejsca, w których nic się nie będzie działo to może tam posadź swoje pierwsze ulubione róże, a potem możesz je rozmnażać i sadzić bliżej domu jak już będzie stał, czy będzie wyremontowany Bardzo mnie cieszy Twoja obecność, bo lubię jak piszesz o ogrodzie, dzieciach i rodzinie ; i o pogonieniu nigdy nie może być mowy
Justynko ja też Ci towarzyszę, chociaż nie zawsze piszę, bo podobają mi się Twoje rośliny, a niektóre rosną już u mnie, jedna z chryzantem ma już pączki
Iwonko to miło, że jesteś chociaż pewnie dzień był męczący
Dorotko cieszę się z Twoich odwiedzin burza była przejściowa a zdjęcie na wyspie wkleiłam. Powiem Ci, że nie było ciekawego nieba ale i nagłych zmian pogodowych też więc może i lepiej Żółta to może Fresia? muszę ją rozmnożyć, bo podobno łatwo się rozmnaża
Beatko próbować trzeba, a nie da się z rogu na Wasze grządce schować tylko trzeba byłoby przykryć kawałkiem plastikowej butelki
Tereniu bardzo mnie cieszy Twój wpis ja niestety zaniedbałam odwiedziny u Ciebie, ale obiecuję nadrobię, bo ogród masz piękny i wiele można się od Ciebie nauczyć.
Halinko gdzie się podziewasz, w ogóle Cię nie widuję na FO i tym bardziej mi miło widząc Twój wpis
Małgosiu moja miła i dlatego doceniam to, że jesteś i chwalisz moje róże
- cyganka77
- Od: 21 sie 2012, o 14:52
I ja się melduję w wiejskim letnim ogrodzie .
Cały czas mnie ten święty zachwyca . Niech czuwa nad ogrodem .
Cały czas mnie ten święty zachwyca . Niech czuwa nad ogrodem .