Ogródek AGNESS
- ASK_anulla
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 25 cze 2013, o 13:44
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Ogródek AGNESS
Od pierwszego zdjęcia wprowadziłaś radosny nastrój. Rzeczywiście słoneczna energia z nich bije. Z wielką przyjemnością będę podążała ścieżkami w Twoim barwnym ogrodzie również w tym sezonie.
Pozdrawiam, Anna.
Jak mówi prof. Bralczyk jest różnica, kiedy robimy komuś łaskę, a kiedy laske... Używajmy polskich znaków!
Potencjalny ogród Anulli cz. 2
Jak mówi prof. Bralczyk jest różnica, kiedy robimy komuś łaskę, a kiedy laske... Używajmy polskich znaków!
Potencjalny ogród Anulli cz. 2
-
- Przyjaciel Forum - Ś.P.
- Od: 3 gru 2011, o 09:38
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Czy panowie mogą się też wpisywać
To się wpiszę w wiosenne otwarcie do sympatycznej Gospodyni
Pokazuj wiosnę i piękne kwiaty
Sławek
To się wpiszę w wiosenne otwarcie do sympatycznej Gospodyni
Pokazuj wiosnę i piękne kwiaty
Sławek
- e-genia
- Od: 5 wrz 2008, o 19:01
Agnieszka ja też przybiegłam żeby podziwiac Twój ogród.
- marpa
- Od: 2 sty 2009, o 13:13
Zauważyłam , że zjawiłaś się na FO Agnieszko , spotkać Ciebie można było w różnych wątkach...ale i ja się witam!
- AGNESS
- Od: 5 wrz 2008, o 16:59
Aniu bardzo się cieszę i zapraszam serdecznie. Mam nadzieję, że sezon będzie obfitował w piękne kwitnienia. Zima była łagodna , więc i nasze kwiatuszki wspaniale przetrwały
Sławku jak najbardziej, serdecznie zapraszam
Wiosna z każdym dniem piękniejsza i bujniejsza. Dziś nie udało mi się wyskoczyć z aparatem do ogrodu, ale mam nadzieję, że jutro nadrobię
Geniu witaj kochana, ciesze się, ze jesteś
Maryniu witam Cię serdecznie Od wczoraj zaczynam nadrabiać zaległości na forum, trochę to potrwa, bo są ogromne, ale pomalutku, pomalutku ogarnę
Nie udało mi się dziś wyjść na kwiatowe łowy z aparatem , więc pokażę troszkę domowej wiosny.... też kolorowej i ukwieconej
Wprawdzie róże to nie koniecznie kwiaty wiosny, ale już kolor żółty jak najbardziej tak, to dla mnie kwintesencja wiosny
Sławku jak najbardziej, serdecznie zapraszam
Wiosna z każdym dniem piękniejsza i bujniejsza. Dziś nie udało mi się wyskoczyć z aparatem do ogrodu, ale mam nadzieję, że jutro nadrobię
Geniu witaj kochana, ciesze się, ze jesteś
Maryniu witam Cię serdecznie Od wczoraj zaczynam nadrabiać zaległości na forum, trochę to potrwa, bo są ogromne, ale pomalutku, pomalutku ogarnę
Nie udało mi się dziś wyjść na kwiatowe łowy z aparatem , więc pokażę troszkę domowej wiosny.... też kolorowej i ukwieconej
Wprawdzie róże to nie koniecznie kwiaty wiosny, ale już kolor żółty jak najbardziej tak, to dla mnie kwintesencja wiosny
- e-genia
Agnieszko na przedostatnim zdjęciu jest lampa elektryczna?
Śliczne róże , ja mam podobne w ogrodzie Kerio .
Śliczne róże , ja mam podobne w ogrodzie Kerio .
- Eliza52
- Od: 7 wrz 2014, o 11:42
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Różyczki połączone z żaróweczkami (czerwone i siwe kulki) jakby pozostałość z choinki. Lubię takie niecodzienne aranżacje,
ja mam w wazonie sztuczne bazie owinięte w lampki choinkowe przyczepione ptaszki i serduszka i robią za nocną lampkę.
ja mam w wazonie sztuczne bazie owinięte w lampki choinkowe przyczepione ptaszki i serduszka i robią za nocną lampkę.
Pozdrawiam Ela
- bejka1970
- Od: 23 sty 2012, o 18:50
Taki piekny dojrzaly ogród,tyle cudownych przepisów Aguś myślalam ,że jesteś uroczą starszą panią.....a tu proszę jaki fajny buziak w awatarku
Cudownie ,że znow jesteś
Cudownie ,że znow jesteś
Trzy rabatki... to jeszcze nie ogród I
Trzy rabatki... to jeszcze nie ogród II
https://forumogrodnicze.info/viewtopic. ... 91&start=0" onclick="window.open(this.href);return false;
Trzy rabatki... to jeszcze nie ogród II
https://forumogrodnicze.info/viewtopic. ... 91&start=0" onclick="window.open(this.href);return false;
- marzena06
- Od: 4 cze 2008, o 22:01
Aga witaj w nowym wątku , uśmiechnięta buzia z awarcika wspaniale uzupełnia wiosenne kwiatuchy
- AGNESS
- Od: 5 wrz 2008, o 16:59
Geniu tak to lampa elektryczna
Wspaniałe są te róże, zachwyciły mnie bardzo, takie piękne faliste płateczki i odrobina zielonych smug na zewnętrznych płatkach. Mówisz, że Kerio jest podobna??? Jeśli gdzieś trafię, to na pewno kupię, uwielbiam żółte róże
Elu te kulki to taka całoroczna ozdoba, służy jako lampka nocna . Są to kule bawełniane nanizane na takie lapeczki, jak na choinkę właśnie Uwielbiam je, kupiłam takie i sobie i córci do studenckiego mieszkanka, bo wprowadzają cudowny klimat i fajne nastrojowe światło A ja mam hopla na punkcie świec, świeczników i lampek przeróżnych
Takie gałązki z lampeczkami, też pewnie ślicznie i bardzo nastrojowo wyglądają
Beatko bardzo dziękuję za takie cieplutkie słowa Jak się okazuje , każdy miał zupełnie inne wyobrażenie na mój temat, niż jest rzeczywiście
Marzenko witaj w nowej odsłonie ogródka, dziękuję bardzo za miłe słowa
Wspaniałe są te róże, zachwyciły mnie bardzo, takie piękne faliste płateczki i odrobina zielonych smug na zewnętrznych płatkach. Mówisz, że Kerio jest podobna??? Jeśli gdzieś trafię, to na pewno kupię, uwielbiam żółte róże
Elu te kulki to taka całoroczna ozdoba, służy jako lampka nocna . Są to kule bawełniane nanizane na takie lapeczki, jak na choinkę właśnie Uwielbiam je, kupiłam takie i sobie i córci do studenckiego mieszkanka, bo wprowadzają cudowny klimat i fajne nastrojowe światło A ja mam hopla na punkcie świec, świeczników i lampek przeróżnych
Takie gałązki z lampeczkami, też pewnie ślicznie i bardzo nastrojowo wyglądają
Beatko bardzo dziękuję za takie cieplutkie słowa Jak się okazuje , każdy miał zupełnie inne wyobrażenie na mój temat, niż jest rzeczywiście
Marzenko witaj w nowej odsłonie ogródka, dziękuję bardzo za miłe słowa
- Jagodka
- Od: 24 sty 2011, o 22:03
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Agusiu ...i ja się z Tobą witam serdecznie wraz z promieniami . Piękne wejście , żółty kolor jest taki energetyczny ...zaś już same dodatki - kwintesencja stylu i wyczucie dobrego smaku .
Jednak Twoja buźka przebija wszystko ...jak miło Agusiu , że nam się pokazałaś - wiem teraz z kim piszę - jakbym z Tobą rozmawiała ...
Pozdrawiam serdecznie
Jednak Twoja buźka przebija wszystko ...jak miło Agusiu , że nam się pokazałaś - wiem teraz z kim piszę - jakbym z Tobą rozmawiała ...
Pozdrawiam serdecznie
Pozdrawiam i zapraszam serdecznie na wirtualny spacer - Jagódka
Spis moich wątków Wątek aktualny- część 6
Wątek sprzedażowy Moje tęsknoty ...malowane czesanką , pisane piórem ...
Spis moich wątków Wątek aktualny- część 6
Wątek sprzedażowy Moje tęsknoty ...malowane czesanką , pisane piórem ...
- e-genia
Szkoda że nie wiadziałam jesienią były u nas w szkółce po 5 czy 6 zł sąsiadka kupiła ja mam woje kupione kilka lat temu .
tak wyglądała jesienią
a tak latem
tak wyglądała jesienią
a tak latem