Ogrodowe zmagania są moją terapią antystresową
- Annes 77
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 6 maja 2008, o 19:11
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Ogrodowe zmagania są moją terapią antystresową
Wpisuję się,by kroczyć z Tobą po ścieżkach z kwiatami:)
Ja ostatnio tez miałam w rodzinie grypsko,dzieci i ja złapało,ale już jest ok
Zainteresowałam się pomysłem opony na nasionka.Moja mała wszędzie kopie na działce,a tak miałaby swój mały kącik,a ja spokojną głowę
Pozdrawiam miło:)
Ja ostatnio tez miałam w rodzinie grypsko,dzieci i ja złapało,ale już jest ok
Zainteresowałam się pomysłem opony na nasionka.Moja mała wszędzie kopie na działce,a tak miałaby swój mały kącik,a ja spokojną głowę
Pozdrawiam miło:)
- becia123
- Od: 12 wrz 2012, o 18:21
Wpisuje się do kolejnej części Aniu Wiosenka cieszy nas wszystkich a nornice dokuczają wszystkim .Dalie jak ładne to warte zachodu.
- Karo
- -Administrator Forum-.
- Od: 16 sie 2006, o 14:39
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Ruszyła wiosna i Ty Aniu jak widzę,też jesteś przygotowana na jej przyjście.
Siewki za chwilkę się pojawią
Zastanawiałam się właśnie gdzie się podziały kępy moich krokusów i...
wiem już,mam jakiegoś szkodnika w ogrodzie,pod kolejną hortensją w zakamuflowanej norze mieszka sobie coś i to coś jak sobie właśnie uświadomiłam dzięki Waszej tutaj dyskusji,zżera mi cebule i cebulki...
No i mam problem .
Twoja wiosna już całkiem ładna.
Kowalom pozwalasz się mnożyć?
Siewki za chwilkę się pojawią
Zastanawiałam się właśnie gdzie się podziały kępy moich krokusów i...
wiem już,mam jakiegoś szkodnika w ogrodzie,pod kolejną hortensją w zakamuflowanej norze mieszka sobie coś i to coś jak sobie właśnie uświadomiłam dzięki Waszej tutaj dyskusji,zżera mi cebule i cebulki...
No i mam problem .
Twoja wiosna już całkiem ładna.
Kowalom pozwalasz się mnożyć?
- gracha
- 1000p
- Od: 23 maja 2012, o 21:49
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Aniu jedna kępka krokusów ale za to porządna,przyszłam się przywitać w nowym wątku,
samych radosnych ogrodowych chwil w nowym sezonie
samych radosnych ogrodowych chwil w nowym sezonie
- mamafrania
- Od: 13 paź 2011, o 13:50
Bogusiu, u mnie trochę kret , trochę nornica.Właściwie szkodmników więcej nie mam, no może poza mszycami które od czasu do czasu mnie odwiedzają.Jest mi dziś jednak niewyobrażalnie smutno, bo dziś staraciłam kotkę, moją śliczna łowną kotkę W ubiegłym roku przyniosła mi pod nogi 3 krety.Taka pomocnica...
Aniu! Nadeszła wreszcie i do mnie ! i dobrze bo strasznie brakowało mi słońca, ciepła i pracy na dworze
Aniu Witaj .Luty był dla nas bardzo ciężki, cały miesiąc dzieci chorowały strasznie.Dziwnym trafem tylko mnie ominęło, wtedy... Za to teraz coś mnie pobiera.Jak zwykle.Wtedy kiedy pracy najwięcej...Dla dzieci taka opona to niezły pomysł Kwiatki urosną a pielenia mało
Beatko Coś się ta moja wiosna schowała... Zimno się zrobiło a mnie dreszcze łapią.Ale jestem zmotywowana wiec tak łatwo się nie dam
Krysiu Kowale w zasadzie mi nie przeszkadzają.Lepsze one niż mszyce A dla dzieci te robaczki to niesamowita atrakcja i wdzięczny obiekt do fotografowania .Pracy mam dużo jak każdy i staram się sprostać, choć róznie mi się udaje.Ale pomidorki muszą być
Grażynko dziękuję Przyda się trochę optymizmu.Trzeba ruszyć z kopyta bo planów jest co nie miara .
Pomidorki już ładnie podrosły, niedługo czeka mnie pikowanie.U mnie już widać Wielkanoc,dzieci jajka zaczęły malować.
Coś tez kwitnie na parapetach
Aniu! Nadeszła wreszcie i do mnie ! i dobrze bo strasznie brakowało mi słońca, ciepła i pracy na dworze
Aniu Witaj .Luty był dla nas bardzo ciężki, cały miesiąc dzieci chorowały strasznie.Dziwnym trafem tylko mnie ominęło, wtedy... Za to teraz coś mnie pobiera.Jak zwykle.Wtedy kiedy pracy najwięcej...Dla dzieci taka opona to niezły pomysł Kwiatki urosną a pielenia mało
Beatko Coś się ta moja wiosna schowała... Zimno się zrobiło a mnie dreszcze łapią.Ale jestem zmotywowana wiec tak łatwo się nie dam
Krysiu Kowale w zasadzie mi nie przeszkadzają.Lepsze one niż mszyce A dla dzieci te robaczki to niesamowita atrakcja i wdzięczny obiekt do fotografowania .Pracy mam dużo jak każdy i staram się sprostać, choć róznie mi się udaje.Ale pomidorki muszą być
Grażynko dziękuję Przyda się trochę optymizmu.Trzeba ruszyć z kopyta bo planów jest co nie miara .
Pomidorki już ładnie podrosły, niedługo czeka mnie pikowanie.U mnie już widać Wielkanoc,dzieci jajka zaczęły malować.
Coś tez kwitnie na parapetach
- marzena06
- Od: 4 cze 2008, o 22:01
Aniu witaj wiosennie u Ciebie, wysiane pomidorki szaleją, oj biedne będą Twoje paparapety,tylu lokatorów im pprzybędzie. Ja u siebie na rabatach nie widzę aby buszowały nornice, ale to chyba dlatego że piaseczek u mnie
- anastazja B
- 1000p
- Od: 3 mar 2013, o 09:44
Aniu dobrze ,że już wiosenka przychodzi, jeszcze tylko trochę słoneczka nam potrzeba.
U mnie kret przez jesień i zimę nałogowo kopie trawnik, dobrze ,że na rabaty nie zaglada. A nornica kopie gdzie się da, podkopując co tylko może. Dobrze ,że dla mnie coś zostawia. Nie znam efektywnego sposobu na te stworzonka więc je akceptuję i muszę je tolerować.
Życzę dużo zdrówka i słoneczka
U mnie kret przez jesień i zimę nałogowo kopie trawnik, dobrze ,że na rabaty nie zaglada. A nornica kopie gdzie się da, podkopując co tylko może. Dobrze ,że dla mnie coś zostawia. Nie znam efektywnego sposobu na te stworzonka więc je akceptuję i muszę je tolerować.
Życzę dużo zdrówka i słoneczka
- Eliza52
- Od: 7 wrz 2014, o 11:42
Aniu chciałam Ci powiedzieć że 2 lata temu zaczynałam swoją przygodę z rabatami i to w Twoim wątku zakochałam się w żurawkach. Mam ich kilka, bo mam mały ogródeczek, ale są. Wcześniej nie wiedziałam że są takie roślinki. Będę zaglądała do Twojego wątku.
Pozdrawiam Ela
Wszystko piękne ale pochwal się szybciutko co nabyłaś w liliach wodnych
Pozdrawiam. Ewa
- Margo2
- Od: 8 lut 2010, o 12:14
Ale już wielkie pomidorki
Ja dopiero swoje wysiałam
Czyżbyś już szykowała się do Wielkanocy?
Ja dopiero swoje wysiałam
Czyżbyś już szykowała się do Wielkanocy?
- mamafrania
- Od: 13 paź 2011, o 13:50
Gosiu, ja się jeszcze nie szykuję, ale moje dzieci już najwyraźniej tak .Wreszcie zmienią temat i przestaną mówić o choince i Mikołaju.Nawet już listy mają napisane Pomidory posiałam za wcześnie, ale po 3 tygodniach choroby dzieci po prostu musiałam odreagować.A to najlepszy sposób na odstresowanie.
Ewuś I tu Cię mam Nie przywiozłam Żurawek A to dziwne prawda?Przywiozłam za to krzaczek szczepiony i kilka lili.Teoretycznie przecież pojechałam tylko na spotkanie.Dobrze ze zabrała ze sobą aparat to zdjatka jutro wkleję.
Elu! Bardzo miło mi słyszeć że kogoś zabakcylowałam .Wymagają niewiele zachodu a odwdzięczą się pięknym wyglądem.
Beatko, na ogół mi stworzonka nie przeszkadzały.Jednak kiedy widzę zę zeżarły mi piękne tulipany to mnie coś trafia poprstu Jeszcze kiedy przypomnę sobie jak mnie plecy bolały po posadzeniu tych wszystkich cebul a teraz te cuda po prostu zniknęły
Marzenko, już wiem ze posiałam zbyt wiele , czeka mnie w związku z tym przemeblowanie w pokoju.Musze dostawić dodatkowy stolik żeby te kubeczki postawić.Jednak kiedy przypomnę sobie ten smak, i zapach ... dzieciaki tez już doczekać się nie mogą ! bo najlepsze te z krzaczka.
Ewuś I tu Cię mam Nie przywiozłam Żurawek A to dziwne prawda?Przywiozłam za to krzaczek szczepiony i kilka lili.Teoretycznie przecież pojechałam tylko na spotkanie.Dobrze ze zabrała ze sobą aparat to zdjatka jutro wkleję.
Elu! Bardzo miło mi słyszeć że kogoś zabakcylowałam .Wymagają niewiele zachodu a odwdzięczą się pięknym wyglądem.
Beatko, na ogół mi stworzonka nie przeszkadzały.Jednak kiedy widzę zę zeżarły mi piękne tulipany to mnie coś trafia poprstu Jeszcze kiedy przypomnę sobie jak mnie plecy bolały po posadzeniu tych wszystkich cebul a teraz te cuda po prostu zniknęły
Marzenko, już wiem ze posiałam zbyt wiele , czeka mnie w związku z tym przemeblowanie w pokoju.Musze dostawić dodatkowy stolik żeby te kubeczki postawić.Jednak kiedy przypomnę sobie ten smak, i zapach ... dzieciaki tez już doczekać się nie mogą ! bo najlepsze te z krzaczka.
- Malgolinka
- Od: 28 kwie 2010, o 14:16
Witaj Aniu, melduję się w nowym wątku
Prawdziwy przyjaciel to ten kto przychodzi gdy cały świat odchodzi
pozdrawiam Małgośka
Zapraszam na... >> Ogródek Małgolinki cz. I, Ogródek Małgolinki cz. II
pozdrawiam Małgośka
Zapraszam na... >> Ogródek Małgolinki cz. I, Ogródek Małgolinki cz. II
- AliWas
- 500p
- Od: 24 lut 2013, o 00:17
Aniu, ponieważ ja siedzę teraz tylko w "domowych" więc pochwalę tego rodzynka, kwitnące cudo- Hpieastrum
Alina Od sadzonki do sukcesu na...bis- http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=36&t=88776
Mój ogród w obiektywie- http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=2&t=67068
Mój ogród w obiektywie- http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=2&t=67068