Nie przeczę, jednak podtrzymuję co napisałem. Faworyt to tania produkcja aż piszczythomass pisze:Ama Poland dlaczego tak ostro o tej mojej kosiarce Faworyt? Serio jestem z niej zadowolony!
Kosiarka bez napędu?
Re: Kosiarka bez napędu?
Re: Kosiarka bez napędu?
Jak trawnik masz bez zakamarków, to weź z napędem. Całkiem niezłą jakość do ceny ma AL-KO. Możesz też coś z SOLO wybrać. Sprawdź ich ofertę. Jak chcesz coś z lepszym silnikiem znajdziesz też Honde.namore pisze:Witam serdecznie,
Mam do koszenia ok. 1200 m2 działki i planuję zakup dobrej kosiarki spalinowej. Jak laik w temacie proszę bardziej doświadczonych użytkowników forum o poradę:
Czy warto zaoszczędzić trochę pieniędzy i wybrać model bez napędu, a dokładnie chodzi mi o Husqvarna LC 153 (Briggs & Stratton, 2,3 kW, kosz i mulczowanie)? Koszt to ok 1600 zł i jest przeze mnie akceptowalny a i marka wydaje się solidna.
Czy może jednak warto dołożyć kilkaset złotych na droższy model i wybrać tą z napędem? Jakie są wasze doświadczenia w tym temacie?
Proszę o porady.
Z góry dziękuję!
Wstawianie linków handlowo- informacyjnych, jest zabronione regulaminem. Proszę o zapoznanie się z nim. pomid.
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=1&t=29351