Ogród Magdy zwanej Karolcią.
- Karolcia
- Przyjaciel Forum
- Od: 17 paź 2007, o 15:46
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Jestem już,właśnie wróciłam z pracy pije ;:126 i witam kolejnego gościa. Grażynko dla ciebie też mam zimne ;:126 . Jestem bardzo szczęśliwa że podobają ci się moje płytki, bo to są płytki nie kostka. Jutro poszperam i podam ci nazwę producenta. Uprzedzam z góry że koszt metra to ok. 70 zł, ale co tam kasa ważne by człek był zadowolony. Pozdrawiam Magda.
Pozdrawiam Magda
- Karolcia
- Przyjaciel Forum
I kolejny gość Ania. Ja ciebie też witam z całego serca. Właśnie mój M przeszedł z wiśniówką więc i kielonek dla ciebie Aniu. Fotki będą, cierpliwości choć nie mam ich wiele, jakoś tak za bardzo wagi do tego nie przykładałam,ale obiecuję że się poprawie. Pozdrawiam Magda. ;:12 ;:12 ;:12
Pozdrawiam Magda
- Karolcia
- Przyjaciel Forum
Ewciu, nie ma problemu jeśli chcesz to różowe stworzenie to nawet jutro mogę ci wysłać. Jeszcze nigdy tak daleko nie eksportowałam moich roślin. Pozdrawiam Magda.ewab123 pisze:Z chęcią posadziłabym u siebie kawałek. Może wiosną się wymienimy. Mój ogród też jest młody , ale już nagromadziłam mnóstwo gatunków. Jeżeli będziesz coś chciała chętnie się podzielę .
Pozdrawiam Magda
- Karolcia
- Przyjaciel Forum
Nalewko moja droga, załatwiaj każdy interes na mojej stronie,byle by to był interes udany. Karolcia będzie bardzo szczęśliwa że wpadasz tu do niej. Mam kielonek wiśnióweczki dla ciebie. Domowa robota. Pozdrawiam Magda.Nalewka pisze:Ewo, jak masz coś na zbyciu, to trzymaj dla mnie Roślinki, które wytrzymują nieco surowy klimat Warmi to jest to, co Nalewki lubią najbardziej
No i znowu w cudzym ogródku zrobił mi się off-topic Karolciu / magdo, wybacz
Pozdrawiam Magda
Witaj Magdo, bardzo się cieszę z Twojej propozycji, ale nie znam tej rośliny i nie wiem czy już nie za późno na przesadzanie jej. Może jest bardzo wrażliwa.Mały kawałeczek mogłybyśmy spróbować. Jeszcze ziemia nie zamarzła. U mnie dopiero tej nocy był pierwszy mróz ( rano -5). Sama zdecyduj. Adres podam Ci na pw. Zrewanżuję Ci się wiosną. A może doniczkowe roślinki Cię interesują? Tych też mam sporo. Możesz je sobie obejrzeć tu na forum.
- Karolcia
- Przyjaciel Forum
Ewciu, może lepiej poczekać do wiosny? W tym czasie, może jeszcze coś wypatrzysz w moich wypocinach i wtedy pójdzie hurtem. Szkoda by było zmarnować dobra natury. Przesyłam ci wirtualną , ja sobie teraz też popijam i wskakuje do twojego ogrodu. Pozdrawiam Magda.
Dorotko dziękuję za odwiedzinki. Spoko, spoko wiśnióweczka jeszcze jest, proszę oto kilonek dla ciebie. A jak braknie to wyślę M do teściowej. I jeszcze poranna dla ciebie. Pozdrowionka.
Dorotko dziękuję za odwiedzinki. Spoko, spoko wiśnióweczka jeszcze jest, proszę oto kilonek dla ciebie. A jak braknie to wyślę M do teściowej. I jeszcze poranna dla ciebie. Pozdrowionka.
Pozdrawiam Magda
- Józef
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 26 mar 2006, o 12:11
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Kontakt:
Witaj Magda..Znalazłaś może nazwę producenta tych płytek?bo ja teżjestem zainteresowany.A że mieszkamy blisko to może podaj sklep gdzie je kupiłaś.A nalewki to i ja lubię.Świetne robią na Warmii....Karolcia pisze:Jestem bardzo szczęśliwa że podobają ci się moje płytki, bo to są płytki nie kostka. Jutro poszperam i podam ci nazwę producenta. Uprzedzam z góry że koszt metra to ok. 70 zł, ale co tam kasa ważne by człek był zadowolony. Pozdrawiam Magda.
- Karolcia
- Przyjaciel Forum
Oj, Józek, Józek nie wie jak to zniesiesz, ale jesteś rodzynkiem w naszym towarzystwie. Tobie też należy się wiśniówka, ba z Warmią to ja się nawet niemierze. Nawet nie przypuszczałam że parę płytek, wzbudzi takie zainteresownie. Płytki kupiłam w Graficie na ul. 20-straconych w Olkuszu. Pozdrawia Magda.
PS Nadają się też na wjazd, ale tylko dla samochodów osobowych
PS Nadają się też na wjazd, ale tylko dla samochodów osobowych
Pozdrawiam Magda