Pytania do Ekipy Moderującej - 2016 rok
-
- 100p
- Od: 17 lip 2012, o 17:56
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Pytania do Ekipy Moderującej - 2016 rok
Witam
mam pytanie czemu usunięto mój wątek w dziale bądźmy zdrowi - na temat jonizatorów wody?
Byłam ciekawa czy ktoś używa i może to urządzenie polecić z powodów zdrowotnych.
Jeśli nie tu,to gdzie można zapytać i mieć pewność,że ludzie piszą prawdę?
mam pytanie czemu usunięto mój wątek w dziale bądźmy zdrowi - na temat jonizatorów wody?
Byłam ciekawa czy ktoś używa i może to urządzenie polecić z powodów zdrowotnych.
Jeśli nie tu,to gdzie można zapytać i mieć pewność,że ludzie piszą prawdę?
pozdrawiam,Beata
- Skoanna
- Przyjaciel Forum - silver
- Od: 28 sty 2016, o 19:41
- Kontakt:
Przeczytałam właśnie wiadomość od Moderatora dotyczący mojego wątku w dziale warzywniczym. Jokaer nie ma problemu, bardzo chętnie przeniosę ten wątek gdzie powinien być, a czy dałoby się zrobić to tak moderacyjnie by go nie kasować tylko przenieść w tym odpowiednim dziale? Jeszcze jeden problemik, ja nie mogę przeglądać tego zaproponowanego przez Ciebie działu, nie mam uprawnień. A tak przy okazji kiedy zyskuje się uprawnienia do odpowiadania na priv ?
- Anna N
- -Moderator Forum-.
- Od: 30 cze 2011, o 00:49
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Do odpowiadania na PW uzyskuje się uprawnienia po napisaniu 22 punktowanych postów.
Napisałam punktowanych, bo posty napisane w niektórych działach nie są nagradzane punktem.
A co do spraw technicznych w sprawie przeniesienia wątku w inne miejsce to sprawa
moderatora działu.
Napisałam punktowanych, bo posty napisane w niektórych działach nie są nagradzane punktem.
A co do spraw technicznych w sprawie przeniesienia wątku w inne miejsce to sprawa
moderatora działu.
Pozdrawiam Anna
- Skoanna
- Kontakt:
Drodzy Moderatorzy. Mój wątek ( Z balkonu na talerz - czyli totalnie amatorska, tarasowa uprawa warzyw i ziół) został przeniesiony, ale nie mam uprawnień do oglądania działu do którego został przeniesiony, więc zupełnie zniknął z mojego profilu na panelu; nie mam też uprawnień do odpowiadania na priv, więc nie mogę tego załatwić w ten sposób z moderatorem Babuchna czyli Dorotą, która do mnie w tej sprawie napisała. Poproszę o instrukcje, co mam zrobić by widzieć swój wątek i móc go edytować.
- babuchna
- -Moderator Forum-.
- Od: 7 maja 2009, o 09:57
No to Cię pięknie urządziłam, nie ma co.
Przepraszam, już to naprawiam.
Edit.
A teraz już widzisz?
Edit.
A teraz już widzisz?
- Skoanna
- Kontakt:
babuchna pisze:No to Cię pięknie urządziłam, nie ma co.
Edit.
A teraz już widzisz?
Tak widzę, dziękuję
- babuchna
- -Moderator Forum-.
- Od: 7 maja 2009, o 09:57
No to super.
Uf... czyli jednak nie nabroiłam nadzwyczajnie.
Ot tak zwykle tylko, jak to ja.
Dobrego dnia
Uf... czyli jednak nie nabroiłam nadzwyczajnie.
Ot tak zwykle tylko, jak to ja.
Dobrego dnia
- Karo
- -Administrator Forum-.
- Od: 16 sie 2006, o 14:39
- Kontakt:
Sprawdzimy. rosomak
Stan na teraz :
Ostatnia wizyta: Pn 15 lut 2016 15:53
Napisane posty: 57
Stan na teraz :
Ostatnia wizyta: Pn 15 lut 2016 15:53
Napisane posty: 57
- Anna N
- -Moderator Forum-.
- Od: 30 cze 2011, o 00:49
Posty nie są numerowane.
Przy każdym poście wyświetla się ich ilość.
I tak np jeżeli ktoś napisał 97 postów to jeżeli zajrzy do
swego pierwszego postu też zobaczy przy nim cyfrę 97.
Ale gdy napisze np 10 kolejnych postów
to przy każdym z tych postów będzie się wyświetlała
cyfra 107.
Tu nie ma kolejności, tu jest ilość napisanych postów.
Teraz wszystko jasne?
Przy każdym poście wyświetla się ich ilość.
I tak np jeżeli ktoś napisał 97 postów to jeżeli zajrzy do
swego pierwszego postu też zobaczy przy nim cyfrę 97.
Ale gdy napisze np 10 kolejnych postów
to przy każdym z tych postów będzie się wyświetlała
cyfra 107.
Tu nie ma kolejności, tu jest ilość napisanych postów.
Teraz wszystko jasne?
Pozdrawiam Anna
- nicktosia
- 100p
- Od: 9 sie 2014, o 21:32
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Mam pytanie dlaczego założony przeze mnie wątek "Tylko balkon" http://www.forumogrodnicze.info/viewtop ... a2787b538f , w którym są wyłącznie rośliny balkonowe i ich zdjęcia, został przeniesiony z działu Moje doniczkowe, domowe, balkonowe, egzotyczne, tarasy. ZDJĘCIA. do działu Rośliny w OGRODZIE i na Działce? I czy mogłabym prosić o przywrócenie go do pierwotnego działu?
- Karo
- -Administrator Forum-.
- Od: 16 sie 2006, o 14:39
- Kontakt:
To cytat z Twojego posta otwierajacego wątek
"marzy mi się odrębne miejsce na naszym forum, w którym będziemy dzielić się doświadczeniami wyłącznie balkonowymi, bez wplatania wątków "zwykłych" doniczkowych roślin pokojowych.
Szczególnie liczę na wymianę doświadczeń w zakresie balkonowej uprawy warzyw i owoców. Dlatego pozwoliłam sobie założyć ten wątek i rozpocząć od podzielenia się moimi skromnymi doświadczeniami."
Wątek został więc przeniesiony do właściwej sekcji forum.
O uprawach warzyw piszemy w sekcji warzywniczej nawet jeśli uprawy te prowadzone są na balkonie.
Moje doniczkowe, domowe, balkonowe, egzotyczne, tarasy. ZDJĘCIA. - to sekcja przeznaczona do dyskusji o roślinach ozdobnych uprawianych w doniczkach.
"marzy mi się odrębne miejsce na naszym forum, w którym będziemy dzielić się doświadczeniami wyłącznie balkonowymi, bez wplatania wątków "zwykłych" doniczkowych roślin pokojowych.
Szczególnie liczę na wymianę doświadczeń w zakresie balkonowej uprawy warzyw i owoców. Dlatego pozwoliłam sobie założyć ten wątek i rozpocząć od podzielenia się moimi skromnymi doświadczeniami."
Wątek został więc przeniesiony do właściwej sekcji forum.
O uprawach warzyw piszemy w sekcji warzywniczej nawet jeśli uprawy te prowadzone są na balkonie.
Moje doniczkowe, domowe, balkonowe, egzotyczne, tarasy. ZDJĘCIA. - to sekcja przeznaczona do dyskusji o roślinach ozdobnych uprawianych w doniczkach.
- nicktosia
- 100p
- Od: 9 sie 2014, o 21:32
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Pozwolę sobie jednak się nie zgodzić. Dział, w którym chciałam założyć swój wątek nie ma w nazwie ani słowa o roślinach ozdobnych, tylko nazywa się "Moje doniczkowe, domowe, balkonowe, egzotyczne, tarasy. ZDJĘCIA." Więc sugeruje on raczej sposób uprawy, a nie zawartość doniczki. Dlatego właśnie w zacytowanym wstępie napisałam, że odczuwam brak doniczkowego wątku warzywnego.
Poza tym idiotycznie wygląda wątek zatytułowany "Tylko balkon" w dziale działka/ogród.. Jakbym się z konopi wyrwała niczym przysłowiowy Filip, a niestety w przeniesionym wątku nie ma informacji, że został on przeniesiony, więc niektórzy mogą się zdziwić jego obecnością w działkowym dziale.
Nie mam działki, ani ogrodu, przez co w ogóle nie odwiedzam tego działu. Czytam głównie "Moje doniczkowe, domowe, balkonowe, egzotyczne, tarasy. ZDJĘCIA.", który z nazwy moim zdaniem nie jest tylko o kwiatach.
Jeżeli nie można przywrócić wątku do pierwotnego działu, to chyba poproszę o jego usunięcie, bo z założenia chciałam pisać z ogrodnikami balkonowymi. Obecność balkonowego postu w dziale działkowym całkowicie mija się z celem.
Poza tym idiotycznie wygląda wątek zatytułowany "Tylko balkon" w dziale działka/ogród.. Jakbym się z konopi wyrwała niczym przysłowiowy Filip, a niestety w przeniesionym wątku nie ma informacji, że został on przeniesiony, więc niektórzy mogą się zdziwić jego obecnością w działkowym dziale.
Nie mam działki, ani ogrodu, przez co w ogóle nie odwiedzam tego działu. Czytam głównie "Moje doniczkowe, domowe, balkonowe, egzotyczne, tarasy. ZDJĘCIA.", który z nazwy moim zdaniem nie jest tylko o kwiatach.
Jeżeli nie można przywrócić wątku do pierwotnego działu, to chyba poproszę o jego usunięcie, bo z założenia chciałam pisać z ogrodnikami balkonowymi. Obecność balkonowego postu w dziale działkowym całkowicie mija się z celem.