Storczyki Blueberry
- Blueberry
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 7 kwie 2013, o 22:34
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Kontakt:
Re: Storczyki Blueberry
Basiu dziękuję
Dorotko różne - biały, 2 różowe, łososiowy...
Kwitnąć będzie m.in. ten storczyk - tak wyglądało jego sklepowe kwitnienie (styczeń 2012r.):
Dorotko różne - biały, 2 różowe, łososiowy...
Kwitnąć będzie m.in. ten storczyk - tak wyglądało jego sklepowe kwitnienie (styczeń 2012r.):
?Nadzieja to jest kwiat, który zakwita i rośnie gdy inni go podlewają.? Charles Martin
Truskawkowa działka cz.3 Zielona ferajna cz.4
Pozdrawiam, Natalia
Pozdrawiam, Natalia
-
- Od: 18 lip 2014, o 19:26
Piękne kwitnienia! Czekam na więcej
Alez on kwitnie! A do tego taka ladna tapeta jako tlo.
- onectica
- Od: 16 sie 2012, o 17:31
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
No to i ja tu zalazłam, mam nadzieję, że się to nie skończy jakimiś storczykowymi zakupami, bo tych Twoich można pozazdrościć - śliczności
Zapytam jeszcze w czym sadzisz miniaturki?
Ja obcykałam takie pojemniki po balsamach do ciała - idealne są po prostu!, tylko, że ostatnio mi miniaturek przybyło i nie nadążam z wcieraniem tego balsamu (czytaj: opróżnianiem pojemników) Masz jakiś patent, który mogłabyś zdradzić?
Zapytam jeszcze w czym sadzisz miniaturki?
Ja obcykałam takie pojemniki po balsamach do ciała - idealne są po prostu!, tylko, że ostatnio mi miniaturek przybyło i nie nadążam z wcieraniem tego balsamu (czytaj: opróżnianiem pojemników) Masz jakiś patent, który mogłabyś zdradzić?
- miss_patrycja
- 50p
- Od: 13 mar 2016, o 16:20
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
cudowne!
Czekam na więcej, a ten z piegami mnie urzekł!
Czekam na więcej, a ten z piegami mnie urzekł!
- Blueberry
- Kontakt:
Natko, Nymph, Lucy, Patrycjo dziękuję
Lucy do miniaturek mam doniczki dla storczyków, te przeźroczyste. Zamawiałam je przez internet, ale ostatnio widuję takie nawet w zwykłych sklepach
Nie wiem czy wszyscy czytają Zieloną Ferajnę, więc tutaj też napiszę to co tam:
Ostatnio na forum pojawiam się i znikam... Ale jest to spowodowane zmianą na lepsze w moim życiu. Nareszcie, po 8 latach walki z chorobą nastąpiła bardziej trwała poprawa Okazało się że szkodzi mi cukier Po zmianie diety nastąpiła niesamowita poprawa, czuję się świetnie i staram się pozałatwiać wszystkie sprawy, nieraz zaległe od miesięcy. Do tego pracuję nad kilkoma dużymi projektami które bardzo zmienią moje życie. Kiedy będą wyniki na pewno Was poinformuję
W jednym projekcie już mam wyniki - w końcu powstał blog ze zdjęciami Dopiero zaczęłam, a do czego ma to zaprowadzić na razie nie chcę zdradzać. Jeśli ktoś chce popodglądać, link jest w moim profilu, mogę też przesłać go na PW.
A na razie zostawiam niezmordowaną różową miniaturkę - kwitnie w najlepsze, a tak wyglądało jej poprzednie kwitnienie:
Lucy do miniaturek mam doniczki dla storczyków, te przeźroczyste. Zamawiałam je przez internet, ale ostatnio widuję takie nawet w zwykłych sklepach
Nie wiem czy wszyscy czytają Zieloną Ferajnę, więc tutaj też napiszę to co tam:
Ostatnio na forum pojawiam się i znikam... Ale jest to spowodowane zmianą na lepsze w moim życiu. Nareszcie, po 8 latach walki z chorobą nastąpiła bardziej trwała poprawa Okazało się że szkodzi mi cukier Po zmianie diety nastąpiła niesamowita poprawa, czuję się świetnie i staram się pozałatwiać wszystkie sprawy, nieraz zaległe od miesięcy. Do tego pracuję nad kilkoma dużymi projektami które bardzo zmienią moje życie. Kiedy będą wyniki na pewno Was poinformuję
W jednym projekcie już mam wyniki - w końcu powstał blog ze zdjęciami Dopiero zaczęłam, a do czego ma to zaprowadzić na razie nie chcę zdradzać. Jeśli ktoś chce popodglądać, link jest w moim profilu, mogę też przesłać go na PW.
A na razie zostawiam niezmordowaną różową miniaturkę - kwitnie w najlepsze, a tak wyglądało jej poprzednie kwitnienie:
?Nadzieja to jest kwiat, który zakwita i rośnie gdy inni go podlewają.? Charles Martin
Pozdrawiam, Natalia
Pozdrawiam, Natalia
Gratulacje! Oby teraz było już coraz lepiej.
A miniaturka prześliczna oczywiście.
A miniaturka prześliczna oczywiście.
- onectica
- Od: 16 sie 2012, o 17:31
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Piękna kiść - taka na bogato!
- Blueberry
- Kontakt:
Nymph, Lucy dziękuję w imieniu roślinki
Następny falek, też teraz kwitnie, niestety nigdy nie ma za dużo kwiatów. Na ostatnim zdjęciu z miniaturką z poprzedniego posta.
Następny falek, też teraz kwitnie, niestety nigdy nie ma za dużo kwiatów. Na ostatnim zdjęciu z miniaturką z poprzedniego posta.
Pozdrawiam, Natalia
Pozdrawiam, Natalia
-
- Od: 18 lip 2014, o 19:26
Miniaturka obłędna!
- Iwona 0103
- 500p
- Od: 9 sie 2014, o 16:12
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Miniaturka wygląda jak odlana z wosku Piękna Żółto-pomarańczowy w moim ulubionym kolorku
- Blueberry
- Kontakt:
Natko, Iwonko dziękuję w imieniu roślinki
Na prośbę Nymph - moje reanimki, akurat takie zdjęcia znalazłam:
Na prośbę Nymph - moje reanimki, akurat takie zdjęcia znalazłam:
Pozdrawiam, Natalia
Pozdrawiam, Natalia
Cudowne! A przy okazji, bardzo mi się podoba kiedy łodygi rosną w dół. Wyglądają bardzo naturalnie. Przy następnych kwitnieniach myślę, żeby usunąć kilku moim patyczki.