Ogród Marty -Cz . X

Zdjęcia naszych ogrodów.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Biedronka641
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 cze 2012, o 17:17
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Re: OGRÓD MARTY -CZ . X

Post »

Witam Marciu.
Mnie tez nie może być w kolejnym wątku. ;:108
Dalie podziwiam, bo nie uprawiam. :wit
Awatar użytkownika
mymysteryy
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 6 sie 2014, o 07:58
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Melduję się i ja ....na razie wirtualnie ;:65 , ale już za parę godzin będę miała okazję podziwiać to wszystko na żywo. ;:138 ;:4
Dalie przepiękne. ;:173
:wit
Awatar użytkownika
marpa
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 2 sty 2009, o 13:13

Post »

Witam ,w Twoim ogrodzie Marto lubię bywać ...dalie mnie akurat nie rajcują :oops: , nie rozpoznaję odmian ale u Ciebie zawsze znajduję ciekawe rośliny i nasadzenia więc chętnie tu wracam! ;:196
Miłego dnia !

MARYNA pozdrawiam
spis wątków
Awatar użytkownika
alicjad31
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 28 lip 2013, o 20:38

Post »

Martuś ,ale otwarcie wątku ;:oj piękne masz dalie ;:333 ;:333
Pozdrawiam ;:196
Pozdrawiam Alicja
Awatar użytkownika
ewunia7
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 1 lis 2012, o 15:31

Post »

Martuś przecudne dalie ;:215 ale przy takiej opiece jaką mają nie mogą być inne
Miłego dnia ;:162
Awatar użytkownika
Rzepka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 30 mar 2014, o 14:55

Post »

Witaj Marcia
Ogród masz przepiękny, bogactwo gatunków i kolorów, no, a dynie można wywozić taczkami, tak obrodziły ;:306
W tak miłym towarzystwie czas szybko płynie i dopiero wizja zbliżającej się nocy mogła nas z niego wygonić. :D

Dziękuję Gospodarzom za wspaniałą gościnę i niezapomniane wrażenia ogrodowe. ;:180

Pozdrawiam Irena
koziorozec
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 22 sty 2013, o 21:52

Post »

Witam wszystkich odwiedzających ten ogród,muszę Wam powiedzieć ,że miałam dzisiaj wspaniałych gości w ogrodzie ,atmosfera cudowna ,no i wspaniałe smakołyki przywiezione przez dziewczynki,ale czas tak nie ubłagalnie leciał,że żal było się rozstać ,niekończące sie rozmowy o kwiatach i pomidorkach i innych ciekawych warzywkach,został taki niedosyt ,że tak krótko to trwało,dziękuję miłym gościom ,że mnie zechciały odwiedzić

Alu,fajnie ,że jesteś ,dalie są cudowne ,więc nawet mogę z nimi sie napracować ,bo się odwdzięczą ,pozdrawiam ;:196

Kasiu,czas tak szybko przeleciał,a ja tyle jeszcze nie powiedziałam ;:306 i musiałyśmy się rozstać ,bo już noc nadchodziła i trzeba było wracać ,pozdrawiam ;:196

Maryniu,dziękuję ,że jesteś ,dalie też kocham i obowiązkowo muszą u mnie być ,ale to jest piękne ,że każdy lubi coś innego i nie ma żadnej monotonii ,pozdrawiam ;:196

Aluś tak lubię te dalie ,że mimo pracy przy nich nie mogę z nich zrezygnować,chciałabym mieć piękne odmiany i trochę mam ,ale czasem tak trudno je kupić ,pozdrawiam ;:196

Ewunia,dziękuję ,nie do końca ich dopilnowałam i trochę sie wyłożyły,i niektóre kwitną niżej ,bo są zwichrowane ,bo nie były na czas podwiązane ,,dobrej nocki i buziaczki ;:196

Irenko,tak sie ciesze ,że mnie odwiedziłaś i poznałaś mój ogród,moją rodzinę ,miło,że podoba się ogród,czas tak szybko minął,a tyle jeszcze miałyśmy do powiedzenia ,ciągle ten niedosyt :uszy ,ja też dziękuję ,za wspaniałe towarzystwo i miłe chwile razem spędzone,pozdrawiam ;:168
Awatar użytkownika
Dorota71
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 2 cze 2011, o 14:15
Kontakt:

Post »

Jestem i ja w nowym wątku. :wit
Pozdrawiam cieplutko -Dorota
Zapraszam serdecznie- Spis moich wątków.
Aktualne: Ogród Dom Hobby
Awatar użytkownika
mymysteryy
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 6 sie 2014, o 07:58

Post »

Marciu kochana ;:196
Jeszcze raz bardzo, bardzo dziękuję za przewspaniałą gościnę. ;:180 Ogród zrobił na mnie niesamowite wrażenie! Mnogość gatunków, odmian, kolorów, zapachów .... uczta dla ducha. Nie wspominając oczywiście o uczcie dla ciała, która była nie do przejedzenia i nawet nie byłam w stanie skosztować wszystkich smakołyków, bo bym pękła. :wink:
Kwiatów ogromna ilość, jedzenia pełny stół ..... tylko czasu jakoś mało, by zdążyć wszystko obgadać. Ale mam nadzieję, że będzie jeszcze okazja. ;:173
Wszyscy odwiedzający Twój wątek doskonale wiedzą, że kochasz rośliny, a one Ciebie, odwdzięczając się eksplozją kwiatów.
Ale nie wiem, czy wszyscy wiedzą, że Ciebie kochają dosłownie wszystkie rośliny, nawet te, do których przywiązujesz mniejszą uwagę :wink: (tak przynajmniej zrozumiałam z rozmów podczas naszego wcześniejszego spotkania, że nad pomidorami się nie rozczulasz :wink: ). W ciągu dwóch ostatnich lat przetestowałam u siebie około 160 różnych odmian pomidorów, ale czegoś takiego jak zobaczyłam u Ciebie, jeszcze nie widziałam. :shock:
Przedstawiam innym gościom Twojego wątku Twojego pomidora (bo pewnie nigdy sama byś go tu nie umieściła :;230 ).
Pomidor bez jakichkolwiek oprysków, zdrowiutki jak rydz, liście bez żadnych zmian chorobowych (przypominam, że w tym sezonie Zaraza szaleje i już mało kto ma krzaczki, a na pewno nie w takiej kondycji :wink: ).

Pomidor płożący

Obrazek

Martuś jeszcze raz dziękuję za wszystko. ;:196
PEPSI
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 20 sty 2013, o 10:54

Post »

Marcia a powiedz mi jak mam przesadzić piwonie? Muszę bo mają złe miejsce.
Awatar użytkownika
Maska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 lut 2012, o 19:39
Kontakt:

Post »

Martusiu dziękuję, było tak bogato pod każdym względem że jestem oszołomiona do dzisiaj :D Piękny ogród, uginający się stół od pysznego jedzenia i Twoje opowieści ogrodowe sprawiły, że padłam wieczorem i już nic nie pisałam. Widziałam te wszystkie cudne dalie i hortensje w naturze i są jeszcze piękniejsze niż to widać we wstępie :D A dyniowisko wstrząsnęło gośćmi najbardziej. Dziękuję za gościnę Tobie i Bogusiowi, bo on też bardzo miło nas przyjął! Całuję i odpoczywaj po najeździe! ;:196

Dziewczyny, a nasze rozmowy i pomidorach i wszelkich sprawach nasiennych powinno się nagrać i puszczać w audycjach ogrodniczych ;:162
Awatar użytkownika
Skoanna
Przyjaciel Forum - silver
Przyjaciel Forum - silver
Od: 28 sty 2016, o 19:41
Kontakt:

Post »

I ja miałam tę przyjemność gościć u Marty i widzieć efekt Jej miłości do kwiatów. Pierwszą moją myślą po wejściu w ten czarowny ogród było - rety ile pracy. I jak wspaniale zaaranżowane.
Martuniu :tan Ale ogród!!! Jestem zauroczona. Dalie faktycznie są spektakularne, cały ogród jest spektakularny, to była rozkosz dla oczu... a dynowisko no już przechodzi wszelkie moje... robię zgapę jak nic. Już od dziś zaczynam narzucać hałdę z trawy :tan z myślą o przyszłym sezonie. Ciasto bez pieczenia zdaje się przełamie moją domową tradycję trzech wypieków rocznie, bo jest bez pieczenia ;:306 już nie będę miała wymówki ;:173 Milka dziś dzień zaczęła od pytania czy zrobię takie.
To był fantastyczny wypad. Bardzo dziękujemy Gospodyni ;:196 za wszystko. Proszę podziękuj Małżonkowi, dzięki Małgosi pilotowaniu i Jego wskazówkom gładko dotarliśmy do domu już bez błądzenia wokół autostrady.
Awatar użytkownika
iwona0042
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 15 lis 2011, o 10:13

Post »

Witaj Martusiu, oj jak fajnie miałyście, spotkanie na pewno udane, bo dziewczyny zadowolone, pokazałaś cudne dalie, cieszę się, że choć wirtualnie mogę sobie brykac po Twoim ogrodzie :wit
ODPOWIEDZ

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”