Skrzatowy ogródek
Witajcie
Aniu - odpowiedziałam w wątku różanym - ale odpowiem i tu, że był kupiony jako Graham Thomas, ale nim nie jest, tak myślę że to może The Pilgrim? a jeśli nie, pozostanie nn.
Katarynko witaj w moim ogródku. Miło że Ci się podoba.
Dzisiaj kupiłam 2 powojniki , nie mogłam się oprzeć - znaczy znanym forumowym sposobem same za mną poszły , (ale nikt w rodzinie nie wierzy w to) są to Omoshiro i Hania.
Jutro sadzenie.
pozdrawiam
Mariola
Aniu - odpowiedziałam w wątku różanym - ale odpowiem i tu, że był kupiony jako Graham Thomas, ale nim nie jest, tak myślę że to może The Pilgrim? a jeśli nie, pozostanie nn.
Katarynko witaj w moim ogródku. Miło że Ci się podoba.
Dzisiaj kupiłam 2 powojniki , nie mogłam się oprzeć - znaczy znanym forumowym sposobem same za mną poszły , (ale nikt w rodzinie nie wierzy w to) są to Omoshiro i Hania.
Jutro sadzenie.
pozdrawiam
Mariola
- stasia109
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 7 lip 2008, o 10:44
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Bardzo ładne zdjęcia, przepiękne kwiaty, cudowne widoki, i te wspaniałe kompozycje. Gratuluję, bardzo mi się u Ciebie podoba. na pewno jeszcze tu wrócę, pozdrawiam ;:2
Adresy do moich wątków
Zwierzęta też odczuwają głód, pragnienie, ból, strach... i to już powód by nie zadawać im cierpienia i krzywdy.
Zwierzęta też odczuwają głód, pragnienie, ból, strach... i to już powód by nie zadawać im cierpienia i krzywdy.
- stasia109
dziękuję bardzo za zaproszenie. Na pewno nie raz Twój ogród odwiedzę. Twoja niebieska hortensja jest niebieska. Moja przez dwa lata była niebieska, a w tym roku jest różowa. Za mało dałam nawozu na kolor. Bałam się aby nie zaszkodzić roslinie. Na drugi rok, jak Bozia pozwoli doczekać, będę odważniejsza. Pozdrawiam i .... prawie, prawie czuje upojny zapach kwiatów. Och, jak przyjemnie......
Adresy do moich wątków
Stasiu
niebieska hortensja była podsypana nawozem "na kolor"
i dziwne że te kwiaty ma takie duże bo zmarzła wiosną i myślałam że nic z niej nie będzie, ale wola życia była większa niż mróz.
a usiąść możesz np. tutaj, w cieniu winorośli, która już porządne zadaszenie z liści zrobiła
pozdrawiam
Mariola
niebieska hortensja była podsypana nawozem "na kolor"
i dziwne że te kwiaty ma takie duże bo zmarzła wiosną i myślałam że nic z niej nie będzie, ale wola życia była większa niż mróz.
a usiąść możesz np. tutaj, w cieniu winorośli, która już porządne zadaszenie z liści zrobiła
pozdrawiam
Mariola
- stasia109
Och, Moja Droga, dziekuje za pozwolenie. Położyłam się na ławeczce i podgladam świat Twojego ogrodu. Jest mi cudownie: ptaki śpiewają, kwiaty pachnął bukietem różnych upojnych zapachów, latają motylki, pszczółki bzyczą, do tego zapach skoszonej trawy, oj... żyć i nie umierać.....
Adresy do moich wątków
- hanka55
- Od: 19 sty 2008, o 15:30
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
I hortensja, i Utopia, i Kronenburg, jak z dolnośląskiej Bajki.
Widzę, że " już cały Wrocław, uciekł pod Wrocław" .
Cieszę się, że trafiłaś na dobrą stronę miasta
i do takiego towarzystwa :
http://www.fzpep.com.pl/pracodawca/04_09/cieply.dom.htm
Widzę, że " już cały Wrocław, uciekł pod Wrocław" .
Cieszę się, że trafiłaś na dobrą stronę miasta
i do takiego towarzystwa :
http://www.fzpep.com.pl/pracodawca/04_09/cieply.dom.htm