Idzie zima ...cz.37
- karolacha
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 1 cze 2014, o 15:56
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Re: Idzie zima ...cz.37
O rety jaka zima pięknie niesamowicie to wygląda u mnie jesień nadal, wprawdzie popruszyło , ale tyle co nic, nadal kwitną kwiatki
To trzymaj sie Marysiu cieplutko, ładne zdjęcie, widać sliczną buźkę
To trzymaj sie Marysiu cieplutko, ładne zdjęcie, widać sliczną buźkę
-
- Przyjaciel Forum - Ś.P.
- Od: 31 lip 2014, o 21:16
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Wow! Maryś!!!, co ja widzę....
Tak Ci jakoś włoski zjaśniały... Tyz piknie.
Dobrego, spokojnego weekendu, kochana.
Tak Ci jakoś włoski zjaśniały... Tyz piknie.
Dobrego, spokojnego weekendu, kochana.
Pozdrawiam. Lucyna
Jesień życia wśród kwiatów, zwierząt i ptaków - cz. 15 Zapraszam.
Ani jeden ogród nie jest urządzony raz na zawsze.
Jesień życia wśród kwiatów, zwierząt i ptaków - cz. 15 Zapraszam.
Ani jeden ogród nie jest urządzony raz na zawsze.
- ewa w
- Od: 13 sty 2012, o 14:01
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Hm 10 strona! ale mam Cię Maryś i odwiedzam w kolejnym ekspreswątku
Image nowy i bardzo ładnie Ci w nowym uczesaniu. Skoro nic nie kwitnie to pierzaste będziesz cykać lub wspominkowe.
Właśnie na Wolierze wzdychałam do przepięknych pawi - a ten biały jak z baśni
Pozdrawiam
Image nowy i bardzo ładnie Ci w nowym uczesaniu. Skoro nic nie kwitnie to pierzaste będziesz cykać lub wspominkowe.
Właśnie na Wolierze wzdychałam do przepięknych pawi - a ten biały jak z baśni
Pozdrawiam
- kasia100780
- Od: 31 lip 2014, o 16:39
Piękna zima Marysiu, żeby taka na święta była
- slila1
- Od: 18 maja 2009, o 19:05
Idzie zima... no właściwie już przyszła, mam nadzieję, że na krótko.
Po powrocie z działki przeczytam posty i obejrzę zdjęcia z poprzednich stron, bo jak zwykle Twój wątek pędzi, a ja mam ogromne zaległości i nie nadążam.
Po powrocie z działki przeczytam posty i obejrzę zdjęcia z poprzednich stron, bo jak zwykle Twój wątek pędzi, a ja mam ogromne zaległości i nie nadążam.
- apus
- Od: 26 kwie 2007, o 21:57
Piękna zima Marysiu! Wspaniałe widoki.... nawet dobrze, ze jest ten śnieg, przynajmniej jest jasno i czysto
Pozdrawiam, Basia.
viewtopic.php?f=2&t=117468
viewtopic.php?f=2&t=117468
- Maska
- Od: 19 lut 2012, o 19:39
- Kontakt:
Witam!
Za oknem co prawda biało, ale na niebie dominuje szarość!
Dorotko absolutnie zimowo! Przy drodze do lasu stanęła skrzynka z prądem i wywołała niepokój w moim obiektywie
O krokusach pisałyśmy u Ciebie
Ewciu sypnęło i leży, bo na drugi dzień przymroziło. Taka zima może być mróz niewielki i śliczne białe krajobrazy!
Agnieszko Aguss mam nadzieję że wyjątkowo w tym roku będzie białe BN tym bardziej dla Ciebie Ciekawa jestem gdzie będziesz? i jak długo?
Agnieszko Pelagio na razie szkód nie ma ale nie zaglądam pod schylone rośliny bo tak najłatwiej coś złamać. Wszystko okaże się na wiosnę! Na razie zapadamy w sen zimowy Buziaki
Lucynko pamiętam, że mnie ta bajka jakoś nie chwyciła za serce, bo widać nie gustuję w lodowej atmosferze. Lubię nasze baśnie, chociaż niektóre z Andersena podobały mi się
Zima książkowa i to jeszcze w jesieni
Ściskam
Iwonko jest wszystko śnieg, niewielki minus i nie ma wiatru...czegoż chcieć więcej! Skoro zima musi być niech będzie właśnie taka...czego i Tobie życzę. Pozdrawiam serdecznie
Misiu taki śnieg lubię, bo widoki ładne a i jasność bije ze śniegu mimo braku słońca..więc niech i Tobie sypnie i okryje
Alu to naszym roślinkom jest przyjemnie
Justynko płot maja kurki, a rzeczywiście śnieg osiadł tam malowniczo
Bea początek białego to wszyscy przyjmujemy radośnie! więc niech będzie tak jak piszesz do lutego...a potem już tylko wiosna
Karolinko dziękuję i Ty się trzymaj cieplutko, bo zima i do Ciebie dojdzie, może łagodniejsza ale jednak
Lucynko nie zjaśniały, jasne były ! teraz zrudziały Dziękuję i również Tobie miłego weekendu
Ewciu tak to jest jak się człowiek za dużo włóczy po różnych ścieżkach! Ale dobrze, że i tu zaglądasz Pawie mnie nie kręcą, a poza tym czytałam że są bardzo chimeryczne i delikatne. Wolę jednak kury, kaczki, gęsi, ale mieć wszystkiego nie mogę z wielu względów!
Kasiu może będzie! wszystko przed nami
Lidziu zima jednak idzie, bo jeszcze mamy jesień chociaż raczy nas przedsmakiem zimy...a gdzie tam jeszcze do jej końca! Powoli nadrobisz zaległości, bo najważniejsze że jesteś z powrotem z nami
Basiu i dla tych widoków i czystości akceptuję niedogodności zimy. Niedawno widziałam obcy bus pędzący obok naszego domu i pomyślałam o Tobie i jesteś
Miłej, rodzinnej niedzieli dla wszystkich odwiedzających
Za oknem co prawda biało, ale na niebie dominuje szarość!
Dorotko absolutnie zimowo! Przy drodze do lasu stanęła skrzynka z prądem i wywołała niepokój w moim obiektywie
O krokusach pisałyśmy u Ciebie
Ewciu sypnęło i leży, bo na drugi dzień przymroziło. Taka zima może być mróz niewielki i śliczne białe krajobrazy!
Agnieszko Aguss mam nadzieję że wyjątkowo w tym roku będzie białe BN tym bardziej dla Ciebie Ciekawa jestem gdzie będziesz? i jak długo?
Agnieszko Pelagio na razie szkód nie ma ale nie zaglądam pod schylone rośliny bo tak najłatwiej coś złamać. Wszystko okaże się na wiosnę! Na razie zapadamy w sen zimowy Buziaki
Lucynko pamiętam, że mnie ta bajka jakoś nie chwyciła za serce, bo widać nie gustuję w lodowej atmosferze. Lubię nasze baśnie, chociaż niektóre z Andersena podobały mi się
Zima książkowa i to jeszcze w jesieni
Ściskam
Iwonko jest wszystko śnieg, niewielki minus i nie ma wiatru...czegoż chcieć więcej! Skoro zima musi być niech będzie właśnie taka...czego i Tobie życzę. Pozdrawiam serdecznie
Misiu taki śnieg lubię, bo widoki ładne a i jasność bije ze śniegu mimo braku słońca..więc niech i Tobie sypnie i okryje
Alu to naszym roślinkom jest przyjemnie
Justynko płot maja kurki, a rzeczywiście śnieg osiadł tam malowniczo
Bea początek białego to wszyscy przyjmujemy radośnie! więc niech będzie tak jak piszesz do lutego...a potem już tylko wiosna
Karolinko dziękuję i Ty się trzymaj cieplutko, bo zima i do Ciebie dojdzie, może łagodniejsza ale jednak
Lucynko nie zjaśniały, jasne były ! teraz zrudziały Dziękuję i również Tobie miłego weekendu
Ewciu tak to jest jak się człowiek za dużo włóczy po różnych ścieżkach! Ale dobrze, że i tu zaglądasz Pawie mnie nie kręcą, a poza tym czytałam że są bardzo chimeryczne i delikatne. Wolę jednak kury, kaczki, gęsi, ale mieć wszystkiego nie mogę z wielu względów!
Kasiu może będzie! wszystko przed nami
Lidziu zima jednak idzie, bo jeszcze mamy jesień chociaż raczy nas przedsmakiem zimy...a gdzie tam jeszcze do jej końca! Powoli nadrobisz zaległości, bo najważniejsze że jesteś z powrotem z nami
Basiu i dla tych widoków i czystości akceptuję niedogodności zimy. Niedawno widziałam obcy bus pędzący obok naszego domu i pomyślałam o Tobie i jesteś
Miłej, rodzinnej niedzieli dla wszystkich odwiedzających
-
- Od: 21 kwie 2009, o 21:37
Marysiu chyba troszkę zazdroszczę tego śniegu, ogród mam posprzątany więc mogło by pobielić ...było by czysto.
pozdrawiam niedzielnie
pozdrawiam niedzielnie
- korzo_m
- Od: 17 kwie 2006, o 10:14
Marysiu skrzynka na darmo nie stoi, zapewne będziesz miała za jakiś czas nowych sąsiadów.
naprzeciwko mnie stoi dom, który właścicielka wynajmuje. Teraz mieszka tam para młodych ludzi z trzema przesympatycznymi pieskami 2 amstafy i jeden mieszaniec, od czwartku ich nie widzę, wieczorem w oknach ciemno już się martwię czy czasami nie wypowiedzieli wynajmu. W czwartek widziałam jak chłopak jeździł z przyczepą. Zawsze mam obawy jakich sąsiadów przywieje, oby nie głośnych.
Także widzisz niepokoje i mnie nawiedzają
U nas śniegu trochę przez noc dosypało, mrozik trzyma.
Nazwy wiśni nie znalazłam, dwa wątki Marty dokładnie sprawdziłam i nic, nie chcę jej głowy zawracać, bo pewno ma wiele pracy. Pytałam Kasi, ale jak na razie nie odpowiedziała.
naprzeciwko mnie stoi dom, który właścicielka wynajmuje. Teraz mieszka tam para młodych ludzi z trzema przesympatycznymi pieskami 2 amstafy i jeden mieszaniec, od czwartku ich nie widzę, wieczorem w oknach ciemno już się martwię czy czasami nie wypowiedzieli wynajmu. W czwartek widziałam jak chłopak jeździł z przyczepą. Zawsze mam obawy jakich sąsiadów przywieje, oby nie głośnych.
Także widzisz niepokoje i mnie nawiedzają
U nas śniegu trochę przez noc dosypało, mrozik trzyma.
Nazwy wiśni nie znalazłam, dwa wątki Marty dokładnie sprawdziłam i nic, nie chcę jej głowy zawracać, bo pewno ma wiele pracy. Pytałam Kasi, ale jak na razie nie odpowiedziała.
- ewelkacha88
- Od: 22 maja 2013, o 17:54
Witaj Marysiu . Przyszłam pozachwycać się Twoją zimą . To lubię ! Taka zima jest przepiękna, malownicza . Może podróżowanie jest trochę utrudnione ale coś za coś nieprawdaż ?? U mnie dopiero od dzisiaj pada śnieg . Takiego krajobrazu jak u Ciebie nie ma ale mam nadzieję, że się doczekam . Przepiękne zdjęcia no i awatarek bardzo ładny . Pozdrawiam .
- ewarost
- Od: 14 gru 2010, o 18:21
- Kontakt:
Marysiu też bym była za taka grubą pierzynką i takim mrozem do no niech będzie - 10. Pawie są piękne te białe takie nie z tej ziemi , ale masz racje kapryśne i strasznie głośne... obok mojego syna jest takie mini zoo i tam przeważnie słychać pawie i osła U ciebie mogły by jeszcze pobiegać dwie perliczki taki zestaw był u mojego dziadka... kury, kaczki i perliczki, a prze świętami wielki indor rej wodził wśród pierzastych... oj były to czasy U mojego sąsiada został już tylko kogutek ... kurkę pewno zjedli
Rajsko,wiejsko,sielsko...II
Rajsko, wiejsko, sielsko...
Chwytaj chwilę, bo tak naprawdę to istnieje tylko ona. Ewa
Rajsko, wiejsko, sielsko...
Chwytaj chwilę, bo tak naprawdę to istnieje tylko ona. Ewa
- julcia1
- Od: 19 maja 2011, o 08:26
Marysiu cudna zima u mnie nadal ani płateczka. Dziś za to wyszło słoneczko zaraz raźniej.
Włoski świetne.
Miłego niedzielnego wieczoru
Włoski świetne.
Miłego niedzielnego wieczoru
Pozdrawiam Julia
Moje zielone zakręcenie
Moje zielone zakręcenie
- pelagia72
- Od: 2 mar 2009, o 21:09
Marysiu
Bardzo sympatyczne zdjęcie w avatarku
Sama muszę też kolorek koafiury odświeżyć W tym celu oddelegowałam Córcię mą po farbę z Murzynką na opakowaniu - u nas takiej nie kupię.
U nas też mroźno i nasypało a wcześniej latałam i przykrywałam ogród czym się dało
Bardzo sympatyczne zdjęcie w avatarku
Sama muszę też kolorek koafiury odświeżyć W tym celu oddelegowałam Córcię mą po farbę z Murzynką na opakowaniu - u nas takiej nie kupię.
U nas też mroźno i nasypało a wcześniej latałam i przykrywałam ogród czym się dało