Idzie zima ...cz.37

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
karolacha
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 1 cze 2014, o 15:56
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Re: Idzie zima ...cz.37

Post »

O rety :!: jaka zima :shock: pięknie ;:138 niesamowicie to wygląda ;:138 u mnie jesień nadal, wprawdzie popruszyło , ale tyle co nic, nadal kwitną kwiatki :wink:
To trzymaj sie Marysiu cieplutko, ładne zdjęcie, widać sliczną buźkę ;:138
Moje Arboretum
Część 8 - zapraszam Karolina
plocczanka
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Od: 31 lip 2014, o 21:16
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Wow! Maryś!!!, co ja widzę.... :roll:
Tak Ci jakoś włoski zjaśniały... ;:111 Tyz piknie. ;:138 ;:138 ;:138
Dobrego, spokojnego weekendu, kochana. ;:167 ;:167 ;:196 ;:196
Pozdrawiam. Lucyna
Jesień życia wśród kwiatów, zwierząt i ptaków - cz. 15 Zapraszam.
Ani jeden ogród nie jest urządzony raz na zawsze.
Awatar użytkownika
ewa w
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 13 sty 2012, o 14:01
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Hm 10 strona! ale mam Cię Maryś i odwiedzam w kolejnym ekspreswątku :)
Image nowy i bardzo ładnie Ci w nowym uczesaniu. Skoro nic nie kwitnie to pierzaste będziesz cykać lub wspominkowe.
Właśnie na Wolierze wzdychałam do przepięknych pawi - a ten biały jak z baśni ;:154
Pozdrawiam ;:196
Awatar użytkownika
kasia100780
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 31 lip 2014, o 16:39

Post »

Piękna zima Marysiu, żeby taka na święta była :)
Awatar użytkownika
slila1
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 18 maja 2009, o 19:05

Post »

Idzie zima... no właściwie już przyszła, mam nadzieję, że na krótko.
Po powrocie z działki przeczytam posty i obejrzę zdjęcia z poprzednich stron, bo jak zwykle Twój wątek pędzi, a ja mam ogromne zaległości i nie nadążam.
Pozdrawiam Lidka "Jest mowa kwiatów tajemna i cicha". Wincenty Pol
Moje wątki.
Moja działka cz.9
Awatar użytkownika
apus
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 26 kwie 2007, o 21:57

Post »

Piękna zima Marysiu! Wspaniałe widoki.... nawet dobrze, ze jest ten śnieg, przynajmniej jest jasno i czysto ;:333
Pozdrawiam, Basia.
viewtopic.php?f=2&t=117468
Awatar użytkownika
Maska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 lut 2012, o 19:39
Kontakt:

Post »

Witam!
Za oknem co prawda biało, ale na niebie dominuje szarość!

Dorotko absolutnie zimowo! Przy drodze do lasu stanęła skrzynka z prądem i wywołała niepokój w moim obiektywie Obrazek
O krokusach pisałyśmy u Ciebie Obrazek

Ewciu sypnęło i leży, bo na drugi dzień przymroziło. Taka zima może być mróz niewielki i śliczne białe krajobrazy! Obrazek

Agnieszko Aguss mam nadzieję że wyjątkowo w tym roku będzie białe BN tym bardziej dla Ciebie :D Ciekawa jestem gdzie będziesz? i jak długo? :D

Agnieszko Pelagio na razie szkód nie ma ale nie zaglądam pod schylone rośliny bo tak najłatwiej coś złamać. Wszystko okaże się na wiosnę! Na razie zapadamy w sen zimowy ;:19 Buziaki ;:196

Lucynko pamiętam, że mnie ta bajka jakoś nie chwyciła za serce, bo widać nie gustuję w lodowej atmosferze. Lubię nasze baśnie, chociaż niektóre z Andersena podobały mi się :D
Zima książkowa i to jeszcze w jesieniObrazek
Ściskam ;:196

Iwonko jest wszystko śnieg, niewielki minus i nie ma wiatru...czegoż chcieć więcej! Skoro zima musi być niech będzie właśnie taka...czego i Tobie życzę. Pozdrawiam serdecznie ;:196

Misiu taki śnieg lubię, bo widoki ładne a i jasność bije ze śniegu mimo braku słońca..więc niech i Tobie sypnie i okryje ;:196

Alu to naszym roślinkom jest przyjemnie ;:196

Justynko płot maja kurki, a rzeczywiście śnieg osiadł tam malowniczo Obrazek

Bea początek białego to wszyscy przyjmujemy radośnie! więc niech będzie tak jak piszesz do lutego...a potem już tylko wiosna Obrazek

Karolinko dziękuję i Ty się trzymaj cieplutko, bo zima i do Ciebie dojdzie, może łagodniejsza ale jednak Obrazek

Lucynko nie zjaśniały, jasne były ! teraz zrudziały Obrazek Dziękuję i również Tobie miłego weekendu ;:196

Ewciu tak to jest jak się człowiek za dużo włóczy po różnych ścieżkach! Ale dobrze, że i tu zaglądasz ;:196 Pawie mnie nie kręcą, a poza tym czytałam że są bardzo chimeryczne i delikatne. Wolę jednak kury, kaczki, gęsi, ale mieć wszystkiego nie mogę z wielu względów!

Kasiu może będzie! wszystko przed nami Obrazek

Lidziu zima jednak idzie, bo jeszcze mamy jesień :D chociaż raczy nas przedsmakiem zimy...a gdzie tam jeszcze do jej końca! Powoli nadrobisz zaległości, bo najważniejsze że jesteś z powrotem z nami ;:168

Basiu i dla tych widoków i czystości akceptuję niedogodności zimy. Niedawno widziałam obcy bus pędzący obok naszego domu i pomyślałam o Tobie Obrazek i jesteś ;:4

Miłej, rodzinnej niedzieli dla wszystkich odwiedzających :wit
leszczyna
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 21 kwie 2009, o 21:37

Post »

Marysiu chyba troszkę zazdroszczę tego śniegu, ogród mam posprzątany więc mogło by pobielić ...było by czysto.

pozdrawiam niedzielnie ;:196
Awatar użytkownika
korzo_m
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 17 kwie 2006, o 10:14

Post »

Marysiu skrzynka na darmo nie stoi, zapewne będziesz miała za jakiś czas nowych sąsiadów.
naprzeciwko mnie stoi dom, który właścicielka wynajmuje. Teraz mieszka tam para młodych ludzi z trzema przesympatycznymi pieskami 2 amstafy i jeden mieszaniec, od czwartku ich nie widzę, wieczorem w oknach ciemno już się martwię czy czasami nie wypowiedzieli wynajmu. W czwartek widziałam jak chłopak jeździł z przyczepą. Zawsze mam obawy jakich sąsiadów przywieje, oby nie głośnych.
Także widzisz niepokoje i mnie nawiedzają ;:306
U nas śniegu trochę przez noc dosypało, mrozik trzyma.
Nazwy wiśni nie znalazłam, dwa wątki Marty dokładnie sprawdziłam i nic, nie chcę jej głowy zawracać, bo pewno ma wiele pracy. Pytałam Kasi, ale jak na razie nie odpowiedziała.
Pozdrawiam Dorota
Zapraszam do mojego ogrodu
Spis wątków | Aktualny wątek
Awatar użytkownika
ewelkacha88
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 22 maja 2013, o 17:54

Post »

Witaj Marysiu :wit . Przyszłam pozachwycać się Twoją zimą :tan . To lubię ! Taka zima jest przepiękna, malownicza ;:138 . Może podróżowanie jest trochę utrudnione ale coś za coś nieprawdaż ?? U mnie dopiero od dzisiaj pada śnieg . Takiego krajobrazu jak u Ciebie nie ma ale mam nadzieję, że się doczekam . Przepiękne zdjęcia ;:333 no i awatarek bardzo ładny ;:108 . Pozdrawiam :wit .
Awatar użytkownika
ewarost
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 14 gru 2010, o 18:21
Kontakt:

Post »

Marysiu też bym była za taka grubą pierzynką i takim mrozem do no niech będzie - 10. Pawie są piękne te białe takie nie z tej ziemi , ale masz racje kapryśne i strasznie głośne... obok mojego syna jest takie mini zoo i tam przeważnie słychać pawie i osła :lol: U ciebie mogły by jeszcze pobiegać dwie perliczki :lol: taki zestaw był u mojego dziadka... kury, kaczki i perliczki, a prze świętami wielki indor rej wodził wśród pierzastych... oj były to czasy ;:333 U mojego sąsiada został już tylko kogutek ... kurkę pewno zjedli ;:145
Rajsko,wiejsko,sielsko...II
Rajsko, wiejsko, sielsko...
Chwytaj chwilę, bo tak naprawdę to istnieje tylko ona. Ewa
Awatar użytkownika
julcia1
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 maja 2011, o 08:26

Post »

Marysiu cudna zima ;:333 u mnie nadal ani płateczka. Dziś za to wyszło słoneczko zaraz raźniej.
Włoski świetne.
Miłego niedzielnego wieczoru ;:196
Pozdrawiam Julia
Moje zielone zakręcenie
Awatar użytkownika
pelagia72
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 2 mar 2009, o 21:09

Post »

Marysiu
Bardzo sympatyczne zdjęcie w avatarku :D
Sama muszę też kolorek koafiury odświeżyć ;:224 W tym celu oddelegowałam Córcię mą po farbę z Murzynką na opakowaniu - u nas takiej nie kupię. :;230
U nas też mroźno i nasypało a wcześniej latałam i przykrywałam ogród czym się dało ;:19
"Krewnych daje nam los. Przyjaciół wybieramy sami"
Moje linki
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”