Iskrowe domowe
- luczek95
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 13 lip 2009, o 22:10
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Iskrowe domowe
O jak ładnie zielono
Trzymam kciuki za stefanotisa
Trzymam kciuki za stefanotisa
- Domowi, zieloni przyjaciele cz.2
Łukasz- nick zakładany dawno temu
Łukasz- nick zakładany dawno temu
- zabkamarta
- Od: 1 maja 2017, o 18:41
Mi się podoba Ceropegia takie fajne groszki na nitce
- Foxowa
- Od: 11 kwie 2017, o 06:55
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Jak patrzę na te zdjęcia to tak sobie myślę,że przejście po Twoim domu musi być niezwykłe. Chyba nie ma miejsca gdzie nie masz rośliny. Robi Ci się prawie-dżungla,a te wszystkie zwisające z mebli rośliny tworzą niesamowity klimat.
Ceropegia mnie urzekła. Co za urocze małe maleństwo.
Og?lnie to ciągle piszesz o kiepskim stanie a jak tak patrzy się po zdjęciach to aż zazdrość ogarnia ;) są piękne.
Ceropegia mnie urzekła. Co za urocze małe maleństwo.
Og?lnie to ciągle piszesz o kiepskim stanie a jak tak patrzy się po zdjęciach to aż zazdrość ogarnia ;) są piękne.
- iskraiskra
- 200p
- Od: 26 lis 2017, o 12:43
Witaj Luczku Dzięki za kciuki ! Mam nadzieję, że Stefek się zadomowi.
Ceropegia jest urocza , mimo iż z tym kólkiem wygląda jak kapliczka ;) Muszę ją chyba na wiosnę przesadzić w coś sensowniejszego i ciut większą doniczkę.
A rośliny niektóre mam serio w kiepskim stanie np palmę z poschniętymi koncówkami, czy to nowe syngonium powydłużane, przełysiałe fikusy aczkolwiek powoli wychodzimy na prostą ftuftu
W salonie faktycznie jest ich sporo, bo to moja baza ale mam.jeszcze puste pokoje..tylko je ostrożnie zasiedlam bo to przestrzeń innych domowników a i warunki są w nich tak skrajnie inne niz w salonie, że ciężko tam coś dobrać żeby dobrze się czuło.
Ceropegia jest urocza , mimo iż z tym kólkiem wygląda jak kapliczka ;) Muszę ją chyba na wiosnę przesadzić w coś sensowniejszego i ciut większą doniczkę.
A rośliny niektóre mam serio w kiepskim stanie np palmę z poschniętymi koncówkami, czy to nowe syngonium powydłużane, przełysiałe fikusy aczkolwiek powoli wychodzimy na prostą ftuftu
W salonie faktycznie jest ich sporo, bo to moja baza ale mam.jeszcze puste pokoje..tylko je ostrożnie zasiedlam bo to przestrzeń innych domowników a i warunki są w nich tak skrajnie inne niz w salonie, że ciężko tam coś dobrać żeby dobrze się czuło.
- Maciek13
- Od: 9 cze 2017, o 21:38
Witaj fajna ceroopegia woodii też ją mam i rośnie bardzo szybko. Scindapsusy też super
Miłego dnia
Miłego dnia
- iskraiskra
- 200p
- iskraiskra
- 200p
- zabkamarta
Będą kwiatki na Liodoro suuuuper
- iskraiskra
- 200p
- zabkamarta
E tam od razu odpadą moje Liodoro też szaleje, bo przedłuża pęd i wydaje mi się, że Liodoro keiki, który rośnie z mamą, też będzie wypuszczał swój pierworodny pęd także czas na Liodoro
-
- Od: 1 cze 2010, o 23:15
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Aniu gratuluję, liodoro postanowił pokazać swoje pięknie pachnące, tęczowe kwiatki
- iskraiskra
- 200p
Nooo byłoby fajnie, bo to prezent od małżonka, więc jakby zakwitła to by było na prawdę miło i szacun dla niej , bo też ją wymęczyłam trochę.
- iskraiskra
- 200p
Ach i chciałam się pożalić, że takiego fajnego miałam skrzydłokwiata..sama go przesadzałam do hydro, korzonki czyściłam szydełkiem, kwiaty sobie wypuścił, miał się super do czasu gdy większość liści i dwa kwiaty obgryzł mi kot
Chociaż karę miał taką kot, że się po nim pożygał
Chociaż karę miał taką kot, że się po nim pożygał