Chwila relaksu - np. haft krzyżykowy

Humor, psychologia, podróże, pokrewne.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Ole!
30p - Uzależniam się...
30p - Uzależniam się...
Od: 25 sie 2008, o 16:45

Post »

Proszę mnie nie podpuszczać z rysowaniem :D
Gdy nie ma gdzie zawrócić, trzeba iść naprzód.
Awatar użytkownika
zuzulec
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 23 kwie 2007, o 22:14

Post »

Kocica,
muszę Ci powiedzieć, że jak tylko zrobię tego kota, którego planuję, to uwierz mi - powinnaś być nim oczarowana ;) - ale dodam, to troszkę potrwa - lista z planami jest dłuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuga ;)
Pozdrawiam słonecznie ;:3
Lucyna
Moje storczyki ...
Awatar użytkownika
kocica
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 22 wrz 2007, o 16:42
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Kontakt:

Post »

No cóż, im większe napięcie tym milsza niespodzianka:-), poczekam.
Moje wątki
Pozdrawiam, Ewa.
Awatar użytkownika
Renia 4
200p
200p
Od: 5 paź 2008, o 17:49

Post »

Dopiero dzisiaj trafilam ten temat i to w dziale niehobbystycznym- mam szczęście. Tam gdzie krzyżyki czy gobelinki, zawsze chetnie popatrzę. Robótki prze-pięk-ne! Ja również co nieco dłubię, ale raczej szydełko i druty . Teraz wraz z nadchodzącymi długimi wieczorami będzie więcej czasu? Ale koniecznie muszę ograniczyć siedzenie przy tym czasopożeraczu.
Ostatni post był tutaj tak dawno, że nie wiem, czy nie jest temat gdzieś przeniesiony? jeśli tak, to podpowiedzcie, miałabym wielką ochotę dołączyć do Was. ;:108
Pozdrawiam wiosennie
Reposit-10
Konto usunięte na prośbę.
Od: 22 sty 2006, o 11:50
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Tutaj jeszcze trochę na ten temat : http://forumogrodnicze.info/viewtopic.p ... ki&start=0
dorcia
1000p
1000p
Od: 19 lut 2008, o 19:20

Post »

Reniu, wątku nie przeniesiono, tylko wszyscy teraz pewnie są zajęci... haftowaniem :lol: Ja też "popełniłam" pejzaż "Jesiennym szlakiem", a teraz siedzę nad bocianimi łowami - taką mam ostatnio zachciankę :lol:
Awatar użytkownika
Renia 4
200p
200p

Post »

Super, ja na razie kompletuję muline, kilka odcieni jeszcze mi brak i zacznę.
Niech no tylko uporam się z ogródkiem, i te liście mnie wszędzie prześladują, nawet we wzorach...
Dorciu , dzięki za odzew, dla poprawienia jesiennego humoru przesyłam "mojego" boćka.
Obrazek
Miłej pracy ;:108
Pozdrawiam wiosennie
dorcia
1000p
1000p
Od: 19 lut 2008, o 19:20

Post »

Reniu, dziękuję za boćka (niedawno odleciały, a ja już za nimi tęsknię). Ja ostatnio odkryłam pasmanterię, w której dostaję potrzebne mi kolory po przyzwoitej cenie.
Awatar użytkownika
deissy
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 22 sie 2008, o 17:28

Post »

Piekne piekne wasze prace ja kiedyś chciałam sie nauczyć tak haftować niestety jestem w tym lewa A tak mi sie to podoba :cry: Z przyjemnościa ogladam wasze piekne prace Chyba będę musiała sie tez zmobilizować i spróbować od nowa ale ja bym musiała kupić już z narysowanym obrazkiem bo tak sama na czystym materiale to nigdy nic nie wyczaruje Ale na wsze sobie popatrze i oczy naciesze Pozdrawiam
Awatar użytkownika
Renia 4
200p
200p

Post »

Deissy nie zartuj z poważnych ludzi. Moja córka rozpoczynała krzyżykować, gdy miala 7 lat. Popatrz, czy to takie trudne na czystej kanwie wyszywać? Najpierw zrób coś miniaturkowego zanim zabierzesz się za obraz .

Obrazek
Powodzenia
Pozdrawiam wiosennie
Awatar użytkownika
deissy
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Ale Reniu ,nigdy bym nie chciała z nikogo żartować.Naprawdę nie wiem dlaczego tak pomyślałaś .Jeśli Cie uraziłam to przepraszam.
Awatar użytkownika
Renia 4
200p
200p

Post »

Deissy, to takie powiedzonko, niczym mnie nie urazilaś, a wyszywanie na kanwie kolorowanej jest może proste "na oko", ale jak jest farba polożona niedokładnie i nie wiesz jakim kolorem wyszyć, bo poł oczka ma inny kolor i musisz się domyslać, to cie szlag może trafić szbciej niż przypuszczasz. A czystą sobie liczysz odpatrując ze wzoru. Ponadto kanwa z nadrukiem jest bardzo kosztownym nabytkiem. Powodzenia
Pozdrawiam wiosennie
Awatar użytkownika
deissy
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Reniu kochana aż mi ulżyło.Wasze prace są piękne i wiem ze to lata praktyki. Masz racje kupienie kanwy z nadrukiem to kosztowna sprawa.Na razie naciesze oczy waszymi.
Pozdrawiam cieplutko Klaudia :D
ODPOWIEDZ

Wróć do „Strefa kreatywnego RELAKSU - Zagadki, humor, podróże, psychologia”