Madzik - moje storczyki
- madzik
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 27 gru 2007, o 09:12
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Dorela - moja "cambria" z nadłamanym pędem to według Jovanki oncidium i faktycznie jak popatrzeć na młodą psb to wygląda zdecydowanie oncidiowato, co wcześniej jakoś uszło mojej uwadze , bo przyglądałam się raczej dość mocno pomarszczonym, starym pseudobulwom. Więc tak naprawdę okaże się przy kwitnieniu co to dokładnie jest...
A Twój storczyk też zabiera się do kwitnienia? Jeśli tak to będziemy mogły porównać czy mamy to samo
Agula32 - cieszę się, że Ci się podobają moje rośliny. Fajnie, że kolejna osoba do nas dołącza . Jeśli troszkę pomyszkowałaś po naszym forum, pewnie wiesz jak bardzo to wciągające hobby... i kolekcja ma bardzo duże szanse na szybkie powiększanie , czego oczywiście życzę
A Twój storczyk też zabiera się do kwitnienia? Jeśli tak to będziemy mogły porównać czy mamy to samo
Agula32 - cieszę się, że Ci się podobają moje rośliny. Fajnie, że kolejna osoba do nas dołącza . Jeśli troszkę pomyszkowałaś po naszym forum, pewnie wiesz jak bardzo to wciągające hobby... i kolekcja ma bardzo duże szanse na szybkie powiększanie , czego oczywiście życzę
Hej w ten pochmurny dzień ;:2
dobrze to ujęłaś, ze jest to strasznie wciągające
ja teraz myslę jak tu wyskoczyć do miasta (bo mieszkam na wsi )po nowego storczyka.
Mam nadzieję, ze nikt nie myśli, ze chcę to robic przez zazdrość
Te kwiaty są przepiękne.....i chciałabym nimi upiększyć swój pokój
gorące uściski papatki
dobrze to ujęłaś, ze jest to strasznie wciągające
ja teraz myslę jak tu wyskoczyć do miasta (bo mieszkam na wsi )po nowego storczyka.
Mam nadzieję, ze nikt nie myśli, ze chcę to robic przez zazdrość
Te kwiaty są przepiękne.....i chciałabym nimi upiększyć swój pokój
gorące uściski papatki
dokładnie tak jak piszesz,psb nie jest jeszcze dojrzała.No to czekamy na rozwój wypadków
pozdr Dorota
Moje storczyki
Moje storczyki
- Storczykowa
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 7 lut 2008, o 19:31
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.