Galeria kwiatków zeberki4
- krzysiek86
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 15 maja 2008, o 20:29
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- Kontakt:
- anoli
- Od: 3 lis 2007, o 16:26
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Na pierwszej fotce: ceropegia wooda, wśród kaktusików-sukulentów: aloes drzewiasy, haworsja, grubosz - drzewko szczęścia, opuntia subulata. Dalej kalanchoe tomentosa - chyba? Bluszczyk, ale nie mam pojęcia jaki. Kolejnego sukulenta nie znam
Wątki Zapraszam serdecznie Ilona
- krzysiek86
- Od: 15 maja 2008, o 20:29
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- Kontakt:
- Andziax007
- Od: 20 gru 2008, o 08:18
- Kontakt:
Witam, właśnie przeglądnęłam sobie wąteczek - jestem pod wrażeniem, zarówno fauny jak i flory
Szeflerki są superowe! Ta ciemno - zielona to jedna roślina, taka rozkrzewiona, czy kilka odrębnych badylków?
Powaliła mnie też monstera na ścianie - z doświadczenia wiem, że potrafi osiągnąć konkretne rozmiary i rosnąc w pionie wymaga mocnej podpórki. Ciekawe jak się będzie prezentować, kiedy się "trochę" zozrośnie
Storczyki - mistrzostwo świata!
Pozdrawiam serdecznie,
Iza
Szeflerki są superowe! Ta ciemno - zielona to jedna roślina, taka rozkrzewiona, czy kilka odrębnych badylków?
Powaliła mnie też monstera na ścianie - z doświadczenia wiem, że potrafi osiągnąć konkretne rozmiary i rosnąc w pionie wymaga mocnej podpórki. Ciekawe jak się będzie prezentować, kiedy się "trochę" zozrośnie
Storczyki - mistrzostwo świata!
Pozdrawiam serdecznie,
Iza
- zeberka4
- Od: 10 sty 2009, o 17:25
Szeflerka jest rozkrzewiona ale dopiero teraz zaczęła rosnąć ładnie, a tak poza tym mam malutka prośbę!
Chce oddać komus moje fiołki lub wymienic jeżeli ktos bedzie chciał, nie mam jakos do nich ręki, na poprzednim mieszkaniu gdzie miałam dosyc ciemno ładnie rosły teraz nie chcą moze raz na jakis czas............
Wole żeby ktoś zaopiekował sie nimi
Dlatego jezeli jakas osoba jest chetna prosze pisac na razie na wydanko 6 fiołów!
O to fota jednego z nich:
oraz zielistka, pieknie rośnie jednak jest jej za duzo! A żal wyrzucac!
Najlepiej gdyby ktos pokrył koszty wysyłki ok 9 zł paczka zwykła a 11 zł priorytet paczka, na razie krucho z kaska dlatego
Pozdrawiam Sara
Chce oddać komus moje fiołki lub wymienic jeżeli ktos bedzie chciał, nie mam jakos do nich ręki, na poprzednim mieszkaniu gdzie miałam dosyc ciemno ładnie rosły teraz nie chcą moze raz na jakis czas............
Wole żeby ktoś zaopiekował sie nimi
Dlatego jezeli jakas osoba jest chetna prosze pisac na razie na wydanko 6 fiołów!
O to fota jednego z nich:
oraz zielistka, pieknie rośnie jednak jest jej za duzo! A żal wyrzucac!
Najlepiej gdyby ktos pokrył koszty wysyłki ok 9 zł paczka zwykła a 11 zł priorytet paczka, na razie krucho z kaska dlatego
Pozdrawiam Sara
- koniczynka
- Od: 12 kwie 2008, o 19:06