Mały ogród rekreacyjny - grazynarosa22
- eukomis
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 13 sty 2008, o 17:31
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Witajcie dziewczyny tych laków to jest dwa rodzaje jest jednoroczny i dwuletni, dwuletni pachnący mocno sieje się w czerwcu zakwitnie w przyszłym roku i on ma różne kolory ładne kwiaty sa brązowordzawo- zółte , lekko różowe po posianiu trzeba roślinki popikować, fajnie że się rosiewa tego nie wiedziałam a nasioka musicie kupic teraz ja juz pytałam w ogrodniku ale nie ma. mój jest taki.
- grazynarosa22
- Od: 16 mar 2009, o 12:18
Ja to w ogóle nie wiedziałam co to-ale ja oglądam te zdj...to jednak nie mam pewności że to lak mam....
No zobaczymy......
Byłam wczoraj w Krakowie....przypadkiem,myślałam że się obkupię w kwiaty...ale...byłam późno i tylko w praktikerze....i było wielkie G.Nie dośc żę wyboru żadnego to takie marnoty, że coś starciłam tylko kupę czasu!!!!
Kupiłam powojnik-błękitny anioł,drugi Xerxes (fioletowy) i krzewuszkę...i wideo ...tak nazwał ten sprzęt mój znajomy ...to jest-to są widły amerykańskie!!! Z tego jestem zadowolona
A dziś zamówiłam 3 nastepne....HAKUREE,WESTERPLATTE, HAGLEY HYBRID-którego wsadzę do cienia i niech się wiesza na cisach przed domem
No zobaczymy......
Byłam wczoraj w Krakowie....przypadkiem,myślałam że się obkupię w kwiaty...ale...byłam późno i tylko w praktikerze....i było wielkie G.Nie dośc żę wyboru żadnego to takie marnoty, że coś starciłam tylko kupę czasu!!!!
Kupiłam powojnik-błękitny anioł,drugi Xerxes (fioletowy) i krzewuszkę...i wideo ...tak nazwał ten sprzęt mój znajomy ...to jest-to są widły amerykańskie!!! Z tego jestem zadowolona
A dziś zamówiłam 3 nastepne....HAKUREE,WESTERPLATTE, HAGLEY HYBRID-którego wsadzę do cienia i niech się wiesza na cisach przed domem
- EwkaEs
- Od: 9 lip 2008, o 20:28
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Grażynko-czyli wyprawa nie bardzo udana?Ja polecam raczej OBI jak Praktikera.A dopadła Was ta burza kręcąca się nad Krakowem ze 3 godziny?Ja spotkałam się z Martą (Kociną) właśnie w OBI przy Wielickiej na Prokocimiu i kupiłyśmy po składanym koszyku z rączkami a ja jeszcze lawendę srebrzystolistną motylkową (francuską).
- grazynarosa22
Ojej,Ewa,lawendę to i ja bym chciała.....
no niestety klapa w Krakowie...na dodatek w drodze do-szwankował znajomemu samochód...gdyby nie to -to bylibysmy wczesniej i chciałam do OBI...ale tak wyszło jak wyszło-Praktiker byl najbliżej A wiesz burz to była taka sobie...niby chmury jak nie wiem co,trochę sie blyskało ale to było takie łagodne...
Ewa a czy miałabys jak kupic mi te lawendy? po ile były?
no niestety klapa w Krakowie...na dodatek w drodze do-szwankował znajomemu samochód...gdyby nie to -to bylibysmy wczesniej i chciałam do OBI...ale tak wyszło jak wyszło-Praktiker byl najbliżej A wiesz burz to była taka sobie...niby chmury jak nie wiem co,trochę sie blyskało ale to było takie łagodne...
Ewa a czy miałabys jak kupic mi te lawendy? po ile były?
- grazynarosa22