Kaśkowe storczyki
Anusska żółty niestety trochę gorzej zniósł podróż i stracił aż 5 pączków, ale nadal ma 8 kwiatów i 10 pąków
A tak przy okazji, nowa mieszkanka mojego domu- Antosia:
A tak przy okazji, nowa mieszkanka mojego domu- Antosia:
Pozdrawiam- Kaśka
Kaśkowe storczyki
Kaśkowe storczyki
- Mala_MI
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 16 paź 2008, o 14:23
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Kontakt:
o joooooo
jaki słodziak. Trochę większy niż moje maleńtaski. Bardzo lubię koty czarno-białe. Mam jedną taką kocicę, wredota cwana i najkochańsza "Króweczki" mają w sobie coś ;)
jaki słodziak. Trochę większy niż moje maleńtaski. Bardzo lubię koty czarno-białe. Mam jedną taką kocicę, wredota cwana i najkochańsza "Króweczki" mają w sobie coś ;)
Pozdrawiam, Justyna
Storczyki , Róże , Ogród i kto wie co jeszcze...
Nie dla bezsensownego rozmnażania zwierząt!
Storczyki , Róże , Ogród i kto wie co jeszcze...
Nie dla bezsensownego rozmnażania zwierząt!
To moja pierwsza króweczka i pierwsze dziecko. Wszystkie moje koty trafiły do mnie jako dorosłe, dlatego tym większą radość sprawia mi opieka nad tym maluchem
Mała jest bardzo dzielna, na początku nawet nie wiedziała do czego służy kuweta, ale po niecałych dwóch dniach nauczyła się i teraz za każdym razem przybiega i informuje nas, że skorzystała
Mała jest bardzo dzielna, na początku nawet nie wiedziała do czego służy kuweta, ale po niecałych dwóch dniach nauczyła się i teraz za każdym razem przybiega i informuje nas, że skorzystała
Pozdrawiam- Kaśka
Kaśkowe storczyki
Kaśkowe storczyki
- Storczykowa
- Od: 7 lut 2008, o 19:31
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Kasiu, jak obiecałam, tak się pojawiam i melduję:
Żółcioszek prze, prze, prze piękny. Płatki bardzo symetrycznie ułożone i kolorek i jeszcze kropeczki sprawiają, że oczu nie mogę oderwać. Promieniście piękny! Szkoda, że stracił kilka pączków ale na pewno się wybierze i pozostałe otworzy, żeby cieszyć swą urodą.
Bordasek też wspaniały, mam podobnego i zachwycam się nim codziennie więc już wiesz, co chcę rzec na jego temat - cudo i tyle.
A to małe łaciate, biało-czarne, powiem tylko miauuuu i ślę wirtualne pieszczoty. Widzę Kasiu, że nie tylko storczyków Ci przybywa ale i kocich pieszczoszków do kochania...
Żółcioszek prze, prze, prze piękny. Płatki bardzo symetrycznie ułożone i kolorek i jeszcze kropeczki sprawiają, że oczu nie mogę oderwać. Promieniście piękny! Szkoda, że stracił kilka pączków ale na pewno się wybierze i pozostałe otworzy, żeby cieszyć swą urodą.
Bordasek też wspaniały, mam podobnego i zachwycam się nim codziennie więc już wiesz, co chcę rzec na jego temat - cudo i tyle.
A to małe łaciate, biało-czarne, powiem tylko miauuuu i ślę wirtualne pieszczoty. Widzę Kasiu, że nie tylko storczyków Ci przybywa ale i kocich pieszczoszków do kochania...
No! Nareszcie coś się ruszyło Ostatnio podlewam sobie moje storczyki, zaglądam im tu i ówdzie, patrzę...... i własnym oczom nie wierzę- JEST !!!! Zdechlaczek się puścił! Wygląda mi to na dzidziusia. A już myślałam, że nic z niego nie będzie i będę musiała go wyrzucić. Może się przestraszył
Martwię się tylko, że on tak pod tym jedynym liściem rośnie. Nie przeszkodzi mu ten liść?
Martwię się tylko, że on tak pod tym jedynym liściem rośnie. Nie przeszkodzi mu ten liść?
Pozdrawiam- Kaśka
Kaśkowe storczyki
Kaśkowe storczyki
- Beatrice
- Od: 24 maja 2009, o 21:34
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
A to jest ten z Twojej 1 strony?Katehoney pisze:No! Nareszcie coś się ruszyło Ostatnio podlewam sobie moje storczyki, zaglądam im tu i ówdzie, patrzę...... i własnym oczom nie wierzę- JEST !!!! Zdechlaczek się puścił! Wygląda mi to na dzidziusia. A już myślałam, że nic z niego nie będzie i będę musiała go wyrzucić. Może się przestraszył
Beatrice tak, to właśnie ten, którego wypatrzyłam u znajomej. A co do zdjęć, to nie ma czego zazdrościć. Robię zdjęcia aparatem, do którego nie potrzeba specjalnego talentu- sam się ustawia
Halinko dzięki za słowa otuchy. To mój pierwszy dzidziuś phal. więc nie chciałabym, żeby mój brak doświadczenia mu zaszkodził.
Halinko dzięki za słowa otuchy. To mój pierwszy dzidziuś phal. więc nie chciałabym, żeby mój brak doświadczenia mu zaszkodził.
Pozdrawiam- Kaśka
Kaśkowe storczyki
Kaśkowe storczyki
- Agita
- Od: 5 lis 2008, o 15:22
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Kasiu, kotka masz superowego, strasznie mi się podoba ta jego fikuśna plamka przy nosku, no i w ogóle kolorystyka
Gratuluję keiki!! A tam wyżej nad nim też jakieś wybrzuszenie..??
Gratuluję keiki!! A tam wyżej nad nim też jakieś wybrzuszenie..??
Pozdrawiam, Agnieszka
Storczyki cz. I ; Storczyki cz. II ; Tu inne zielone
"Nie ma jednej prawdy, jeśli rzetelnie obserwuje się człowieka" Z. Zapasiewicz
Storczyki cz. I ; Storczyki cz. II ; Tu inne zielone
"Nie ma jednej prawdy, jeśli rzetelnie obserwuje się człowieka" Z. Zapasiewicz