Wężowy ogród FRAGOLI

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
idea
500p
500p
Od: 15 kwie 2010, o 16:38
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Re: Wężowy ogród FRAGOLI

Post »

Kolorowy zawrót głowy ;:129 ;:31 dużo kwiatuszków Ci kwitnie Graziu, a warzywka ;:92 moje nasionka fasolki znikły z ziemi zanim wzeszły :;230 kocham bazylię i pomidorki ;:167 a takie szkodniki to też mam, cholerki małe pod kwiatkiem, albo w kwiatku drzemią :twisted: :;230
Graziu, piękne oczko stworzyłaś ;:180 ;:138 ... ja się wcale nie śmiałam z Twojego oczka :;230 :;230 :;230 tylko je podziwiałam :;230 :;230 ;:112
Moje skromności- serdecznie zapraszam do mojego ogródeczka- Majeczka ;)
Robaczki Cię widzą, robaczki Cię śledzą. Robaczki Cię dorwą, zabiją i zjedzą! :D http://i46.tinypic.com/eiwiso.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Pozdrawiam cieplutko! Majka w ogrodzie ;)
Awatar użytkownika
FRAGOLA
1000p
1000p
Od: 4 cze 2010, o 09:34

Post »

Uffff te upały.....roślinki mimo podlewania wyglądają jak poparzone.Rano podlane a wieczorem już susza jak na pustyni :roll:
A to kilka kwiatuszków teraz kwitnących....
MALWAObrazek pusta ale i tak ją lubię ObrazekMIECZYKI zaczynają kwitnąc,ten jest w miarę ładny ale większośc jakby ugotowana

HYMENOCALLISObrazekpachnie obłędnie...

Obrazek BUDLEJA-naprawdę przyciąga motyle

DZIĘKUJĘ kochani za odwiedzinki ;:196 Szkodnik rzeczywiście słodki ale jak mi kwiatki niszczy wraz z drugim szkodnikiem szarym to nie powiem żebym była zadowolona i żebym go za to głaskała ;:224 STASIU,GRAŻNKO canę mam tylko jedną reszta w piwniczce niestety zimy nie przetrwała,ale lubie je i na wiosnę uzupełnię braki ;:224 PATRYKU u mnie stado drobiu też by chętnie pograsowało ale im na to nie pozwalam :uszy IWONKO dzięki :D MAJECZKO ja też uwielbiam pomodorki z bazylią i oliwą,mogę jeśc na okrągło,jeszcze trochę mozzareli,albo twarożku mniammmm
FRAGO-linki
w 'powężowym'
Pozdrawiam-Grazia
Awatar użytkownika
lucy09
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 14 sie 2008, o 15:02

Post »

Graziu, malwa choć''pusta'' to bardzo ładna, głęboki kolor. :wit
Awatar użytkownika
skorpion811-51
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 21 lis 2009, o 17:58
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Ładny kolor tej malwy a niech sobie będzie pusta, a budlei nieśmiało Ci Grażynko zazdroszczę bo mi zmarzła i nie posadziłam nowej.Trochę żałuję bo tak pięknie pachnie. ;:108
Rzekła pszczółka do motyla nikt nie widzi więc zapylaj.
MOJE LINKI , Pusta miska -kliknij
SERDECZNIE ZAPRASZAM STASIA
Awatar użytkownika
idea
500p
500p

Post »

MAJECZKO[/b] ja też uwielbiam pomodorki z bazylią i oliwą,mogę jeśc na okrągło,jeszcze trochę mozzareli,albo twarożku mniammmm
no wiesz, no wiesz.... ;:110 ;:152 nie rób mi smaka ;:145 no kurcze, nie mam sera w lodówce :oops: :x ... kocham taki zestaw, jeszcze do tego trochę grubo zmielonego świeżego pieprzu ;:92 ;:92 ;:92 :;230

a ta Malwunia to śliczniusia taka ;:31 ;:138
Robaczki Cię widzą, robaczki Cię śledzą. Robaczki Cię dorwą, zabiją i zjedzą! :D http://i46.tinypic.com/eiwiso.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Awatar użytkownika
sari
1000p
1000p
Od: 18 maja 2010, o 19:46

Post »

Hymenocllis śliczny, canny i anemony pieknie odbijaja czerwienią od zieleni, do budlei tylko westchnęłam bo mój M wykosił mi w tym roku
Pozdrawiam Beata

Moje doniczkowce Zapraszam Cz. 1, Cz. 2
Awatar użytkownika
idea
500p
500p

Post »

Jak mogłam nie zauważyć tej ślicznej budleji :?: ;:124

Obrazek

jest urocza ;:111 ;:31

Wysiałam w tym roku budleje, ładnie wzeszła :heja tylko nie wiem jakie kolorki :roll: ma być mieszanka :D
stokrotka6
200p
200p
Od: 24 sie 2009, o 21:46

Post »

Piekny kolor budleji.Ja miałam biała ifioletową ,ale mimo okrycia na zimę zmarzly.
Ann-ka72
1000p
1000p
Od: 1 paź 2009, o 18:56

Post »

Graziu, nadal kolorowo u Ciebie i coraz to nowe roślinki pokazujesz. :) :)
Budleja też by mi się przydała, nawet nie sądziłam że można kupić nasionka budlei :oops:
A ten gagatek co tak niewinnie wygląda i smacznie śpi pod krzaczkiem - to przypomina mi moje 4 szt(kotka i 3 młode kociaki)- tylko moje są wszystkie całe czarne. Dzisiaj odkryłam,że moja róża niedawno kupiona ma 2 pędy złamane i większość od dołu listków odłamana -tak się bawiły i skakały,że zostało niewiele pędów nieuszkodzonych.Odłamały też kilka młodych przyrostów z różanecznika.Prawdziwe szkodniki :evil: .Jeszcze ze 2 tygodnie i 2 kociaki idą do nowych właścicieli, jakoś mam nadzieję,że doczekam tego wzniosłego wydarzenia już bez większych szkód. :wink:

A własnych pomidorków to Ci Ci troszkę zazdroszczę :oops: Do tej pory pamiętam ten zapach i smak.Kupione ze sklepu nie smakują tak dobrze.

Pozdrawiam. Anna
Awatar użytkownika
skorpion811-51
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Grażynko canna u Ciebie kwitnie mieczyki też a co się u mnie dzieje jeszcze wszystko zielone chyba podlewasz albo deszcze u was są ale niech tam. ;:196 :;230
Awatar użytkownika
grazynarosa22
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 16 mar 2009, o 12:18

Post »

A czemu Ty na kawę nie wpadłaś....aaaa :?: :?: :?:
Mi kwitnie żółta budleja,a kana ma pączka.... :tan jakiś jasny,zdaje się......
jak fasolka....jeszcze rośnie..... :;230
Pozdrowionka...Grażyna
Moje wątki. aktualny
Moje rękodzieło
Awatar użytkownika
FRAGOLA
1000p
1000p
Od: 4 cze 2010, o 09:34

Post »

Upały nadal nie ustępują,roślinki coraz bardziej sflaczałe....ja też :(
Następne mieczyki zaczynają kwitnąc Obrazek

Obrazek

ten mi się podobaObrazek
i jeszcze takie dziwadełko Obrazek
a tak wygląda większa częśc mieczykówObrazek....jeszcze nie rozkwitły a wyglądają jak oblane wrzątkiem

a to dzisiejsze drobne zakupki :D Obrazek

LUSY też mi się podoba ten kolorek malwy.I popatrz zaraziłaś mnie chorobą koleusową :uszy STASIU Ja kupiłam sobie jedną budleję,ale wiosną też posiałam mieszankę i ładnie zeszła,czyli w następnym roku będę miec więcej :tan A deszczu to u nas już dawno nie było,susza jak na pustyni.Podlewam codziennie a i tak roślinki są takie jakby ugotowane :(
MAJECZKO to chyba mamy podobne upodobania kulinarne :D A budlejka naprawdę jest ładna i chcę jej więcej,też posiałam mieszankę i ładnie wzeszła,tylko co do kolorków to będzie niespodzianka.Oby nie wszystkie fioletowe,bo taki już mam,ale znając moje szczęście..... ;:224 BEATKO mój M regularnie mi coś wykaszał,teraz się trochę poprawił i np.zamiast całego krzaczka wykasza kawałek,jeszcze z 5 lat i może już nic nie będzie wykaszał,prócz trawy oczywiście :;230
KRYSIU fajnie że wpadłaś.A co do budlei to tej zimy nie tylko Tobie wymarzły :( Mam nadzieję że ta zima będzie łaskawsza dla naszych roślinek :uszy ANIU ja lubię kotki,ale to młode głuptasy,chcą się bawic,a przy okazji wszystko niszczą.Mnie pozrywały kobeę i clematisa z kratek i poniszczyły,regularnie kotłują się w kwiatkach i codziennie coś niszczą.Czasami jeszcze kury mi wpadną i też coś zdrapią,no i pies...też w kwiatkach najlepiej mu się leży...oj te zwierzaki :roll: A warzywka Aniu to tylko swoje najlepiej smakują,bez grama nawozu i hektolitrów chemi ;:108 GRAŻYNKO na kawkę nie wpadłam bo do domku się spieszyłam(aTY kiedy się w końcu zbierzesz i przybędziesz?)Fasolka czekała na Ciebie ale się nie doczekała,musiałam zerwac bo by mi przerosła....ale następna rośnie :D Żółta budleja mmmmmmm,musi byc ładna,może i mnie się uda w tej mieszance jakaś żółta :?:
FRAGO-linki
w 'powężowym'
Pozdrawiam-Grazia
Awatar użytkownika
skorpion811-51
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Rany koguta ale Ci te mieczyki rozhulały się :tan co Ty robisz że już Ci kwitną ja w tym roku się zdecydowałam na nie to jeszcze strajkują :cry:
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”