Storczyki Alicji
- lucynaf
- 1000p
- Od: 30 sty 2011, o 17:49
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Re: Storczyki Alicji
Alicjo i znów nie można oczu oderwać od Twoich storczyków
mis20, lucynaf- dzięki, najchętniej nie wychodziłabym z mojego orchidarium..
- Piotr=)
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 24 maja 2008, o 17:38
Ale cudeńka te wiszące są cudowne ;)
Spis tematów
Róbmy w życiu to co nas cieszy ;)
Róbmy w życiu to co nas cieszy ;)
- Anno
- 500p
- Od: 24 paź 2010, o 20:50
- Kontakt:
Piękny tygrysek i nie tylko. Jeszcze od ich blasku i piękna stracę wzrok
Pozdrawiam!
Pozdrawiam!
Only a few find the way, some don't recognize it when they do. Some don't ever want to
Moje storczyki
Mój Garnek
Moje storczyki
Mój Garnek
-
- ---
- Od: 29 cze 2009, o 13:22
Tygrysek śliczny, ale nic nie pobije tych wiszących
- Merghen
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 13 gru 2010, o 09:09
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Zgodzę się Dawidem, Alicjo. Kosz po prostu bombowo-wybuchowy. Ja kupiłam kilka wiklinowych i mam ochotę na podobny eksperyment, czekam tylko na powieszenie karnisza...i jeszcze sobie poczekam choć specjalnie już nie popieram pędów by rosły tak jak będą chciały.
Piotr=),Anno, dawidbanan-wiszące są urokliwe, dla mnie nie tylko kwiaty ale liście też wyglądają ciekawie
Merghen-zachęcam do luzowania pędów, nawet jeśli falek stoi na kwietniku fajnie wygląda jak pęd nie jest do końca uwiązany tylko podparty, kwiaty się wtedy przewieszają naturalnie.
Dziękuję wszystkim za miłe słówka
Merghen-zachęcam do luzowania pędów, nawet jeśli falek stoi na kwietniku fajnie wygląda jak pęd nie jest do końca uwiązany tylko podparty, kwiaty się wtedy przewieszają naturalnie.
Dziękuję wszystkim za miłe słówka
- syljed
- 200p
- Od: 17 lis 2010, o 18:12
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Nie mogę się napatrzeć na twoje cuda w koszyczku,tygrysek pięknie zakwitł
syljed- dzięki
wszystkie rośliny w domu a w szczególności w orchidarium zaczynają tętnić życiem. Chwilowo orchidarium zmieniło się w wielki inspekt, dziś przybyła druga półka na sadzonki i siewki- zdjęcia jutro, dziś nie zdążyłam...bo fociłam storczyki
Dendrobia kwitną na całego, dendrobium n. pachnie urzekająco i kwiaty ma śliczne - teraz już całkiem się pokazały...
różowy kwitnie niestrudzenie od 3 miesięcy, nie opadł mu jeszcze żaden kwiatek a pędzik zaczął się przedłużać...
podobnie różowy paskowany przedłuża się, chociaż ten stracił kwiatki...
wszystkie rośliny w domu a w szczególności w orchidarium zaczynają tętnić życiem. Chwilowo orchidarium zmieniło się w wielki inspekt, dziś przybyła druga półka na sadzonki i siewki- zdjęcia jutro, dziś nie zdążyłam...bo fociłam storczyki
Dendrobia kwitną na całego, dendrobium n. pachnie urzekająco i kwiaty ma śliczne - teraz już całkiem się pokazały...
różowy kwitnie niestrudzenie od 3 miesięcy, nie opadł mu jeszcze żaden kwiatek a pędzik zaczął się przedłużać...
podobnie różowy paskowany przedłuża się, chociaż ten stracił kwiatki...
- gosiiiaczek
- 500p
- Od: 11 sty 2011, o 12:11
prześliczne są wszystkie
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=36&t=80675" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- ---
- Od: 29 cze 2009, o 13:22
Dendrobium nobile cudne
Niektóre falki maja na etykietach nazwy? czy np. ta hybryda nazywa się "Fire Arrow"?
sprawdziłam w necie jest falek o nazwie "Fire Arrow", więc może w markecie czasami też zdarzają się oznaczone hybrydy.....dopiero dziś to zauważyłam...