W.o. Psach cz.9 (2011.02 - ...)
Re: W.o. Psach cz.9 (2011.02 - ...)
Piękny Ładnie się prezentuje na tle niebieskiej ściany Na tym pierwszym zdjęciu bardzo dostojnie wygląda.
- agrazka
- Przyjaciel Forum
- Od: 22 maja 2005, o 23:39
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Kontakt:
fajne fafle - wytarmoś je ode mnie
serdecznie - Grażyna - Mój ogród...
- SandraABC
- 1000p
- Od: 28 kwie 2011, o 23:38
Nie ma problemu Są tarmoszone prawie cały czas
- Bufo-bufo
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 26 lip 2009, o 20:31
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Śliczny zwierzak i jakie ma "rozsądne" spojrzenie.
- tralaluszy
- Od: 5 sty 2010, o 18:46
Właściwa postać na właściwym miejscu. Mimo że ociemniały starzec, Ryjuś wciąż prezentuje się na łonie przyrody imponująco
No chyba, że wylezie z bajora i uwidoczni błotne kaloszki
No chyba, że wylezie z bajora i uwidoczni błotne kaloszki
Pozdrawiam - BabajAGA
- tralaluszy
Niom
Teraz stary i zmurszały, ale za młodu przyprawiał spacerowiczów w lesie o palpitację
Choć z wyglądu musi być srogi, skoro safanduła z niego i przylepa kochająca cały świat.
Teraz stary i zmurszały, ale za młodu przyprawiał spacerowiczów w lesie o palpitację
Choć z wyglądu musi być srogi, skoro safanduła z niego i przylepa kochająca cały świat.
Pozdrawiam - BabajAGA
- tara
- Od: 16 mar 2008, o 22:01
dobrze że ma kaloszki nie zabrudzą łapek
zawsze z łezka w oku czytam o zwierzętach które mimo swojego wieku, choroby są nadal akceptowane i kochane przez właścicieli, przecież tak naprawdę to są sieroty mają tylko nas, dlatego pewnie wzajemnie szanujemy, przyjaznimy i kochamy miłością bezwarunkową.
Byłam u naszej forumki Sasanki18 w Kołobrzegu ma cudownego Maksia jak pamiętam ma ok.10 lat jest bardzo schorowany ale jaki pieszczoch, Sasanka i Jej M ratują to biedactwo, mimo choroby stwarzają mu warunki aby jak najmniej odczuwał swoja przypadłość, naprawdę godne szacunku.
Zresztą sama doświadczyłam tego, teraz schroniskowy Reks jest z nami, mimo to często wspominam pieski które były z nami, każde z nim było inne i zawsze kochane.
Pamiętam pisałyśmy o psach na działce, w ostatnim odcinku Maja w ogrodzie - właścicielka woli koty na działce bo psy robią szkody, chyba że są zdyscyplinowane, ona jednak zdecydowanie psom dziękuje - ja natomiast uważam, że pies potrafi być nie uciążliwym, ma swoje tzw.ścieżki, lub pograć w piłeczkę bez szkody dla roślin.
zawsze z łezka w oku czytam o zwierzętach które mimo swojego wieku, choroby są nadal akceptowane i kochane przez właścicieli, przecież tak naprawdę to są sieroty mają tylko nas, dlatego pewnie wzajemnie szanujemy, przyjaznimy i kochamy miłością bezwarunkową.
Byłam u naszej forumki Sasanki18 w Kołobrzegu ma cudownego Maksia jak pamiętam ma ok.10 lat jest bardzo schorowany ale jaki pieszczoch, Sasanka i Jej M ratują to biedactwo, mimo choroby stwarzają mu warunki aby jak najmniej odczuwał swoja przypadłość, naprawdę godne szacunku.
Zresztą sama doświadczyłam tego, teraz schroniskowy Reks jest z nami, mimo to często wspominam pieski które były z nami, każde z nim było inne i zawsze kochane.
Pamiętam pisałyśmy o psach na działce, w ostatnim odcinku Maja w ogrodzie - właścicielka woli koty na działce bo psy robią szkody, chyba że są zdyscyplinowane, ona jednak zdecydowanie psom dziękuje - ja natomiast uważam, że pies potrafi być nie uciążliwym, ma swoje tzw.ścieżki, lub pograć w piłeczkę bez szkody dla roślin.
- tralaluszy
A tak wygląda ów dostojny starzec, kiedy traci grunt pod stopami, czyli jak pańcia weźmie na ręce Siedem nieszczęść.
A tak, kiedy korzysta ze specjalnych względów należnych starcowi
A tak, kiedy korzysta ze specjalnych względów należnych starcowi
Pozdrawiam - BabajAGA
- tara
- Od: 16 mar 2008, o 22:01
pieszczoch, poduszkowiec - super
Tralaluszy - piękny pies, zawsze mnie takie staruszki wzruszają, zaraz mi się mój stary Rock przypomina. Mam ogromny szacunek właśnie do właścicieli starych psów (oczywiście tych kochnych i zadbanych, a nie porzuconych) - bo to trzeba przenieść, pomóc, zrozumieć, że ślepy, głuchy, wciąż potrzebuje pomocy, i wtedy naprawde wiadomo, że człowiek kocha psa, bo pomaga, czeka, rozumie..
Kaiper śliczny, jak ładnie rośnie
A to moja Layla na łonie natury - istne szaleństwo
Kaiper śliczny, jak ładnie rośnie
A to moja Layla na łonie natury - istne szaleństwo