Po malinowym chruśniaku 2
-
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 22 sty 2008, o 16:08
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Re: Po malinowym chruśniaku 2
No tak , dzisiaj się tu krzątam to ani zywej duszy...
- rotos
- 1000p
- Od: 7 mar 2009, o 23:54
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Co do megagroniastego - to przebój "naszej" Ani - Kozuli . Jeżeli się zdecydujesz, to do odbioru w Rewie nasiona przed 15 marca, albo sadzonki przed 15 maja .
Ślazówka jest jednoroczna. W tym roku będę miał też białą i mauretańską.
Co do nart - kiedyś jeździłem. Studenckie czasy, obóz w Zwardoniu - było świetnie. Zazdroszczę zatem i.... może już w przyszłym sezonie.... ;)
Pozdrawiam
Adam
Ślazówka jest jednoroczna. W tym roku będę miał też białą i mauretańską.
Co do nart - kiedyś jeździłem. Studenckie czasy, obóz w Zwardoniu - było świetnie. Zazdroszczę zatem i.... może już w przyszłym sezonie.... ;)
Pozdrawiam
Adam
- lulka
- Od: 31 mar 2011, o 12:38
na dzień dobry narobiłaś smaku z tymi malinami, aż mi ślinka pociekła Uwielbiam te owoce
Muszę wrócić do twojego poprzedniego wątku, oglądnąć więcej fot ogródkowych
Psi pomagier przeuroczy nosek proszę wycałować
-
Witaj Magdo, całowania po nosie teraz nie będzie bo zasypany śniegiem razem z właścicielem. Jako pomoc raczej się nie sprawdza bo woli roślinki traktować jako legowisko. Malinki to mój chwyt marketingowy
Adamie to ja się zgłoszę w tym późniejszym terminie
Adamie to ja się zgłoszę w tym późniejszym terminie
- swirogrodowy
- 100p
- Od: 16 wrz 2009, o 23:12
Psiak cudny i łagodny , moja wychodzi tylko do ;wc ; A skoro już po odśnieżałaś to może jakieś fotki
Wystarczy mi słonko ,zero śniegu i mój ogród . Marzena
-
No tak, a Marzence to w głowie tylko fotki, fotki .... Zdecydowanie łatwiej coś napisać
- lulka
- Od: 31 mar 2011, o 12:38
Ale super pooglądaćizaziem pisze:No tak, a Marzence to w głowie tylko fotki, fotki .... Zdecydowanie łatwiej coś napisać
Piękne lilie
- goferek
- 500p
- Od: 7 lis 2009, o 15:48
- Kontakt:
Hihih mam z moim berneńczykiem to samo Kładzie się gdzie się da Ale wole to niż gdyby miała kopać dziury w każdym kącie ogroduizaziem pisze:Witaj Magdo, całowania po nosie teraz nie będzie bo zasypany śniegiem razem z właścicielem. Jako pomoc raczej się nie sprawdza bo woli roślinki traktować jako legowisko.
- swirogrodowy
- 100p
No to było coś
Gorące, pachnące ,cudne tylko śpiew ptaków i jak w raju
Gorące, pachnące ,cudne tylko śpiew ptaków i jak w raju
-
wiecie że jak wchodzę do innych ogrodów to jak patrzę na takie fotki to naprawdę gęba sama śmieje się do ekranu
Goferku, a dziury niestety też się zdarzają... Niby jest grzeczny i jak wie że ktoś na niego patrzy to chodzi tylko po ścieżkach. Ale jak czuje świeżą, gołą ziemię to lubi się tam położyć. A jak jest większy luz między roślinami to robi sobie jamkę . Kiedyś to mu się prawie nie zdarzało ale teraz na stare lata wyłazi z niego dzika wilcza natura Czasem jeszcze zakopuje swoje zabawki albo inne znalezione drobiazgi np mojego klapka.
Goferku, a dziury niestety też się zdarzają... Niby jest grzeczny i jak wie że ktoś na niego patrzy to chodzi tylko po ścieżkach. Ale jak czuje świeżą, gołą ziemię to lubi się tam położyć. A jak jest większy luz między roślinami to robi sobie jamkę . Kiedyś to mu się prawie nie zdarzało ale teraz na stare lata wyłazi z niego dzika wilcza natura Czasem jeszcze zakopuje swoje zabawki albo inne znalezione drobiazgi np mojego klapka.
- swirogrodowy
- 100p
to pewnie nosisz dwa różne ? Chyba że nauczona doświadczeniem kupujesz od razu dwie pary Ale on i tak słodki jest .A powiedz mi koleżanko miła Twój psiak tak cały dzień na dworze spędza ?Bo moja od razu wraca i skrobie w drzwi .
Ja tez buszuję po forum i wyszukuję energetyzujących fotek ,potem biegnę do moich wysianych i z nosem przy podłodze prawie ( bo ślepa jestem)sprawdzam co nowego wyszło i tak pozytywnie naładowana wytrzymuję do dnia następnego
Aha i nagrywam na bieżąco wszystko co znajdę w tv o ogrodach i oglądam i planuję i marzę i czekam ...
Ja tez buszuję po forum i wyszukuję energetyzujących fotek ,potem biegnę do moich wysianych i z nosem przy podłodze prawie ( bo ślepa jestem)sprawdzam co nowego wyszło i tak pozytywnie naładowana wytrzymuję do dnia następnego
Aha i nagrywam na bieżąco wszystko co znajdę w tv o ogrodach i oglądam i planuję i marzę i czekam ...