a co to jest obiad? U nas do jutra pierogi z biedronki, bo nie mam kiedy gotować Z robotą zgodnie z planami...do jutra do wieczora szorowanie nosem po klawiaturze, a pojutrze leżenie martwym bykiem....Keetee pisze:Hej Pat...ale mi pyszniasta wyszła dzisiaj ogórkowa...wciełam 2 miseczki No i jak tam stoisz z roboto
Wiejski eksperyment Pat - ogrodowe plany 2013
- survivor26
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 31 sty 2012, o 14:23
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Re: Wiejski eksperyment Pat - ogrodowe plany 2013
- Maska
- Od: 19 lut 2012, o 19:39
- Kontakt:
musimy tą rurę internetową wymyślić - podrzuciłabym Ci dynióweczkę!
- ElleBelle
- Przyjaciel Forum - Ś.P.
- Od: 5 paź 2009, o 15:36
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Byłam oglądałam i stwierdziłam że czeka Cię dużo pracy ,ale zwołaj zjazd i wszystko Ci posadzą i wyplewią
Pozdrawiam, Ela
...mój azyl w środku miasta...
Kwiaty Eli- w ogrodzie i nie tylko cz. 7- Kolejna Wiosna...
- lora
- Od: 25 maja 2010, o 13:43
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Pat nic nie rozumiem a co ma ogórkowa do ogródka
..a widziałam Twój jesion..naprawdę jest pięknej urody...
..a widziałam Twój jesion..naprawdę jest pięknej urody...
- Maska
- Kontakt:
No jak Misiu ogórki w ogródku rosną
- survivor26
Ogórkowa wraz z dyniową to był mój obiad dziś: dobre kobiety przyniosły, do domu wejść się wstydziły, to w ogrodzie zostawiły
Elu, witaj! A Ty myślisz, że czemu ja w tym remoncie po uszy siedzę i nad ogrzewaniem deliberuję, się zrobi ciepełko, to i goście chętniej zaproszenia przyjmować będą, a jak już przyjmą, to zawsze te parę metrów przekopią
Ewo, nie nie mam kwasomierza, sadzę na czuja, ale chyba dobrze, jak rododendrony kwaśnego torfu dostały, to rosną do dziś, już spod kopca wyrastają
Elu, witaj! A Ty myślisz, że czemu ja w tym remoncie po uszy siedzę i nad ogrzewaniem deliberuję, się zrobi ciepełko, to i goście chętniej zaproszenia przyjmować będą, a jak już przyjmą, to zawsze te parę metrów przekopią
Ewo, nie nie mam kwasomierza, sadzę na czuja, ale chyba dobrze, jak rododendrony kwaśnego torfu dostały, to rosną do dziś, już spod kopca wyrastają
- imwsz
- Od: 22 lip 2011, o 19:39
Pati, o licu podobnym do mej kuzynki, powiedz mi kiedy Ty pracujesz i zarabiasz ten kesz na łazienkę i następny szpadel (co by było ogrodowo a nie tylko takie tam )?
Pozdrawiam - Ilona
Moje wątki: Moje wątki-spis treści
Na glinie malowane - 2014 - aktualny Gdy ?odpoczywam? od ogrodu - m.in. robótki ręczne - aktualny
Moje wątki: Moje wątki-spis treści
Na glinie malowane - 2014 - aktualny Gdy ?odpoczywam? od ogrodu - m.in. robótki ręczne - aktualny
- survivor26
w międzyczasie Przy robieniu 200 procent normy, trzeba co godzinę 10 minut przerwy robić, żeby mózg się nie zlasował...teraz jest akurat przerwa techniczna, bo czekam na swoją kolej do cebrzyka z gorącą wodą...imwsz pisze:Pati, o licu podobnym do mej kuzynki, powiedz mi kiedy Ty pracujesz i zarabiasz ten kesz na łazienkę i następny szpadel (co by było ogrodowo a nie tylko takie tam )?
- ElleBelle
- Przyjaciel Forum - Ś.P.
- Od: 5 paź 2009, o 15:36
Pewnie gril i plewienie i będziesz miała ogród z głowy a jeszcze dzieci Ci pobawią i widzisz same korzyści
Pozdrawiam, Ela
- Maska
- Kontakt:
Matko znowu przypomniałam sobie o tajinie bo cytryny się ukisły i zaraz zgniją, a piernik nie zaczyniony, ale zamówiłam sobie opłatki pod pierniki tylko, że norymberskie. No to idź się myć i do jutra na wyspie
- survivor26
Ze względu na pogodę o ogrodzie nawet nie chce mi się mysleć, jak tak dalej popada, to zamiast planować żywopłoty trzeba będzie o oczku wodnym pomyśleć A że gliny na tynki potrzebuje, to można by dwa w jednym połączyć i odkrywkę zagospodarować
tymczasem jednak mogę się pochwalić przechowanymi pelargoniami: Szczerze, to nie wierzyłam, że to się uda, przezornie przez miesiąc nie zaglądałam do doniczek, żeby sobie humoru nie psuć, a tymczasem parę dni temu będąc na górze, odkryłam, że zarówno appleblossom od Vizi, jak i moje własne czerwone i różowe bluszczolistne żyją i mają się dobrze...nawet komarzyca widoczna na pierwszym planie rośnie, choć na zdjęciu nie wygląda
to właśnie odkrycie mnie nakłoniło do niekontrolowanych zakupów pelargoniowych...a teraz jeszcze skrzynki kupić, bo moje mieszkaniowe za duże do tych małych okienek i będzie ślicznie
tymczasem jednak mogę się pochwalić przechowanymi pelargoniami: Szczerze, to nie wierzyłam, że to się uda, przezornie przez miesiąc nie zaglądałam do doniczek, żeby sobie humoru nie psuć, a tymczasem parę dni temu będąc na górze, odkryłam, że zarówno appleblossom od Vizi, jak i moje własne czerwone i różowe bluszczolistne żyją i mają się dobrze...nawet komarzyca widoczna na pierwszym planie rośnie, choć na zdjęciu nie wygląda
to właśnie odkrycie mnie nakłoniło do niekontrolowanych zakupów pelargoniowych...a teraz jeszcze skrzynki kupić, bo moje mieszkaniowe za duże do tych małych okienek i będzie ślicznie
- ewamaj66
- Od: 19 lut 2011, o 16:55
Moje wylądają bardzo podobnie Za miesiąc poszczepię w skrzynki-będę miała gąszcz na oknach Parapety zewnętrzne mam już takie, że mogę wreszcie skrzynki na nich postawić.
- Maska
- Kontakt:
A ja tam widzę ładną kolekcyjką samochodów to pewnie dużego chłopczyka
A pelargonie ślicznie rośną tylko czasem je podlej i komarzyca widzę że żyje
A pelargonie ślicznie rośną tylko czasem je podlej i komarzyca widzę że żyje