Ogródek AGNESS
- majka411
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 12 sie 2009, o 18:55
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Re: Ogródek AGNESS
Cześć Aguś
zaglądam często, ale nie piszę, bo nie chcę siać zarażać innych dołem.
Wyjątkowo źle znoszę ten czas do kolejnego sezonu. Brak mi słonka i kolorów, te
nadrabiam czytając i oglądając co się tylko da o różach i kwitach.
Jeszcze trochę i się doczekamy, a wtedy będziemy jak skowronki.
zaglądam często, ale nie piszę, bo nie chcę siać zarażać innych dołem.
Wyjątkowo źle znoszę ten czas do kolejnego sezonu. Brak mi słonka i kolorów, te
nadrabiam czytając i oglądając co się tylko da o różach i kwitach.
Jeszcze trochę i się doczekamy, a wtedy będziemy jak skowronki.
-
- Od: 13 lip 2009, o 20:55
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Witaj Agnieszko! Pewnie już Cię znudziły te pochwały, ale i ja muszę powiedzieć,że bardzo mi się podobają Twoje świąteczne wianuszki. Szczególnie ten pierwszy !
- AGNESS
- Od: 5 wrz 2008, o 16:59
Aniu ja słyszałam, że i na święta ma być tak zimowa pogoda.... aż nie mogę uwierzyć
Kasiu witaj miło mi, że wianuszek podoba Ci się
Danusiu bardzo dziękuję za takie cieplutkie słowa Grażynki jajka są faktycznie przepiękne, wciąż się nimi zachwycam
Aniu te prognozy tak bardzo się zmieniają.... nie wiadomo której wierzyć
Aguś cieszę się, że jesteś
Małgosiu faktycznie pogoda całkowicie przywodzi na myśl inne święta..... i prognozy nie dają nadziei na kolorowe słoneczne święta, tylko zimowe i śnieżne
Ewuniu u mnie teraz troszkę się uspokoiło, ale od rana cały czas sypał gęsty śnieg
Madziu mam nadzieje, że pokażesz swój wianuszek gdy go zrobisz .... uwielbiam podziwiać różne własnoręcznie zrobione ozdoby
Milenko miło mi bardzo, że wianuszki podobają Ci się Obawiam się, ze u mnie do ogródka będzie można wyjść dopiero po świętach..... mam metrowej grubości śniegową kołdrę....
Majeczko faktycznie ta przeciągająca się zima nie najlepiej wpływa na nasze humory i samopoczucie..... pojawiają się depresyjne nastroje spowodowane brakiem słońca i ciepła.... ale musimy wytrzymać jeszcze troszkę.... mam nadzieje, ze już wreszcie przyjdzie wiosna, przynosząc ze sobą kolorki i radość ...
Izuniu witaj Bardzo dziękuję za miłe słowa o wianuszkach, bardzo się cieszę, że podobają Ci się Pochwały nie znudzą się nigdy, to bardzo cieszy, że wysiłek i serce włożone w pracę nad nimi skutkuje efektem, który może podobać się
Kasiu witaj miło mi, że wianuszek podoba Ci się
Danusiu bardzo dziękuję za takie cieplutkie słowa Grażynki jajka są faktycznie przepiękne, wciąż się nimi zachwycam
Aniu te prognozy tak bardzo się zmieniają.... nie wiadomo której wierzyć
Aguś cieszę się, że jesteś
Małgosiu faktycznie pogoda całkowicie przywodzi na myśl inne święta..... i prognozy nie dają nadziei na kolorowe słoneczne święta, tylko zimowe i śnieżne
Ewuniu u mnie teraz troszkę się uspokoiło, ale od rana cały czas sypał gęsty śnieg
Madziu mam nadzieje, że pokażesz swój wianuszek gdy go zrobisz .... uwielbiam podziwiać różne własnoręcznie zrobione ozdoby
Milenko miło mi bardzo, że wianuszki podobają Ci się Obawiam się, ze u mnie do ogródka będzie można wyjść dopiero po świętach..... mam metrowej grubości śniegową kołdrę....
Majeczko faktycznie ta przeciągająca się zima nie najlepiej wpływa na nasze humory i samopoczucie..... pojawiają się depresyjne nastroje spowodowane brakiem słońca i ciepła.... ale musimy wytrzymać jeszcze troszkę.... mam nadzieje, ze już wreszcie przyjdzie wiosna, przynosząc ze sobą kolorki i radość ...
Izuniu witaj Bardzo dziękuję za miłe słowa o wianuszkach, bardzo się cieszę, że podobają Ci się Pochwały nie znudzą się nigdy, to bardzo cieszy, że wysiłek i serce włożone w pracę nad nimi skutkuje efektem, który może podobać się
- oxalis
- 1000p
- Od: 24 mar 2012, o 00:47
Aguś...tak było miło wpaść do Ciebie i kwiatuszki podziwiać .
Teraz smutno bez Twoich energetycznych fotek .
Może jednak jeszcze troszkę nas pouwodzisz fotkami, to nic, że starymi,
ale w obliczu nigdy nie kończącej się tegorocznej zimy jest to prawie jedyna przyjemność, poza parapetowcami
Teraz smutno bez Twoich energetycznych fotek .
Może jednak jeszcze troszkę nas pouwodzisz fotkami, to nic, że starymi,
ale w obliczu nigdy nie kończącej się tegorocznej zimy jest to prawie jedyna przyjemność, poza parapetowcami
- AGNESS
- Od: 5 wrz 2008, o 16:59
Kasiu a bo ja już się zbuntowałam na te powtórki.... ja chcę ...kurczaki pieczone, pokazywać już obecną wiosnę, a tu co??? ...a tu guzik z pętelką
Ale jeśli mówisz, że moje odgrzewane kotlety się nie znudziły, to zapraszam na spacer po ogródku
Ale jeśli mówisz, że moje odgrzewane kotlety się nie znudziły, to zapraszam na spacer po ogródku
Agniesiu, intensywne kolory z Twojego ogrodu nigdy nam się nie znudzą... przepiękne ujęcia krzewuszki i rododendronów
-
- Od: 4 lut 2011, o 17:31
Agnes bo takie widoki jakie pokazujesz są 1000 razy milsze i weselsze niż te za oknamiAle jeśli mówisz, że moje odgrzewane kotlety się nie znudziły, to zapraszam na spacer po ogródku
A jak sobie pomyślę że muszę zabrać się za mycie okien a tam pada deszcz i wszystko zachlapuje to mi się odechciewa świętowania tylko wiosenki bym chciała
- aage
- Od: 7 mar 2008, o 13:01
Takie odgrzewane kotlety dodają mega powera
....odgrzewane kotlety ... ależ Agnieszko chyba nam wszystkim potrzeba takich energetycznych widoczków jak na twoich fotkach. Ja więc proszę o jeszcze.
- Mandragora
- Od: 25 maja 2008, o 16:18
Cudne zdjęcia... Dużo kwiecia, minimum zielonego dywanu Bardzo w moim guście.
- oxalis
- 1000p
- Od: 24 mar 2012, o 00:47
No widzisz...od razu lepiej mi i .
Wajgela u Ciebie taka piękna i rozrośnięta, no no no .
Muszę ją mieć i basta, nawet wiem komu skubnę...oczywiście ciotulce mojej
Twój trawniczek w nieregularne zakola niezarastający ani milimetrem trawki na rabatkę jest dla mnie zagadką .
Uchyl rąbka jak to robisz...
Wajgela u Ciebie taka piękna i rozrośnięta, no no no .
Muszę ją mieć i basta, nawet wiem komu skubnę...oczywiście ciotulce mojej
Twój trawniczek w nieregularne zakola niezarastający ani milimetrem trawki na rabatkę jest dla mnie zagadką .
Uchyl rąbka jak to robisz...
- malgocha1960
- Od: 8 lut 2010, o 18:15
Latam po wątkachnawet nie chce mi się nic pisac.Chyba wezmę się za kolejne sadzenie tego co w garażu.Co tu robic,zeby jakos przetrwać?
- lulka
- Od: 31 mar 2011, o 12:38
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Wejgele piękne-wszystkie. Ja mam 4 sztuki, w tym jedna mimo że maleńka kwitła ostatnio od wiosny do jesieni Monet muszę przesadzić w bardziej słoneczne miejsce