Świat roślin Ewy-rozalki część szósta
- Dorota71
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 2 cze 2011, o 14:15
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Kontakt:
Re: Świat roślin Ewy-rozalki część szósta
O tak, ciasteczko i mleczko a ja posiedzę popatrzę i powącham.
- ewa_rozalka
- 1000p
- Od: 10 cze 2012, o 12:18
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Dorotko ,rozgość się .Tam gdzieś biwakuje Celinka pod namiotem ,możesz ją odwiedzić ,na pewno się ucieszy
- anabuko1
- Od: 16 sty 2013, o 17:19
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Ewuś,,,dopiero cie zobaczyłam a tu już 10 strona
Wszystko masz tak bajecznie piękne,kolorowe,wszystko chwalę,ale orliki i azalki najbardziej
Wszystko masz tak bajecznie piękne,kolorowe,wszystko chwalę,ale orliki i azalki najbardziej
- Mandragora
- Od: 25 maja 2008, o 16:18
Na koniec dnia dla urobionego człeka taki widok to lek na wszystko Ewuniu, mam prośbę - zrób proszę zdjęcie swoich dalii, pamiętam, że sadziłyśmy je mniej więcej w tym samym czasie. To (jak ze wszystkim) w ogrodzie mój pierwszy raz z daliami i nie mam pojęcia, jak bardzo moje opóźnione w rozwoju Niestety z kilkunastu wsadzonych frezji nie wzeszła ani jedna Na moją ogrodową intuicję wyczuwam, że od 6 maja coś już powinno się pokazać, prawda?
-
- 200p
- Od: 10 lip 2012, o 16:34
Ewciu ! Mnie tak upoił zapach twoich kwiatków, do tego suto zakrapiana imprezka , że dopiero teraz się ogarnęłam i kolejną część wątku odnalazłam . No, ale już jestem i będę na bieżąco .
- ewa_rozalka
- 1000p
Anulka dziękuję Ci za pochwały,a ja lubię chodzić do Ciebie ,gdzie jest zielono i spokojnie .Bardzo dobrze się u Ciebie czuję .
Miluś zrobię zdjęcia dalii to jutro wstawię .Moje też nie są wielkie .Jest różnica między tymi kupowanymi wcześniej ,a tymi od pana S.Ale ja się cieszę że w ogóle wyszły .Może do zimy zakwitną .Z tymi twoimi frezjami ,to dziwna sprawa .One też pewnie były przesuszone .Może zrób dokoła nich zagłębienie i wlej im tyle wody ile się da .Może tego potrzebują do startu .
Kasieńko witaj kochana i zaglądaj ,ja się bardzo cieszę z Twoich odwiedzin
Miluś zrobię zdjęcia dalii to jutro wstawię .Moje też nie są wielkie .Jest różnica między tymi kupowanymi wcześniej ,a tymi od pana S.Ale ja się cieszę że w ogóle wyszły .Może do zimy zakwitną .Z tymi twoimi frezjami ,to dziwna sprawa .One też pewnie były przesuszone .Może zrób dokoła nich zagłębienie i wlej im tyle wody ile się da .Może tego potrzebują do startu .
Kasieńko witaj kochana i zaglądaj ,ja się bardzo cieszę z Twoich odwiedzin
Witaj Ewuś Napatrzyłam się na Twoje rh. Marzy mi się rabata z tymi cudami i już prawie jest zakończona, ale niestety większość to maleńkie sadzonki. Jednak jak urosną myślę,że odwdzięczą się pięknym kwitnieniem. Dyskutowałyście o kosmosie a ja myślałam że to jednoroczna roślina, czy jest byliną?
- ewa_rozalka
- 1000p
Gosieńko ja też sadziłam małe sadzonki ,ale one bardzo szybko rosną .Sama jestem zdziwiona ,bo nie myślałam na początku że tak to pójdzie .A już rozmiary to całkiem przeszły moje oczekiwania ,ani się obejrzysz i będą wielkie .Kosmos o który pytałaś ,to kosmos czekoladowy .podobno jest byliną ,ale ja bym go zabrała na zimę do domu .Tylko wsadzony wiosną do ziemi ,nie wychodzi i tak się zastanawiam dlaczego .
- tesia39
- Od: 9 kwie 2012, o 10:45
Ewuniu, wpadłam z kawką posiedzieć w twoim ogrodzie bo u mnie znów pada
- Maska
- Od: 19 lut 2012, o 19:39
- Kontakt:
Ewuniu zimno i szaroburo , a nad ranem deszcz padał i to ma być czerwiec najpiękniejsza pora roku? co prawda obiecują przejaśnienia i nawet słońce ale trudno w to uwierzyć jak patrzę przez okno. Życzę pięknej soboty
- ewa_rozalka
- 1000p
Teresko siadaj ,wypijemy obie ,będzie miło.Ja właśnie planuję sobie kawałek do pielenia i nie mogę się zdecydować ,a komary to chyba krzyżówka z piraniami .Producenci środków przeciw owadom ,raczej z torbami nie pójdą .U mnie jak w tropikach ,parno i wilgotno .
-- 1 cze 2013, o 07:32 --
Marysiu poprawi się ,przecież nie może być tak cały czas ,przyłącz się do nas ,wypijemy kawkę i obejrzymy rok w ogrodzie
-- 1 cze 2013, o 07:32 --
Marysiu poprawi się ,przecież nie może być tak cały czas ,przyłącz się do nas ,wypijemy kawkę i obejrzymy rok w ogrodzie
- tesia39
- Od: 9 kwie 2012, o 10:45
Ewuniu, Ci krwiopijcy u mnie też spokoju nie dają Ale popryskałam się trochę, krążek p/komarowy zapaliłam i mogę spokojnie z tubką fenistilu w ręku z Tobą kawkę spijać Może jakiegoś chwaścika też pozwolisz wyrwać przy okazji
- Maska
- Od: 19 lut 2012, o 19:39
- Kontakt:
Ewuniu mnie się rok w ogrodzie nagrywa, wypiłam herbatkę zieloną i chyba dzisiaj bez kawy się nie obejdzie.
Niebo zaniesione równo na popielato i ciurkiem pada! Siądę z Wami ale ...... ech!
Niebo zaniesione równo na popielato i ciurkiem pada! Siądę z Wami ale ...... ech!