Świat roślin Ewy-rozalki część szósta

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
Dorota71
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 2 cze 2011, o 14:15
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Kontakt:

Re: Świat roślin Ewy-rozalki część szósta

Post »

O tak, ciasteczko i mleczko a ja posiedzę popatrzę i powącham.
Pozdrawiam cieplutko -Dorota
Zapraszam serdecznie- Spis moich wątków.
Aktualne: Ogród Dom Hobby
Awatar użytkownika
ewa_rozalka
1000p
1000p
Od: 10 cze 2012, o 12:18
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Dorotko ,rozgość się .Tam gdzieś biwakuje Celinka pod namiotem ,możesz ją odwiedzić ,na pewno się ucieszy :tan ;:162
Awatar użytkownika
anabuko1
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 16 sty 2013, o 17:19
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Ewuś,,,dopiero cie zobaczyłam a tu już 10 strona ;:oj
Wszystko masz tak bajecznie piękne,kolorowe,wszystko chwalę,ale orliki i azalki najbardziej ;:63 ;:63 ;:63
Awatar użytkownika
Mandragora
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 25 maja 2008, o 16:18

Post »

Na koniec dnia dla urobionego człeka taki widok to lek na wszystko :D Ewuniu, mam prośbę - zrób proszę zdjęcie swoich dalii, pamiętam, że sadziłyśmy je mniej więcej w tym samym czasie. To (jak ze wszystkim) w ogrodzie mój pierwszy raz z daliami i nie mam pojęcia, jak bardzo moje opóźnione w rozwoju :) Niestety z kilkunastu wsadzonych frezji nie wzeszła ani jedna :( Na moją ogrodową intuicję wyczuwam, że od 6 maja coś już powinno się pokazać, prawda?
Pozdrawiam - Milena
Kolejny sezon różany
jarzebinka82
200p
200p
Od: 10 lip 2012, o 16:34

Post »

Ewciu ;:7 ! Mnie tak upoił zapach twoich kwiatków, do tego suto zakrapiana imprezka :;230 , że dopiero teraz się ogarnęłam i kolejną część wątku odnalazłam ;:306 . No, ale już jestem i będę na bieżąco :D .
Awatar użytkownika
ewa_rozalka
1000p
1000p

Post »

Anulka dziękuję Ci za pochwały,a ja lubię chodzić do Ciebie ,gdzie jest zielono i spokojnie .Bardzo dobrze się u Ciebie czuję . ;:138
Miluś zrobię zdjęcia dalii to jutro wstawię .Moje też nie są wielkie .Jest różnica między tymi kupowanymi wcześniej ,a tymi od pana S.Ale ja się cieszę że w ogóle wyszły .Może do zimy zakwitną .Z tymi twoimi frezjami ,to dziwna sprawa .One też pewnie były przesuszone .Może zrób dokoła nich zagłębienie i wlej im tyle wody ile się da .Może tego potrzebują do startu . ;:108
Kasieńko witaj kochana i zaglądaj ,ja się bardzo cieszę z Twoich odwiedzin :D
perdii
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 21 mar 2006, o 16:35

Post »

Witaj Ewuś ;:196 Napatrzyłam się na Twoje rh. Marzy mi się rabata z tymi cudami i już prawie jest zakończona, ale niestety większość to maleńkie sadzonki. Jednak jak urosną myślę,że odwdzięczą się pięknym kwitnieniem. Dyskutowałyście o kosmosie a ja myślałam że to jednoroczna roślina, czy jest byliną?
Awatar użytkownika
ewa_rozalka
1000p
1000p

Post »

Gosieńko ja też sadziłam małe sadzonki ,ale one bardzo szybko rosną .Sama jestem zdziwiona ,bo nie myślałam na początku że tak to pójdzie .A już rozmiary to całkiem przeszły moje oczekiwania ,ani się obejrzysz i będą wielkie .Kosmos o który pytałaś ,to kosmos czekoladowy .podobno jest byliną ,ale ja bym go zabrała na zimę do domu .Tylko wsadzony wiosną do ziemi ,nie wychodzi i tak się zastanawiam dlaczego . ;:196
Awatar użytkownika
tesia39
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 9 kwie 2012, o 10:45

Post »

:wit Ewuniu, wpadłam z kawką ;:40 posiedzieć w twoim ogrodzie ;:180 bo u mnie znów pada ;:222
Awatar użytkownika
Maska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 lut 2012, o 19:39
Kontakt:

Post »

Ewuniu zimno i szaroburo , a nad ranem deszcz padał i to ma być czerwiec najpiękniejsza pora roku? co prawda obiecują przejaśnienia i nawet słońce ale trudno w to uwierzyć jak patrzę przez okno. Życzę pięknej soboty ;:196
Awatar użytkownika
ewa_rozalka
1000p
1000p

Post »

Teresko siadaj ,wypijemy obie ,będzie miło.Ja właśnie planuję sobie kawałek do pielenia i nie mogę się zdecydować ,a komary to chyba krzyżówka z piraniami .Producenci środków przeciw owadom ,raczej z torbami nie pójdą .U mnie jak w tropikach ,parno i wilgotno ;:167 .

-- 1 cze 2013, o 07:32 --

Marysiu poprawi się ,przecież nie może być tak cały czas ,przyłącz się do nas ,wypijemy kawkę i obejrzymy rok w ogrodzie ;:173
Awatar użytkownika
tesia39
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 9 kwie 2012, o 10:45

Post »

Ewuniu, Ci krwiopijcy u mnie też spokoju nie dają ;:223 Ale popryskałam się trochę, krążek p/komarowy zapaliłam i mogę spokojnie z tubką fenistilu w ręku z Tobą kawkę spijać ;:108 Może jakiegoś chwaścika też pozwolisz wyrwać przy okazji ;:224
Awatar użytkownika
Maska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 lut 2012, o 19:39
Kontakt:

Post »

Ewuniu mnie się rok w ogrodzie nagrywa, wypiłam herbatkę zieloną i chyba dzisiaj bez kawy się nie obejdzie.
Niebo zaniesione równo na popielato i ciurkiem pada! Siądę z Wami ale ...... ech!
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”