Storczyki Valdessy Kane :)
-
- 50p
- Od: 9 cze 2013, o 21:47
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Re: Storczyki Valdessy Kane :)
Dobrze, ze zajrzalam do Twojego watku. Znowu nacieszylam oko i po raz kolejny zamarzylam miec te wszystkie kwiaty, ktore widze na zdjeciach. To jest chore. Chce miec wszystko i najlepiej teraz . Pozdrawiam i zycze mnostwa kwitnien. Lena
Pozdrawiam Lena
Valdi ty sie uklon Panu M
-- 16 sie 2013, o 20:07 --
Ode mnie rzecz jasna
-- 16 sie 2013, o 20:07 --
Ode mnie rzecz jasna
Nooo kochana, ależ Ci zazdroszczę! Widzę, że już masz plan na to mini orchidarium Mi cały czas chodzi po głowie, ale jeszcze nic konkretnego nie wymyśliłam ;P
A Schwarze Madonna to moje chciejstwo od daaawna! Za każdym razem mi serducho skacze jak ją widzę....
A Schwarze Madonna to moje chciejstwo od daaawna! Za każdym razem mi serducho skacze jak ją widzę....
- valdessa_kane
- 500p
- Od: 21 cze 2013, o 10:40
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Choruję dokładnie za to samomagdalenka46 pisze: Znowu nacieszylam oko i po raz kolejny zamarzylam miec te wszystkie kwiaty, ktore widzę na zdjeciach. To jest chore. Chce miec wszystko i najlepiej teraz .
Nie omieszkamactus pisze:Valdi ty sie uklon Panu M
Ode mnie rzecz jasna
W sumie to nie mam planu i będę improwizować jak zbiorę komponenty. Co do Madonny - od zawsze marzę o czarnych kwiatach - wysiałam już czarne bratki (ale dorosłe będą w przyszłym roku), na balkonie mam czarne surfinie więc Madonna była mi niezbędna do życia wręcz zwłaszcza, że prawdziwy metalowiec to podobno nawet je tylko spalony chleb i pije czarną kawę hahawiewi pisze:Nooo kochana, ależ Ci zazdroszczę! Widzę, że już masz plan na to mini orchidarium Mi cały czas chodzi po głowie, ale jeszcze nic konkretnego nie wymyśliłam ;P
haha zawsze mi czegoś brakowało - nie lubię kawy Za to były czasy, że biegałam w 30 stopniowych upałach latem w glanach
I też marzą mi się czarne kwiaty, ale naj naj właśnie Madonna... Pokochałam ją już dawno od pierwszego wejrzenia....
I też marzą mi się czarne kwiaty, ale naj naj właśnie Madonna... Pokochałam ją już dawno od pierwszego wejrzenia....
Valdi,Ty jak nam walniesz to orchidarium to czuje ,ze szczeki nam poopadaja do pasa
- Dufin
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 18 cze 2012, o 11:03
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- kahim
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 30 cze 2011, o 10:55
Oj tak. Ja do dziś mam blizny po obtarciach na łydce odwysokich glanów
- Alice 12
- 1000p
- Od: 7 lip 2013, o 19:44
Boze musialam sobie wygooglowac co to glany, ja chyba nie mialam takiego etapu
Pozdrawiam Alicja.
Sprzedam storczyki!
http://www.forumogrodnicze.info/viewtop ... 11&t=70001" onclick="window.open(this.href);return false;
Sprzedam storczyki!
http://www.forumogrodnicze.info/viewtop ... 11&t=70001" onclick="window.open(this.href);return false;
no wiedziałam, że "same wariaty" wiedziałam
Ja miałam takie zielone grindersy ukochane, też nosiłam o 2 rozmiary za małe bo nie mogłam się z nimi pożegnać
Ja miałam takie zielone grindersy ukochane, też nosiłam o 2 rozmiary za małe bo nie mogłam się z nimi pożegnać
-
- 1000p
- Od: 19 mar 2013, o 17:07
ja chyba też pominęłam ten etapAlice 12 pisze:Boze musialam sobie wygooglowac co to glany, ja chyba nie mialam takiego etapu
- Alice 12
- 1000p
- Od: 7 lip 2013, o 19:44
Ale ja za to mialam etap tatuaze, tylko ze tata mnie pilnowal i pierwszy sobie moglam zrobic po ukonczeniu 18 latCallanthe pisze:ja chyba też pominęłam ten etapAlice 12 pisze:Boze musialam sobie wygooglowac co to glany, ja chyba nie mialam takiego etapu
Pozdrawiam Alicja.
Sprzedam storczyki!
Sprzedam storczyki!