Ogród z psami, lasem i różami
- aage
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 7 mar 2008, o 13:01
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Ogród z psami, lasem i różami
Ewuniu nic się nie stało
Przyszłam z rewizyta Super masz ogród! Bardzo sie cieszę, że wpadłaś na mójwątek i dzięki temu mogłam poznac Ciebie i Twoj ogród
Bea
- klarysa
- Od: 11 mar 2011, o 17:29
Świetne pomysły na ogród przy lesie .
Nowa rabata z hortensjami to strzał w dziesiątkę .
Ogród z psami i poniekąd dla psów . Podstawa to kochać i starać się zrozumieć psa.
Pozdrawiam i kibicuję.
Nowa rabata z hortensjami to strzał w dziesiątkę .
Ogród z psami i poniekąd dla psów . Podstawa to kochać i starać się zrozumieć psa.
Pozdrawiam i kibicuję.
Justyna
Moje wątki W rozczochranym..., aktualna cz. 7 http://forumogrodnicze.info/viewtopic.p ... 58&start=0" onclick="window.open(this.href);return false;
Moje "wyczyny'... Za miedzą...i troszkę dalej.
Moje wątki W rozczochranym..., aktualna cz. 7 http://forumogrodnicze.info/viewtopic.p ... 58&start=0" onclick="window.open(this.href);return false;
Moje "wyczyny'... Za miedzą...i troszkę dalej.
- Elwi
- Od: 1 lis 2013, o 19:38
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Ewcia to znaczy, że murki robiliście sami? Podziwiammurki do pół metra wysokości nie potrzebują fundamentu. My pod nasz zrobiliśmy tylko podsypkę z piasku i cementu.
Witaj Ewo,
Znalazłam Cię tutaj niechcący szukając informacji o róży pirouette. Znam Cię z innego forum i tam widziałam zdjęcie Twojej róży.
Mój teść tworzy rabatę różaną i przyszłam poszukać mu ładnych długokwitnących czy też powtarzających odmian. Tylko on chce wielkokwiatowe i rabatowe, a nie chce parkowych czy też pnących. Pirouette się u niego nie zmieści, ale ja jej w wyobraźni szykuję już miejsce u siebie
Piękny masz ogród. Podobnie zresztą, jak i domek
Przyjmij do grona "podpatrujących", bo u mnie w przyszłości też będzie las, piach, pewnie psy (w domu rodzinnym mam dwa) i kot.
Pozdrawiam
Znalazłam Cię tutaj niechcący szukając informacji o róży pirouette. Znam Cię z innego forum i tam widziałam zdjęcie Twojej róży.
Mój teść tworzy rabatę różaną i przyszłam poszukać mu ładnych długokwitnących czy też powtarzających odmian. Tylko on chce wielkokwiatowe i rabatowe, a nie chce parkowych czy też pnących. Pirouette się u niego nie zmieści, ale ja jej w wyobraźni szykuję już miejsce u siebie
Piękny masz ogród. Podobnie zresztą, jak i domek
Przyjmij do grona "podpatrujących", bo u mnie w przyszłości też będzie las, piach, pewnie psy (w domu rodzinnym mam dwa) i kot.
Pozdrawiam
-
- 500p
- Od: 7 kwie 2011, o 14:20
Jeśli to jest szaro, buro i ponuro, to ja tak chcę ! Baardzo!
Co to jest , to czerwone na jałowcach czy tujach ?
Co to jest , to czerwone na jałowcach czy tujach ?
Pozdrawiam
Ewa
Ewa
U mnie piękna pogoda świeci słońce, ale u mnie zawsze jest inaczej niż u innych forumowiczów Pięknie u ciebie tak zielonoooooooooooo
- bejka1970
- Od: 23 sty 2012, o 18:50
Te fragmenty dzikiego lasu ,lekko dopieszczone twoją ręką są niesamowite
Trzy rabatki... to jeszcze nie ogród I
Trzy rabatki... to jeszcze nie ogród II
https://forumogrodnicze.info/viewtopic. ... 91&start=0" onclick="window.open(this.href);return false;
Trzy rabatki... to jeszcze nie ogród II
https://forumogrodnicze.info/viewtopic. ... 91&start=0" onclick="window.open(this.href);return false;
Ewo, to czerwone to azalia - jedna biedna taka na pół łysa, rosnie między jałowcami. niestety, azalie i rododendrony mi się nie udają, nie przepadam za nimi i one chyba to czują:) za zimno u nas, zresztą nigdzie po sąsiedzku nie ładnych roslin z tej grupy, chyba klimat juz za surowy (sucho i mrozy zimą)
od dwóch tygodni w zasadzie nic nie rośnie oprócz chwastów, jest zimno i bardzo wietrznie.
od dwóch tygodni w zasadzie nic nie rośnie oprócz chwastów, jest zimno i bardzo wietrznie.
nie lubisz rh to są moje ulubione roślinki w ogóle u mnie w rodzinie wszyscy je kochamy jak to każdy ma inny gust Ewo w jakiej części Polski mieszkasz, że tak zimno u ciebie, u mnie też nie najcieplejszy region.