Witam w moim egzotycznym świecie
Re: Witam w moim egzotycznym świecie
Przepiękny ciepły wątek, rośliny niesamowite no i to ciepło ,które bije z Twoich wypowiedzi
Wspaniała cytryna:)
- raflezja
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 25 lip 2009, o 21:51
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Krysiu!
Gratuluję obfitych plonów. I doskonale Cię rozumiem, bo ja też już zaczęłam wnosić.
Oj boli kręgosłup, boli.
Gratuluję obfitych plonów. I doskonale Cię rozumiem, bo ja też już zaczęłam wnosić.
Oj boli kręgosłup, boli.
Iwona
Moje wątki - spis
Moje wątki - spis
- doromichu
- Od: 12 mar 2011, o 18:41
Krysiu piekne cytrynki,a prosze zdradz mi jak sie zimuje wanilie,na razie jest w moim ogrodzie zimowym,ale boje sie,czy zima nie bedzie za zimno
- krysia1503
- 200p
- Od: 26 kwie 2010, o 21:27
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Dzięki dziewczyny za odwiedziny i miłe słowa .
Dorotko, ja wanilii nigdy nie zimowałam w chłodzie. U mnie cały czas rośnie w pokoju.
No tak, nic to Iwonko że plecy bolą, skoro kwiatuszki nam się odwdzięczają za cały nasz trud.
Pomału zaczęłam wnosić podopiecznych do domu i robi się busz . A gdzie tam dalej ........ końca nie widać, ups.
Grudniki oszalały i myślą że to już święta .
W pokojach coraz mniej miejsca się robi l
Dorotko, ja wanilii nigdy nie zimowałam w chłodzie. U mnie cały czas rośnie w pokoju.
No tak, nic to Iwonko że plecy bolą, skoro kwiatuszki nam się odwdzięczają za cały nasz trud.
Pomału zaczęłam wnosić podopiecznych do domu i robi się busz . A gdzie tam dalej ........ końca nie widać, ups.
Grudniki oszalały i myślą że to już święta .
W pokojach coraz mniej miejsca się robi l
- doromichu
Krysiu wnusia to juz duza i piekna dziewczynka ,
a to okno z waniliowa firanka to moje ulubione zdjecie,czesto zerkam na Twoj watek popatrzec sobie,
a swoje wanilie jutro przeniose w cieplejsze miejsce
a to okno z waniliowa firanka to moje ulubione zdjecie,czesto zerkam na Twoj watek popatrzec sobie,
a swoje wanilie jutro przeniose w cieplejsze miejsce
- krysia1503
- 200p
Tak Dorotko, latka lecą i dopiero po dzieciach się to widzi. Wnusia ma już 3,5 roku. A najstarszy wnuczek ma 8,5 i przejmuje pałeczkę ogrodniczą po babci .
A co się tyczy wanilii to nigdy bym nie pomyślała że doczekam takiej firanki. Kupowałam jako malutkie sadzonki, a teraz tylko zerkam na nią i zastanawiam się kiedy mi zakwitnie.
A co się tyczy wanilii to nigdy bym nie pomyślała że doczekam takiej firanki. Kupowałam jako malutkie sadzonki, a teraz tylko zerkam na nią i zastanawiam się kiedy mi zakwitnie.
- doromichu
Krysiu milo patrzec jak rosna nastepni milosnicy zielonego,mam nadzieje ze ja tez sie doczekam, jakos na razie corce nie spieszy sie,a moglabym juz byc babcia
Widzialas jak sie zapyla wanilie?
Widzialas jak sie zapyla wanilie?
- raflezja
- Od: 25 lip 2009, o 21:51
Ale numer Krysiu!
Jakbym swój dom zapakowany doniczkami widziała.
Jakbym swój dom zapakowany doniczkami widziała.
Iwona
Moje wątki - spis
Moje wątki - spis
- justus27
- Od: 18 mar 2009, o 18:54
No, widoki godne pozazdroszczenia
Marzy mi się taki gąszcz
Marzy mi się taki gąszcz
- krysia1503
- 200p
Dorotko widziałam jak się zapyla bo oglądałam program Cejrowskiego . Jak doczekam kwitnienia to zabawię się w pszczółkę .
Iwonko, to jeszcze nie wszystko wniesione. A co to będzie jak mi te wszystkie sadzonki co zdobyłam ostatnio zaczną rosnąć?? Przecież dodatkowo doszło mi 40 hoi , 40 Epiphyllum i ponad 10 dischidii . A gdzie tam jeszcze, przecież mrozów jeszcze nie ma to można śmiało kupować i czekać na przesyłki .
Justynko, ten gąszcz jest super i fajnie się w nim odpoczywa. Czasem tylko ciężko się w nim poruszać .
Iwonko, to jeszcze nie wszystko wniesione. A co to będzie jak mi te wszystkie sadzonki co zdobyłam ostatnio zaczną rosnąć?? Przecież dodatkowo doszło mi 40 hoi , 40 Epiphyllum i ponad 10 dischidii . A gdzie tam jeszcze, przecież mrozów jeszcze nie ma to można śmiało kupować i czekać na przesyłki .
Justynko, ten gąszcz jest super i fajnie się w nim odpoczywa. Czasem tylko ciężko się w nim poruszać .
- justus27
- Od: 18 mar 2009, o 18:54
Hihi...pewnie kwestia przyzwyczajenia.
Ja jestem maleńką Osóbką, nie potrzebuję dużej przestrzeni do życia...byle hoje i skrętniki, miały dostęp do światła
Ja jestem maleńką Osóbką, nie potrzebuję dużej przestrzeni do życia...byle hoje i skrętniki, miały dostęp do światła
Piękny gąszcz roślin
godny pozazdroszczenia oczywiście pozytywnego
godny pozazdroszczenia oczywiście pozytywnego
Pozdrawiam Marcin