cyma2704..dziękuję Soniu
![serduszko ;:167](./images/smiles/heart.gif)
Max od maleńkiego u babci lubi kwiaty wąchać
![;:306 ;:306](./images/smiles/2smiech.gif)
wszystko go interesuje i wszędzie zagląda.. ;: może coś po babci odziedziczył...
masz rację te burze to już lekuśka przesada polałoby raz a porządnie co parę dni i by wystarczyło..no takie marzenie
Pokażę teraz co mi zajmuje ostatni czas...w ogrodzie ..wymyśliłam sobie i M..zajęcie czyli wyburzenie starego domku ogrodowego i postawienie nowego..zajmuje nam trochę więcej czasu niż myślałam..bo możemy tylko weekendami robić a pogoda na przekór nam na wszystko nie pozwala ..tak że idzie nam to powoli..dobrze że choć młodszy syn pomaga bo M.po kolejnej operacji sprawny już taki nie jest...Więc ciężkie roboty robię razem z synem.całe drzewo na konstrukcje w moim zakresie do czyszczenia i malowania..i r=za pomocnika robię...czyli takie przynieś wynieś i pozamiataj
![;:306 ;:306](./images/smiles/2smiech.gif)
..do rozbiórki miałam dwóch synów do pomocy bo to była bardzo ciężka praca..domek był stary zbudowany z podkładów kolejowych kryty starą blacha..więc się chłopaki ostro napracowali aby go rozebrać..a miedzy czasie były odwiedziny córki z wnusiem..i trzeba było roboty przerwać..wysprzątać aby maluch miał się gdzie bawić..
rozbierają..
przypominam znowu kwietniowe
a to już w wielkim skrócie bo nie będę tu zanudzać..urosło już pod dach..teraz trzeba zrobić szalunki wiązania zalać betonem i znowu czekać aż wieniec wyschnie aby konstrukcję dachu zrobić..i przykryć..może uda się w czerwcu skończyć jak siły i pogoda pozwoli..
![Obrazek](http://images77.fotosik.pl/649/9d9797ed6cc111ccmed.jpg)