Najpopularniejsze rośliny jednoroczne w naszych ogrodach
Re: Najpopularniejsza roślinka jednoroczna w naszych ogrodach
Witam
przepraszam Was wszystkich, ale nie wiedziałem gdzie mam napisać. jestem nowy mam 20lat i mam takie pytanie. chciałbym kupić rośliny jednoroczne, chciałbym żebym przed oknem miał ładnie i kolorowo, gdyż w maju czeka mnie operacja kolana i mam takie pytanie do Was drodzy forumowicze, kiedy i jak mam sie zabrać do wysiewu kwiatów jednorocznych z nasion?
z góry dziekuje za odpowiedz i przepraszam jeśli to nie ten temat.
Pozdrawiam, Mariusz
przepraszam Was wszystkich, ale nie wiedziałem gdzie mam napisać. jestem nowy mam 20lat i mam takie pytanie. chciałbym kupić rośliny jednoroczne, chciałbym żebym przed oknem miał ładnie i kolorowo, gdyż w maju czeka mnie operacja kolana i mam takie pytanie do Was drodzy forumowicze, kiedy i jak mam sie zabrać do wysiewu kwiatów jednorocznych z nasion?
z góry dziekuje za odpowiedz i przepraszam jeśli to nie ten temat.
Pozdrawiam, Mariusz
-
- 100p
- Od: 30 lip 2013, o 20:42
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Polecam ci poczytać ten temat. Masz tam wszystko na temat terminów wysiewu. Trzymam kciuki za zabieg. Ja mam w kwietniu i to już 2.
Pozdrawiam GOSIA
dziekuje bardzo wiele osob uwaza to za "babskie" ze lubie kwiaty, lubie sie nimi zajmowac, patrzec jak rosna i sie tym cieszyc, ale na szczescie moja mama mnie wspiera
jeszcze raz dziekuje bardzo za ospowiedz i rowniez trzymam kciuki za zabieg
jeszcze raz dziekuje bardzo za ospowiedz i rowniez trzymam kciuki za zabieg