Witam w ogrodzie u Aguniady cz. 3
- Jule
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 10 kwie 2011, o 19:53
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Re: Witam w ogrodzie u Aguniady cz. 3
Wiosna-wiosna i do tego pozna wiosna. Zima to ja sie do SPA moge ruszyc ale nie w odwiedziny
aaa a jeszcze mi powiedz, z lenistwa nie chce mi sie info czytac co robisz z trawami na wiosne? tniesz je? tz co sie dzieje z tymi zaschnietymi klosami liscmi?
aaa a jeszcze mi powiedz, z lenistwa nie chce mi sie info czytac co robisz z trawami na wiosne? tniesz je? tz co sie dzieje z tymi zaschnietymi klosami liscmi?
Ido, przyznam Ci się, że już dziś trochę wypieliłam ;) ale będąc już prawie ubraną, przeczytałam Twojego posta i się cofnęłam z powrotem na kanapę ;) cieszę się, że Ci się podobają fotki!
Dorotko, właśnie te diamenty mnie zachwyciły, dlatego sięgnęłam po aparat ;) najlepszego!
Julka, i bardzo dobrze - czyli np. maj będzie dobry ;) co do traw, to na wiosnę przycina je się na krótko - wszystko odrasta...
Dorotko, właśnie te diamenty mnie zachwyciły, dlatego sięgnęłam po aparat ;) najlepszego!
Julka, i bardzo dobrze - czyli np. maj będzie dobry ;) co do traw, to na wiosnę przycina je się na krótko - wszystko odrasta...
- Jule
- Od: 10 kwie 2011, o 19:53
Dzięki dobra kobieto W zeszlym roku a nie tfu-tfu - dwa lata temu jakos tez pod koniec maja bylismy i wydaje mi sie ze to jest dobra pora wyjazdowa. Jakos nie lubie zimna a jak jest zimno, to polazic nie mozna, trzeba ciagle w chalupce siedziec i czlek ogolnie nic nie zobaczy.
ps ta przypowiednie ze jak sie w nowy rok cos robi, to w calym roku tez tak bedzie - niby znam ale ogarnelam troche chalupke, bo od sprzatania i tak sie nie wymigam
ps ta przypowiednie ze jak sie w nowy rok cos robi, to w calym roku tez tak bedzie - niby znam ale ogarnelam troche chalupke, bo od sprzatania i tak sie nie wymigam
- ewamaj66
- Od: 19 lut 2011, o 16:55
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
To moja wróżba lepsza-siedzę na forum i oczy mi wychodzą na wierzch Przydałoby się, żeby mój ogród zaczął tak wyglądać jak niektóre forumowe, ale czas spędzam przyjemnie Aga, Ty się na zlot nie wybierasz?
-
- Od: 17 sie 2010, o 11:45
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Fotki jak zawsze udane.
Czy te czerwone owocki to owoce berberysów z nasionkami.
Nawet zimą pięknie wyglądają
Czy te czerwone owocki to owoce berberysów z nasionkami.
Nawet zimą pięknie wyglądają
-
- Przyjaciel Forum - Ś.P.
- Od: 9 paź 2010, o 15:40
Życzę Ci, żeby w kolejnych 365 dniach tego roku było równie wiele okazji do robienia takich wspaniałych fotek I żeby powiodły Ci się plany tarasowe Czy ktoś mówił, że z zimie nie ma co fotografować Fotki cudne
- AGNESS
- Od: 5 wrz 2008, o 16:59
Aguś fotki cudne....nawet w środku zimy....no właśnie....zimy? .....jest co fotografować.....u mnie kwitną stokroteczki i prymulki....ale ja mam lenia i nie chce mi się wyjść do ogrodu i cyknąć
Szczęścia w Nowym Roku
Szczęścia w Nowym Roku
- hala67
- Od: 1 paź 2011, o 22:12
Nowy Rok, a więc czas się ujawnić . Często bywam w Twoim ogrodzie i za każdym razem odczuwam prawdziwą przyjemność, odkrywam coś nowego i pięknego . Masz śliczne róże, ciekawe krzewy, oczko, zakątek z brzozami... Wszystko takie cudne i zadbane... ech
Pozdrawiam Hala
- E-mienta
- 500p
- Od: 21 mar 2011, o 18:22
Aguś poszłaś pielić - toż cały rok będziesz tylko za chwastami chodzić - chyba, że czerpiesz z tego przyjemność. Ja zdecydowałam się na spacer po parku, wcale nie zimowy niestety i po uśpionym Starym Mieście.
Fotki jak zwykle optymistyczne - w takich warunkach całkiem przyjemnie się czeka na wiosnę.
Fotki jak zwykle optymistyczne - w takich warunkach całkiem przyjemnie się czeka na wiosnę.
Pozdrawiam Ewa
Spis treści, Życie po życiu - 2014 - Aktualny
"Ludzie posłuszni żyją, aby spełniać oczekiwania innych. Nieposłuszni realizują swoje marzenia..."
Spis treści, Życie po życiu - 2014 - Aktualny
"Ludzie posłuszni żyją, aby spełniać oczekiwania innych. Nieposłuszni realizują swoje marzenia..."
- majka411
- Od: 12 sie 2009, o 18:55
Aguś pisałaś, że myślisz o Amber Queen , zerknij tu http://kierzek.pl/#/odmiany/
Teraz jest nieczynne, ale już nie długo możesz tam kupić. On ma dobrą opinię. Sama coś też mam zanotowane, ale dopiero będę odgrzebywać notatki.
Teraz jest nieczynne, ale już nie długo możesz tam kupić. On ma dobrą opinię. Sama coś też mam zanotowane, ale dopiero będę odgrzebywać notatki.
- Sure
- Od: 5 lip 2010, o 21:03
Jaki piękny i wiosenny ten Nowy Rok na Twoich zdjęciach! Wszystkiego najlepszego!
pozdrawiam, Agata
ogród Agaty - cz.4
ogród Agaty - cz.4
Su, dobry wieczór i szczęścia w Nowym Roku (mizianko dla kociambrów) czytałam, że u Ciebie dziś padało; u mnie był piękny dzień...
Majeczko, dzięki! na pewno zrobię zakupy u Kierzka zwłaszcza, że poza Amber Queen chciałabym zamówić Ghitę i Ninę R.
Ewuniu, poszłam pielić, ale tylko kawałek rabatki (nie, nie czerpię z tego przyjemności, ale nie lubię zachwaszczonego ogrodu), ponieważ w tym roku zamierzam wygrać walkę z chwastami regularnym ich usuwaniem - w końcu się poddadzą ;) ps. pod Zamościem mam rodzinę, może kiedyś ich odwiedzę i wypijemy kawę na Starym Mieście? miło mi, że podobają Ci się moje fotki
Haluś, fajnie, że jesteś! ja bywam u Ciebie regularnie - bardzo lubię oglądać Twoje zdjęcia, mają świetną jakość zapraszam Cię w Nowym Roku jak najczęściej, bo róż będzie dużo... dziękuję za miłe słowa!
Aga, podobnie jak Ty, lubię fotografować... mam takie spostrzeżenia, że w słońcu z każdej rośliny można wydobyć piękno i uchwycić jakiś detal, który przyjemnie później oglądać... stokrotek zazdroszczę - u mnie większość roślin śpi dobrego Nowego Roku!
Jolu, dziękuję za dobre słowo i piękne życzenia! obfitego w fantastyczne doznania ogrodowe roku Ci życzę
Andrzeju, witaj 1 stycznia! tak, te czerwone koraliki to owoce berberysów - ptaki mają jeszcze co jeść
Ewciu, jeszcze nie wiem, czy wybiorę się na zlot... chciałabym.
Julka, jak dobrze pójdzie, to widzimy się w maju - już się cieszę
Majeczko, dzięki! na pewno zrobię zakupy u Kierzka zwłaszcza, że poza Amber Queen chciałabym zamówić Ghitę i Ninę R.
Ewuniu, poszłam pielić, ale tylko kawałek rabatki (nie, nie czerpię z tego przyjemności, ale nie lubię zachwaszczonego ogrodu), ponieważ w tym roku zamierzam wygrać walkę z chwastami regularnym ich usuwaniem - w końcu się poddadzą ;) ps. pod Zamościem mam rodzinę, może kiedyś ich odwiedzę i wypijemy kawę na Starym Mieście? miło mi, że podobają Ci się moje fotki
Haluś, fajnie, że jesteś! ja bywam u Ciebie regularnie - bardzo lubię oglądać Twoje zdjęcia, mają świetną jakość zapraszam Cię w Nowym Roku jak najczęściej, bo róż będzie dużo... dziękuję za miłe słowa!
Aga, podobnie jak Ty, lubię fotografować... mam takie spostrzeżenia, że w słońcu z każdej rośliny można wydobyć piękno i uchwycić jakiś detal, który przyjemnie później oglądać... stokrotek zazdroszczę - u mnie większość roślin śpi dobrego Nowego Roku!
Jolu, dziękuję za dobre słowo i piękne życzenia! obfitego w fantastyczne doznania ogrodowe roku Ci życzę
Andrzeju, witaj 1 stycznia! tak, te czerwone koraliki to owoce berberysów - ptaki mają jeszcze co jeść
Ewciu, jeszcze nie wiem, czy wybiorę się na zlot... chciałabym.
Julka, jak dobrze pójdzie, to widzimy się w maju - już się cieszę
-
- Od: 15 paź 2010, o 00:18
Aga wpadłam do Ciebie .....ale na dobre utkwiłam, ogród cudo
patrząc na trawnik to mam kompleksy, bo u mnie ciagle taki niedobitek
masz tyle pieknych roślin, które i ja kocham,brzózki i ja mam własnorecznie posadzone.....ale u Ciebie taki ładny zagajniczek
i kociuchy sliczniaste nieziemsko ....pochodze jeszcze pochodzę
przeszłam dopiero 1 część
patrząc na trawnik to mam kompleksy, bo u mnie ciagle taki niedobitek
masz tyle pieknych roślin, które i ja kocham,brzózki i ja mam własnorecznie posadzone.....ale u Ciebie taki ładny zagajniczek
i kociuchy sliczniaste nieziemsko ....pochodze jeszcze pochodzę
przeszłam dopiero 1 część