Witam w ogrodzie u Aguniady cz. 3

Zdjęcia naszych ogrodów.
Awatar użytkownika
Jule
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 10 kwie 2011, o 19:53
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Re: Witam w ogrodzie u Aguniady cz. 3

Post »

Wiosna-wiosna i do tego pozna wiosna. Zima to ja sie do SPA moge ruszyc ale nie w odwiedziny :;230

aaa a jeszcze mi powiedz, z lenistwa nie chce mi sie info czytac :oops: co robisz z trawami na wiosne? tniesz je? tz co sie dzieje z tymi zaschnietymi klosami liscmi?
x-ag-a
---
Od: 23 kwie 2011, o 19:59
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Ido, przyznam Ci się, że już dziś trochę wypieliłam :oops: ;) ale będąc już prawie ubraną, przeczytałam Twojego posta i się cofnęłam z powrotem na kanapę ;) cieszę się, że Ci się podobają fotki!
Dorotko, właśnie te diamenty mnie zachwyciły, dlatego sięgnęłam po aparat ;) najlepszego!
Julka, i bardzo dobrze - czyli np. maj będzie dobry ;) co do traw, to na wiosnę przycina je się na krótko - wszystko odrasta...
Awatar użytkownika
Jule
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 10 kwie 2011, o 19:53

Post »

Dzięki dobra kobieto ;:196 W zeszlym roku a nie tfu-tfu - dwa lata temu :wink: jakos tez pod koniec maja bylismy i wydaje mi sie ze to jest dobra pora wyjazdowa. Jakos nie lubie zimna a jak jest zimno, to polazic nie mozna, trzeba ciagle w chalupce siedziec i czlek ogolnie nic nie zobaczy.

ps ta przypowiednie ze jak sie w nowy rok cos robi, to w calym roku tez tak bedzie - niby znam ale ogarnelam troche chalupke, bo od sprzatania i tak sie nie wymigam :lol:
Awatar użytkownika
ewamaj66
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 lut 2011, o 16:55

Post »

To moja wróżba lepsza-siedzę na forum i oczy mi wychodzą na wierzch :;230 Przydałoby się, żeby mój ogród zaczął tak wyglądać jak niektóre forumowe, ale czas spędzam przyjemnie :D Aga, Ty się na zlot nie wybierasz?
Pozdrawiam-Ewa
Spis treści ,
Mój fijoł 16
andrzejek
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 17 sie 2010, o 11:45
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Fotki jak zawsze udane.
Czy te czerwone owocki to owoce berberysów z nasionkami.
Nawet zimą pięknie wyglądają
jola z izer
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Od: 9 paź 2010, o 15:40

Post »

Życzę Ci, żeby w kolejnych 365 dniach tego roku było równie wiele okazji do robienia takich wspaniałych fotek :D I żeby powiodły Ci się plany tarasowe ;:63 Czy ktoś mówił, że z zimie nie ma co fotografować :roll: Fotki cudne ;:196
Awatar użytkownika
AGNESS
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 wrz 2008, o 16:59

Post »

Aguś fotki cudne....nawet w środku zimy....no właśnie....zimy? :roll: .....jest co fotografować.....u mnie kwitną stokroteczki i prymulki....ale ja mam lenia i nie chce mi się wyjść do ogrodu i cyknąć ;:224
Szczęścia w Nowym Roku ;:196
Awatar użytkownika
hala67
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 1 paź 2011, o 22:12

Post »

Nowy Rok, a więc czas się ujawnić ;:180 . Często bywam w Twoim ogrodzie i za każdym razem odczuwam prawdziwą przyjemność, odkrywam coś nowego i pięknego :D . Masz śliczne róże, ciekawe krzewy, oczko, zakątek z brzozami... Wszystko takie cudne i zadbane... ech :!:
Pozdrawiam Hala
Awatar użytkownika
E-mienta
500p
500p
Od: 21 mar 2011, o 18:22

Post »

Aguś poszłaś pielić - toż cały rok będziesz tylko za chwastami chodzić - chyba, że czerpiesz z tego przyjemność. Ja zdecydowałam się na spacer po parku, wcale nie zimowy niestety i po uśpionym Starym Mieście.
Fotki jak zwykle optymistyczne - w takich warunkach całkiem przyjemnie się czeka na wiosnę.
Pozdrawiam Ewa
Spis treści, Życie po życiu - 2014 - Aktualny
"Ludzie posłuszni żyją, aby spełniać oczekiwania innych. Nieposłuszni realizują swoje marzenia..."
Awatar użytkownika
majka411
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 12 sie 2009, o 18:55

Post »

Aguś :D pisałaś, że myślisz o Amber Queen , zerknij tu http://kierzek.pl/#/odmiany/
Teraz jest nieczynne, ale już nie długo możesz tam kupić. On ma dobrą opinię. Sama coś też mam zanotowane, ale dopiero będę odgrzebywać notatki. ;:108
Awatar użytkownika
Sure
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 lip 2010, o 21:03

Post »

Jaki piękny i wiosenny ten Nowy Rok na Twoich zdjęciach! Wszystkiego najlepszego! :wit
pozdrawiam, Agata
ogród Agaty - cz.4
x-ag-a
---
Od: 23 kwie 2011, o 19:59

Post »

Su, dobry wieczór i szczęścia w Nowym Roku (mizianko dla kociambrów) :) czytałam, że u Ciebie dziś padało; u mnie był piękny dzień...
Majeczko, dzięki! na pewno zrobię zakupy u Kierzka zwłaszcza, że poza Amber Queen chciałabym zamówić Ghitę i Ninę R. :)
Ewuniu, poszłam pielić, ale tylko kawałek rabatki (nie, nie czerpię z tego przyjemności, ale nie lubię zachwaszczonego ogrodu), ponieważ w tym roku zamierzam wygrać walkę z chwastami regularnym ich usuwaniem - w końcu się poddadzą ;) ps. pod Zamościem mam rodzinę, może kiedyś ich odwiedzę i wypijemy kawę na Starym Mieście? miło mi, że podobają Ci się moje fotki ;:196
Haluś, fajnie, że jesteś! ja bywam u Ciebie regularnie - bardzo lubię oglądać Twoje zdjęcia, mają świetną jakość :) zapraszam Cię w Nowym Roku jak najczęściej, bo róż będzie dużo... :) dziękuję za miłe słowa!
Aga, podobnie jak Ty, lubię fotografować... mam takie spostrzeżenia, że w słońcu z każdej rośliny można wydobyć piękno i uchwycić jakiś detal, który przyjemnie później oglądać... stokrotek zazdroszczę - u mnie większość roślin śpi :) dobrego Nowego Roku!
Jolu, dziękuję za dobre słowo i piękne życzenia! obfitego w fantastyczne doznania ogrodowe roku Ci życzę ;:196
Andrzeju, witaj 1 stycznia! tak, te czerwone koraliki to owoce berberysów - ptaki mają jeszcze co jeść :)
Ewciu, jeszcze nie wiem, czy wybiorę się na zlot... chciałabym.
Julka, jak dobrze pójdzie, to widzimy się w maju - już się cieszę :)
Keetee
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 15 paź 2010, o 00:18

Post »

Aga wpadłam do Ciebie .....ale na dobre utkwiłam, ogród cudo ;:167
patrząc na trawnik to mam kompleksy, bo u mnie ciagle taki niedobitek :oops:
masz tyle pieknych roślin, które i ja kocham,brzózki i ja mam własnorecznie posadzone.....ale u Ciebie taki ładny zagajniczek ;:167
i kociuchy sliczniaste nieziemsko ....pochodze jeszcze pochodzę :wit
przeszłam dopiero 1 część
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”