KOlorowy Ogród Geni 2010 cz.6
Re: KOlorowy Ogród Geni 2010 cz.6
Genia ty to masz chody ...wiosna nie przyszła do nas bo czekala na ciebie.....
wspaniale te pierwsze kwiatuszki....
niby takie niepozorne ale oczy takie stęsknione .......kazda oznaka rozpoczęcia sezonu cieszy...
wspaniale te pierwsze kwiatuszki....
niby takie niepozorne ale oczy takie stęsknione .......kazda oznaka rozpoczęcia sezonu cieszy...
- piofigiel
- 1000p
- Od: 11 lis 2009, o 17:15
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Geniu ogród przepięknie kwitnąco się z Tobą wita, teraz będziemy podziwiać u Ciebie coraz to kolejne rozkwitające rośliny, dzień po dniu do samej jesieni, pełen podziw, jesteś Wielka
Pozdrawiam Tomek
Pozdrawiam Tomek
-
- Przyjaciel Forum - Ś.P.
- Od: 5 lis 2010, o 20:56
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Geniu Twoje żurawki w porównaniu z moimi wyglądają o wiele lepiej. Połowa jeszcze pod śniegiem, ale prześwitują miejscami i te w lepszym stanie.Ty już masz pierwsze kwiatki , ja jeszcze nie Jak sprawdzą się prognozy , lawina kwiatowa ruszy.
- e-genia
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 5 wrz 2008, o 19:01
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Lucynko ranniki już kwitły na początku lutego .
przebiśniegi i miłek zakwitły w ostatnich dniach.
Tomku już nie mogę doczekać się chwili kiedy wszystkie krokusy i inne wiosenne kwiatki zakwitną.
Łukaszu mam też taką nadzieję , oby tylko mrozy już nie wróciły.
Tadku moje żurawki wyglądają na prawdę marnie , może na zdjęciu tak źle nie wyglądają .
A wiosenne kwiaty powinny też już u Ciebie powoli się pojawić.
Genia
przebiśniegi i miłek zakwitły w ostatnich dniach.
Tomku już nie mogę doczekać się chwili kiedy wszystkie krokusy i inne wiosenne kwiatki zakwitną.
Łukaszu mam też taką nadzieję , oby tylko mrozy już nie wróciły.
Tadku moje żurawki wyglądają na prawdę marnie , może na zdjęciu tak źle nie wyglądają .
A wiosenne kwiaty powinny też już u Ciebie powoli się pojawić.
Genia
- AgaNet
- Od: 26 sie 2010, o 11:00
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Piekne te ranniki u Ciebie i przebiśniegi rewelacyjnie wyglądają
Mam nadzieję że żurawki wypuszczą młode listki
Mam nadzieję że żurawki wypuszczą młode listki
- e-genia
Witaj Grzesiu jaka wiosna ? tylko troszkę ranników ,śnieżyczki i miłek amurski .
Właśnie wróciłam z ogrodu , nocą znowu ziemia zmarzła , troszkę suchych badyli usunęłam .
kilka liliowców chyba zmarzło bo zgniłe liście wyrwałam została śmierdząca dziura .
Aguś ciągle czekam na śnieżyce wiosenne bo w zeszłym roku miałam a w tym nie widzę żeby wychodziły z ziemi , te co kwitną to są przebiśniegi .
Genia
Właśnie wróciłam z ogrodu , nocą znowu ziemia zmarzła , troszkę suchych badyli usunęłam .
kilka liliowców chyba zmarzło bo zgniłe liście wyrwałam została śmierdząca dziura .
Aguś ciągle czekam na śnieżyce wiosenne bo w zeszłym roku miałam a w tym nie widzę żeby wychodziły z ziemi , te co kwitną to są przebiśniegi .
Genia
- pelagia72
- Od: 2 mar 2009, o 21:09
Geniu
Cieszę się razem z Tobą z cudnych pierwszych ranników i przebiśniegów
Tak długo czekaliśmy
Cieszę się razem z Tobą z cudnych pierwszych ranników i przebiśniegów
Tak długo czekaliśmy
- e-genia
Witaj Agnieszko oby skończyły się te przymrozki w nocy to roślinki szybko zaczną kwitnąć .
Dziś patrzyłam ładnie wychodzą z ziemi , tylko te śnieżyce od Ciebie i Grażynki - kogry coś się spóźniają .
Genia
Dziś patrzyłam ładnie wychodzą z ziemi , tylko te śnieżyce od Ciebie i Grażynki - kogry coś się spóźniają .
Genia
-
- Przyjaciel Forum - Ś.P.
- Od: 5 lis 2010, o 20:56
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Nocne przymrozki nie powstrzymają kwitnienia , byle w dzień było ciepło i słonecznie, no i ziemia w końcu rozmarzła.
Szkoda liliowców, czy to były dormanty,czy semievergreeny. Moje wyglądają nieżle . Wszystkie mają ,,zielone'' Kilka jeszcze pod śniegiem, ale to najlepsze zabezpieczenie.
Szkoda liliowców, czy to były dormanty,czy semievergreeny. Moje wyglądają nieżle . Wszystkie mają ,,zielone'' Kilka jeszcze pod śniegiem, ale to najlepsze zabezpieczenie.
- e-genia
Tadku mam taką nadzieję , zresztą wczoraj nie kwitł u mnie żaden krokus a dziś kwitło już kilka , więc chyba masz rację .
Jeżeli chodzi o liliowce to się na tym nie znam jakie to dormanty a jakie semieveergeny.
Na tym kończę ten wątek
Jeżeli chodzi o liliowce to się na tym nie znam jakie to dormanty a jakie semieveergeny.
Na tym kończę ten wątek