Moja familokowa oaza spokoju cz.6
- Ewakora
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 17 maja 2010, o 14:13
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Moja familokowa oaza spokoju cz.6
Jadziu piękne róże Też mam na takie ochotę, tylko jak tu nadążyć za naszymi chciejstwami , a ja mam jeszcze dodatkowy problem, bo nie cierpię na brak miejsca:;230 Będziesz siała skalniaki?
Mi kiedyś z takiego miksu wyszły tylko fiołko-bratki wszędobylskie Co prawda mam bardzo zwyczajne roślinki, ale gdyby jakiś skalniak wpadł Ci w oczko to daj znać
Mi kiedyś z takiego miksu wyszły tylko fiołko-bratki wszędobylskie Co prawda mam bardzo zwyczajne roślinki, ale gdyby jakiś skalniak wpadł Ci w oczko to daj znać
Pozdrawiam wszystkich zielenią natchnionych. Ewa
Wiejski ogród Ewy cz.1, cz.2, cz.3 cz.4- aktualna
Wspomnień nadszedł czas
Wiejski ogród Ewy cz.1, cz.2, cz.3 cz.4- aktualna
Wspomnień nadszedł czas
- basjak
- Od: 20 wrz 2009, o 13:34
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Podobna ta Twoja z bukietu
Więcej róż Delbarda http://translate.google.pl/translate?hl ... 26prmd%3Di
Więcej róż Delbarda http://translate.google.pl/translate?hl ... 26prmd%3Di
Pozdrawiam mile - Basia
Balinki
Balinki
- ada.kj
- Od: 2 gru 2008, o 12:03
Róże Delbarda były pokazywane na tegorocznej Gardenii w cenie po 50 zł doniczka. Widać, że chcą wejść na nasz rynek. Może ktoś z naszych producentów kupi licencję i niedługo będą już na naszym rynku w niższej cenie, gdyż są bardzo piękne, ale ceny dla mnie nie do przyjęcia.
Co my wiemy to tylko kropelka. Czego nie wiemy to cały ocean.
Pozdrawiam cieplutko Ada vel Krysia
Księżycowe rabatki u Adki adolinki
Pozdrawiam cieplutko Ada vel Krysia
Księżycowe rabatki u Adki adolinki
Witaj
Nie spacerowałam kilka dni po Twoim ogrodzie, a tu wchodzę i widzę rosarium
Bardzo mnie urzekła fresja, czy może ona rosnąc w miejscu przewiewnym i nasłonecznionym ?
Pozdrawiam
Jola
wiosnaaa
Nie spacerowałam kilka dni po Twoim ogrodzie, a tu wchodzę i widzę rosarium
Bardzo mnie urzekła fresja, czy może ona rosnąc w miejscu przewiewnym i nasłonecznionym ?
Pozdrawiam
Jola
wiosnaaa
Ja też kupiłam nasionka roślin na skalniak, a tu czytam, że nie warto.
Pozdrawiam Krystyna
Witaj Jadziu
bardzo Ci dziękuję za odwiedziny. Zajrzałam do Twojej oazy i kilka Twych pomysłów skopiuję u siebie . Jeszcze raz serdecznie i bardzo goraco pozdrawiam życzę ciepełka i wiosny, wiosno gdzie jesteś ????
bardzo Ci dziękuję za odwiedziny. Zajrzałam do Twojej oazy i kilka Twych pomysłów skopiuję u siebie . Jeszcze raz serdecznie i bardzo goraco pozdrawiam życzę ciepełka i wiosny, wiosno gdzie jesteś ????
Pozdrwaiam Małgosia
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=2&t=32248" onclick="window.open(this.href);return false;
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=2&t=32248" onclick="window.open(this.href);return false;
- JAKUCH
- Od: 19 paź 2008, o 21:39
WITAM MIŁYCH GOŚCI . Byłam na ogrodku i nawet posiałam już nasionka prymulek i trojeści ,gdyż one mają być stratyfikowane . Co lepiej na nie podziała jak ta mrożna pogoda . Akuratnie zawiał wiatr i troche nasionek trojesci pofrunęłoo sobie . Ziemia nadal zmarznięta ,ale tam gdzie była nagrzana słonkiem szło siać Jestem ciekawa co z tego wyjdzie
MAŁGOSIU witam Cie w mojej oazie Cieszę się ,że coś Ci się u mnie podobało i chcesz wykorzystać to u siebie
KRYSIU z tych asiionek możemy się dopiero w przyszłym roku cieszyć [oczywiście jak wykiełkują ]
JOLU ona u mnie cały czas rośnie przy altance najpierw starej a teraz nowej . Czyli teren osłonięty a na dodatek ma mało słonka . Jakoś jej to nie szkodzi i cały czas ładnie kwitnie i się rozrasta
KRYSIU ciekawe ,który z producentów zamierza nabyć róże Delbarta . Wiesz gdyby na jakiejś mi mocno zależało to nawet i te 50 dych bym dała . Lepiej jak będą tańsze wtedy będzie również i większy zbyt
BASIU ta sklepowa miała płatki jakby była sztuczna gdyby nie te zielone liście to bym nie uwierzyła . Jestem ciekawa co z niej wyrośnie [czy wyrośnie]. Nie chciałam im dzisiaj tych domków odkrywać ,gdyż jest mrożno a tak jestem ciekawa Polki . Burgund ma piękne czerwone pąki ,ale 1 patyczek trafił szlag ,a do Fresji w ogóle nie zaglądałam nie zaglądałam
EWUNIU sama jestem ciekawa co z tego skalniakowego MIX-u wyrośnie .
MAJKA dostałam tę różę w bukiecie na urodziny ,więc obcięłam kwiatek i wsadziłam do ziemi z listkami i oczywiście nakryłam . Cały czas te listki były zielone aż do stopnienia 1 śniegu a teraz zrobiły się nieładne . No zobaczymy jak przyjdzie ciepełko co wtedy z niej będzie . Zapraszam wszyskich do nowego wątku. Kliknij tutaj, aby przejść
MAŁGOSIU witam Cie w mojej oazie Cieszę się ,że coś Ci się u mnie podobało i chcesz wykorzystać to u siebie
KRYSIU z tych asiionek możemy się dopiero w przyszłym roku cieszyć [oczywiście jak wykiełkują ]
JOLU ona u mnie cały czas rośnie przy altance najpierw starej a teraz nowej . Czyli teren osłonięty a na dodatek ma mało słonka . Jakoś jej to nie szkodzi i cały czas ładnie kwitnie i się rozrasta
KRYSIU ciekawe ,który z producentów zamierza nabyć róże Delbarta . Wiesz gdyby na jakiejś mi mocno zależało to nawet i te 50 dych bym dała . Lepiej jak będą tańsze wtedy będzie również i większy zbyt
BASIU ta sklepowa miała płatki jakby była sztuczna gdyby nie te zielone liście to bym nie uwierzyła . Jestem ciekawa co z niej wyrośnie [czy wyrośnie]. Nie chciałam im dzisiaj tych domków odkrywać ,gdyż jest mrożno a tak jestem ciekawa Polki . Burgund ma piękne czerwone pąki ,ale 1 patyczek trafił szlag ,a do Fresji w ogóle nie zaglądałam nie zaglądałam
EWUNIU sama jestem ciekawa co z tego skalniakowego MIX-u wyrośnie .
MAJKA dostałam tę różę w bukiecie na urodziny ,więc obcięłam kwiatek i wsadziłam do ziemi z listkami i oczywiście nakryłam . Cały czas te listki były zielone aż do stopnienia 1 śniegu a teraz zrobiły się nieładne . No zobaczymy jak przyjdzie ciepełko co wtedy z niej będzie . Zapraszam wszyskich do nowego wątku. Kliknij tutaj, aby przejść