Ogród IGI. Żurawkowy zawrót głowy.

Zdjęcia naszych ogrodów.
Awatar użytkownika
pamelka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 30 gru 2009, o 00:34
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Re: Ogród IGI. Żurawkowy zawrót głowy.

Post »

Iga tak sobie pomyślałam, że jakbyś jakieś rozsądne zamówienia od lubelskiej grupy zebrała może i do nas byś wpadła :wink:
Jakieś spotkanko się szykuje, a oferta u Ciebie ;:224
Awatar użytkownika
grazynarosa22
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 16 mar 2009, o 12:18
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Co ja czytam...nowe nowości :;230 no,no.....już kasę szykuję.... :uszy
Pozdrowionka...Grażyna
Moje wątki. aktualny
Moje rękodzieło
x-ja
---
Od: 11 wrz 2008, o 19:15
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

iga23 pisze:
Elu,
ta skubnięta od Ciebie ;:196 jeszcze nie nazwana, ale rośnie coraz ładniejsza, :tan
Iguś cieszę się ;:196 u Ciebie też zachowała ten zielonkawy kolorek ? bo jak wiesz u mnie w cieniu a na słońcu może wyglądać inaczej .
iga23
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 1 paź 2008, o 20:26
Kontakt:

Post »

Jolu, z przyjemnością, niestety sprawy rodzinne się skomplikowały, na razie nie pracuję , siedzę w domu, co nie znaczy leniuchuje. :roll:

Grażynko, fajne, i myślę, ze warto odkładać. ;:108

Elu, też ten zielonkawy odcień ma, postaram się sfocić co nie co, bo dawno fotek nie było. :roll:
Awatar użytkownika
FRAGOLA
1000p
1000p
Od: 4 cze 2010, o 09:34

Post »

Dopiero powiedziałam że u mnie żurawek wystarczy o ile wszystkie zechcą rosnąc i zimę przetrwac,a tu czytam listę nowości i...już z postanowienia nici ;:224
FRAGO-linki
w 'powężowym'
Pozdrawiam-Grazia
Awatar użytkownika
AGNESS
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 wrz 2008, o 16:59

Post »

Iguś fajna lista się szykuje 8-) :lol: U mnie wszystkie tegoroczne pięknotki porosły we wspaniałe kępy.....a to powoduje tylko to, że coraz bardziej je kocham ;:223 :;230
Awatar użytkownika
mikita
20p - Rozkręcam się...
20p - Rozkręcam się...
Od: 28 maja 2008, o 09:54

Post »

Witam
Piękny ogród i rabaty:))))) Zakochałam się w tym rabatach.
Mam pytanie, bo jeszcze jestem "małopostowcem" i nie mogłam się spytać w wątku o sprzedaży. Mam rabatę różaną w kształcie trójkąta (bok ok.2m) i chciałam obsadzić ją obwódką z żurawek (od połowy sierpnia z powodu grzybów rabata wygląda delikatnie mówiąc tak sobie :( ) Róże są czerwone.
Czytałam, że kiedyś pisałaś, że to połączenie może być takie sobie, bo róże należy kopczykować, a żurawki tego nie lubią. Ale myślę, że mając róże "w środku" rabaty mogłoby to nie wyglądać źle. I teraz moja prośba. Jakie odmiany poleciłabyś? a raczej jaką odmianę, bo myślałam obsadzić wszystko jedną odmianą. I myślałam też o jakiejś drobniejszej odmianie, aby mi nie zasłoniły całkowicie róż.
iga23
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

Witaj Mikita, nadal utrzymuję, że połączenie róż i żurawek nie jest najlepsze. Mogę polecić odmiany, ogólnie wiele jest fajnych, ale zastanów się , bo na prawdę nie ma to wiele sensu.

Agnieszko, w tym roku odmiany są bardziej udane niż w zeszłym, a przyszłoroczne zapowiadają się nieźle. :tan

Fragolu , Grażynko., postanowienia są po top by je łamać, ja miałam nie kupować róż , a dziś dostałam przesyłkę , tylko 8 sztuk. :;230
Awatar użytkownika
Fafka
500p
500p
Od: 3 cze 2010, o 11:21

Post »

Wczoraj przeglądałam przyszłoroczną ofertę i efekt jest taki, że w ramach zakupowego odwyku już zaznaczyłam 15 żurawek. Aż się boję znowu tam zajrzeć. :shock: :D . Trzeba postawić pod ręką skarbonkę na szczytny cel żurawkowy.

Dodam, że tegoroczne wiosenne zakupy mają się świetnie, wszystkie, co do jednej. :heja
Pozdrawiam. Jola.
Awatar użytkownika
Ave
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 9 kwie 2008, o 12:11

Post »

o, tak... skarbonka na żurawkowe zakupy konieczna... bo moja lista chciejstw wygląda jak wąż... i końca nie widać :uszy a Iga z premedytacją jakąś ciągle dorzuca kolejne chciejstwa ;:224
Awatar użytkownika
Ala58
100p
100p
Od: 7 sie 2011, o 14:31
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Witam Iga :wit
Od niedawna jestem na tym forum i po obejrzeniu kilku ogrodów,zachorowałam na chorobę żurawkową ;:108
a to co zobaczyłam u Ciebie spowodowało ,że moja choroba jest nieuleczalna :;230
Rabaty są tak piękne,że nie mogłam się oprzeć,powtórnemu oglądaniu i analizie,co zmienić u siebie :wink:
Właściwie znalazłam się tutaj ,po podpowiedzi jednej z forumowiczek,odnośnie zakupu żurawek.Gdzie mogę się skontaktować z Tobą w sprawie zakupu??na pw ??
pozdrawiam serdecznie Ala
Witam w ogrodzie Ali http://forumogrodnicze.info/viewtopic.p ... 79&start=0" onclick="window.open(this.href);return false;
Ogród botaniczny https://picasaweb.google.com/5810alicja ... directlink" onclick="window.open(this.href);return false;
iga23
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

Ala, masz maila. :wit

Ewo, na Twoim ogrodzie wiele się zmieści. :lol:

Fafka, tylko 15 :cry:
Awatar użytkownika
Fafka
500p
500p
Od: 3 cze 2010, o 11:21

Post »

15 po pierwszym pobieżnym przejrzeniu, a co będzie jak tam znowu zajrzę, tego najlepszy psychoterapeuta od uzależnień nie odgadnie. ;:224
Pozdrawiam. Jola.
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”