Ogród IGI. Żurawkowy zawrót głowy.
- pamelka
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 30 gru 2009, o 00:34
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Re: Ogród IGI. Żurawkowy zawrót głowy.
Iga tak sobie pomyślałam, że jakbyś jakieś rozsądne zamówienia od lubelskiej grupy zebrała może i do nas byś wpadła
Jakieś spotkanko się szykuje, a oferta u Ciebie
Jakieś spotkanko się szykuje, a oferta u Ciebie
- grazynarosa22
- Od: 16 mar 2009, o 12:18
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Co ja czytam...nowe nowości no,no.....już kasę szykuję....
Iguś cieszę się u Ciebie też zachowała ten zielonkawy kolorek ? bo jak wiesz u mnie w cieniu a na słońcu może wyglądać inaczej .iga23 pisze:
Elu, ta skubnięta od Ciebie jeszcze nie nazwana, ale rośnie coraz ładniejsza,
-
- Od: 1 paź 2008, o 20:26
- Kontakt:
Jolu, z przyjemnością, niestety sprawy rodzinne się skomplikowały, na razie nie pracuję , siedzę w domu, co nie znaczy leniuchuje.
Grażynko, fajne, i myślę, ze warto odkładać.
Elu, też ten zielonkawy odcień ma, postaram się sfocić co nie co, bo dawno fotek nie było.
Grażynko, fajne, i myślę, ze warto odkładać.
Elu, też ten zielonkawy odcień ma, postaram się sfocić co nie co, bo dawno fotek nie było.
- FRAGOLA
- 1000p
- Od: 4 cze 2010, o 09:34
Dopiero powiedziałam że u mnie żurawek wystarczy o ile wszystkie zechcą rosnąc i zimę przetrwac,a tu czytam listę nowości i...już z postanowienia nici
- AGNESS
- Od: 5 wrz 2008, o 16:59
Iguś fajna lista się szykuje U mnie wszystkie tegoroczne pięknotki porosły we wspaniałe kępy.....a to powoduje tylko to, że coraz bardziej je kocham
Witam
Piękny ogród i rabaty:))))) Zakochałam się w tym rabatach.
Mam pytanie, bo jeszcze jestem "małopostowcem" i nie mogłam się spytać w wątku o sprzedaży. Mam rabatę różaną w kształcie trójkąta (bok ok.2m) i chciałam obsadzić ją obwódką z żurawek (od połowy sierpnia z powodu grzybów rabata wygląda delikatnie mówiąc tak sobie ) Róże są czerwone.
Czytałam, że kiedyś pisałaś, że to połączenie może być takie sobie, bo róże należy kopczykować, a żurawki tego nie lubią. Ale myślę, że mając róże "w środku" rabaty mogłoby to nie wyglądać źle. I teraz moja prośba. Jakie odmiany poleciłabyś? a raczej jaką odmianę, bo myślałam obsadzić wszystko jedną odmianą. I myślałam też o jakiejś drobniejszej odmianie, aby mi nie zasłoniły całkowicie róż.
Piękny ogród i rabaty:))))) Zakochałam się w tym rabatach.
Mam pytanie, bo jeszcze jestem "małopostowcem" i nie mogłam się spytać w wątku o sprzedaży. Mam rabatę różaną w kształcie trójkąta (bok ok.2m) i chciałam obsadzić ją obwódką z żurawek (od połowy sierpnia z powodu grzybów rabata wygląda delikatnie mówiąc tak sobie ) Róże są czerwone.
Czytałam, że kiedyś pisałaś, że to połączenie może być takie sobie, bo róże należy kopczykować, a żurawki tego nie lubią. Ale myślę, że mając róże "w środku" rabaty mogłoby to nie wyglądać źle. I teraz moja prośba. Jakie odmiany poleciłabyś? a raczej jaką odmianę, bo myślałam obsadzić wszystko jedną odmianą. I myślałam też o jakiejś drobniejszej odmianie, aby mi nie zasłoniły całkowicie róż.
-
- Kontakt:
Witaj Mikita, nadal utrzymuję, że połączenie róż i żurawek nie jest najlepsze. Mogę polecić odmiany, ogólnie wiele jest fajnych, ale zastanów się , bo na prawdę nie ma to wiele sensu.
Agnieszko, w tym roku odmiany są bardziej udane niż w zeszłym, a przyszłoroczne zapowiadają się nieźle.
Fragolu , Grażynko., postanowienia są po top by je łamać, ja miałam nie kupować róż , a dziś dostałam przesyłkę , tylko 8 sztuk.
Agnieszko, w tym roku odmiany są bardziej udane niż w zeszłym, a przyszłoroczne zapowiadają się nieźle.
Fragolu , Grażynko., postanowienia są po top by je łamać, ja miałam nie kupować róż , a dziś dostałam przesyłkę , tylko 8 sztuk.
Wczoraj przeglądałam przyszłoroczną ofertę i efekt jest taki, że w ramach zakupowego odwyku już zaznaczyłam 15 żurawek. Aż się boję znowu tam zajrzeć. . Trzeba postawić pod ręką skarbonkę na szczytny cel żurawkowy.
Dodam, że tegoroczne wiosenne zakupy mają się świetnie, wszystkie, co do jednej.
Dodam, że tegoroczne wiosenne zakupy mają się świetnie, wszystkie, co do jednej.
Pozdrawiam. Jola.
- Ave
- Od: 9 kwie 2008, o 12:11
o, tak... skarbonka na żurawkowe zakupy konieczna... bo moja lista chciejstw wygląda jak wąż... i końca nie widać a Iga z premedytacją jakąś ciągle dorzuca kolejne chciejstwa
- Ala58
- 100p
- Od: 7 sie 2011, o 14:31
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Witam Iga
Od niedawna jestem na tym forum i po obejrzeniu kilku ogrodów,zachorowałam na chorobę żurawkową
a to co zobaczyłam u Ciebie spowodowało ,że moja choroba jest nieuleczalna
Rabaty są tak piękne,że nie mogłam się oprzeć,powtórnemu oglądaniu i analizie,co zmienić u siebie
Właściwie znalazłam się tutaj ,po podpowiedzi jednej z forumowiczek,odnośnie zakupu żurawek.Gdzie mogę się skontaktować z Tobą w sprawie zakupu??na pw ??
pozdrawiam serdecznie Ala
Od niedawna jestem na tym forum i po obejrzeniu kilku ogrodów,zachorowałam na chorobę żurawkową
a to co zobaczyłam u Ciebie spowodowało ,że moja choroba jest nieuleczalna
Rabaty są tak piękne,że nie mogłam się oprzeć,powtórnemu oglądaniu i analizie,co zmienić u siebie
Właściwie znalazłam się tutaj ,po podpowiedzi jednej z forumowiczek,odnośnie zakupu żurawek.Gdzie mogę się skontaktować z Tobą w sprawie zakupu??na pw ??
pozdrawiam serdecznie Ala
Witam w ogrodzie Ali http://forumogrodnicze.info/viewtopic.p ... 79&start=0" onclick="window.open(this.href);return false;
Ogród botaniczny https://picasaweb.google.com/5810alicja ... directlink" onclick="window.open(this.href);return false;
Ogród botaniczny https://picasaweb.google.com/5810alicja ... directlink" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- Kontakt:
Ala, masz maila.
Ewo, na Twoim ogrodzie wiele się zmieści.
Fafka, tylko 15
Ewo, na Twoim ogrodzie wiele się zmieści.
Fafka, tylko 15
15 po pierwszym pobieżnym przejrzeniu, a co będzie jak tam znowu zajrzę, tego najlepszy psychoterapeuta od uzależnień nie odgadnie.
Pozdrawiam. Jola.