Phalaenopsisy Oriona
- Agnieszka_73
- 200p
- Od: 16 paź 2008, o 21:17
Wando zadroszczę Ci tej pogody, bo u mnie od wczoraj wieczorem pada nieprzerwanie. Szaro i smutno na dworze. Więc pozostają zdjęcia z pogodnych dni 
Pestko tajemnicy nie ma żadnej.
Jeżeli chodzi o niebo:
Zdjęcia najczęściej robię z samego rana w słoneczne weekendy. Storczyki wędrują na balkon i ustawiam je tak, aby miały niebo za sobą. Troszkę się muszę nagimnastykowac, żeby przy okazji nie złapać w obiektywie poręczy balkonu i większośc zdjęć robię od dołu.
Jeżeli chodzi o czarne tło. To nic innego jak ciemny ręcznik i słońce padające na storczyka ( nie za mocne żeby nie przepalało zdjęć). Gdybym miała lepszy aparat, fotki byłyby o niebo lepsze, ale i tak jestem zadowolona z osiągnięć mojej starej cyfrówki.

Pestko tajemnicy nie ma żadnej.

Jeżeli chodzi o niebo:
Zdjęcia najczęściej robię z samego rana w słoneczne weekendy. Storczyki wędrują na balkon i ustawiam je tak, aby miały niebo za sobą. Troszkę się muszę nagimnastykowac, żeby przy okazji nie złapać w obiektywie poręczy balkonu i większośc zdjęć robię od dołu.
Jeżeli chodzi o czarne tło. To nic innego jak ciemny ręcznik i słońce padające na storczyka ( nie za mocne żeby nie przepalało zdjęć). Gdybym miała lepszy aparat, fotki byłyby o niebo lepsze, ale i tak jestem zadowolona z osiągnięć mojej starej cyfrówki.
-
- 500p
- Od: 19 sie 2008, o 21:59
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- Storczykowa
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 7 lut 2008, o 19:31
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Orion masz bezwzględny talent do dobrych ujęć. Możn rzec, że przez Twój obiektyw przemawia poezja
Storczyki są piękne sme w sobie ale sposób w jaki Ty je przedstawiasz jeszcze dodaje im urody (choć można by pomyśleć, że ładniejsze już być nie mogą ;) ). Gratuluję nie tylko kwiatków ale też mistrzowskiego oka:)

życie pełne jest pasji...
i urody:)

- Agnieszka_73
- 200p
- Od: 16 paź 2008, o 21:17