Zdjęcia zrobione jeszcze przed burzą .
Zniknął ostatni skrawek trawniczka .

Nie wiem Geniu co mam powiedzieć. Gratulować Ci czy współczuć.e-genia pisze:Zdjęcia zrobione jeszcze przed burzą .
Zniknął ostatni skrawek trawniczka .
W takim razie życzę Ci Geniu wszystkiego najlepszego, wszystkiego czego tylko sobie zamarzysze-genia pisze: Dziś mam znowu o rok więcej .
Nie smuć się Geniu, uszu do góry, powinnaś raczej cieszyć się z tego że masz przed sobą kolejny rok.e-genia pisze:Krzosztofie [/b] dziś znowu następny rok mi przybył![]()
Bardzo podobał mi się ten wiatrak i jestem chory na niego ale póki co nie mam gdzie go postawiće-genia pisze: A wichura u nas szalała niezbyt długo ale owoce na ziemi , wiatrak roztrzaskany mąż będzie naprawiał ,
O kurcze... , a ja zawsze panicznie latam i wszystko wyłączam.... .krzysztof01 pisze:Włączenie czy wyłączenie sprzętu elektronicznego nie ma wpływu na uderzenie pioruna. Powiem więcej na skutek bezpośredniego uderzenia pioruna równie łatwo ulegają zniszczeniu sprzęty elektroniczne nie podłączone do sieci (indukcja elektromagnetyczna) mówię to z pełną świadomością jako "fachowiec" jestem z zawodu elektrykiem i agentem ubezpieczeniowym![]()