Kawon (arbuz) - część 11
-
- Przyjaciel Forum - silver
- Od: 8 sie 2015, o 11:58
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Kawon (arbuz) - część 11
Ale nie z krzaka który się obudził i wypuścił nowe pędy po zerwaniu już dojrzałych arbuzów...
- BobejGS
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 31 lip 2013, o 17:44
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Kontakt:
No to moim jeszcze sporo brakuje. A od dzisiaj juz jakby chłodniej.wokan pisze: Charleston Grey należy do dużych arbuzów - w normalnych warunkach 10-15 kg to standard.
-
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 22 lip 2015, o 21:39
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
No właśnie, bo tylko ja tu go zachwalam, a przecież tyle osób na początku sezonu deklarowało, że Asahi posadzi i teraz cisza, nikt się nie chwali. A to już czas najwyższy, bo Asahi to wczesna odmiana. Ktoś z forumowiczów już konsumował japońca?Krzysztof_18 pisze:Niestety ashai słabo mi porosły mam tylko 2 małe sztuki a tak się napaliłem na nie po tym jak wokan zachwalał .
To są wg mnie najsmaczniejsze arbuzy ze wszystkich, które uprawiałem i jadłem. Przebił nawet Złoto. Szkoda tylko, że duże nie rosną - max jaki miałem to chyba nieco ponad 7 kg, średnio około 5 kg. Dzisiaj kolejny czeka w lodówce na poobiedni deser
- Krzysztof_18
- 200p
- Od: 29 mar 2020, o 11:48
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
A mi tak jak pisałem jednego ukąsił ślimak a pozostałe dwa małe i po max 2kg:
W tym roku mi nie wyszło ashai a tak bardzo chciałem mieć A jeszcze niektóre liście jakby spiekło.
Kolejna część wątku tu viewtopic.php?f=42&t=121543&start=0
W tym roku mi nie wyszło ashai a tak bardzo chciałem mieć A jeszcze niektóre liście jakby spiekło.
Kolejna część wątku tu viewtopic.php?f=42&t=121543&start=0
Wszystko jest trucizną decyduje tylko dawka.