Działka na Kaszubach - amba19
- amba19
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 11 kwie 2007, o 20:04
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Ewelino posadź w swoim ogrodzie budleję dawida a będziesz miała mnóstwo motylków. Moja budleja już przekwita, ale motyli były dzisiaj setki. Pół dnia przesiedziałam pod nią i oczu nie mogłam oderwać od tych cudów fruwających.Ewelina pisze:No nie ! Rośliny piękne, ale motyle...cała śliczna i niezwykła kolekcja ! Dlaczego u mnie ich nie ma ?I jakie zdjęcia! Podziwiam, podziwiam...

-
- Konto usunięte na prośbę.
- Od: 22 sty 2006, o 11:50
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- Ewelina
- Przyjaciel Forum
- Od: 4 lut 2007, o 16:26
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Mam w ogrodzie Budleję Dawida, fioletową , jak Twoja, ale takiej ilości motyli wokół niej nie byłoamba19 pisze:
Ewelino posadź w swoim ogrodzie budleję dawida a będziesz miała mnóstwo motylków. Moja budleja już przekwita, ale motyli były dzisiaj setki. Pół dnia przesiedziałam pod nią i oczu nie mogłam oderwać od tych cudów fruwających.

Raz jeszcze gratuluję pięknych gości- motyli i pięknych zdjęć!
Ewelinko, poobcinaj jej przekwitnięte kwiatostany, może jeszcze zdąży drugi raz zakwitnąć. Ale pewnie to wiesz...Ewelina pisze:Mam w ogrodzie Budleję Dawida, fioletową , jak Twoja, ale takiej ilości motyli wokół niej nie byłoCo prawda w czasie kulminacji kwitnienia byłam na urlopie...może wtedy było ich więcej. Teraz prawie już okwitła. Szkoda.