Piękna jest ta jesień w lesie...
Kasiu u Ciebie najlepsze ze znanych mi grzybów rosną jak u innych pietruszka,na grządce
Przyjemna taka swiadomość ...
Kasiu pokaż nam przy najbliższej okazji troszke jesiennych barw na Twojej działce...
Kasiu bardzo mi sie spodobał Twój mini skalniaczek ,jest świetny
A rydzyków w zasięgu ręki to Ci po prostu zazdroszczę
Napisz chociaż jak je przygotowywujesz do zjedzenia .
KaRo miło mi, że znowu zajrzałaś do mojego zakątka. Jutro jadę na działeczkę, (bo niestety musiała trochę posiedzieć w mieście ) to może jak pogoda dopisze zrobię jakieś jesienne zdjęcia .
Goni@k witaj, cieszę się, że Ci się podoba mój mini skalniaczek , a co do rydzyków nie mam żadnych specjalnych przepisów idą do jajecznicy, lub na masełko w całości, albo na sos.
Kasiu, jak nigdy nikomu nie zazdroszczę, tak w tej chwili poczułam ukłucie zazdrości.
Miejsce bajeczne, skalniaczek reewweeellaacccjjaaaa, prywatne arboretum i ta przecudnej urody Krzewuszka i jaszcze VIPY u Ciebie goszczą.
To może już zamilknę i jeszcze raz pospaceruję po tym uroczym miejscu, a śnić będę, że jastem w raju.
Pozdrawiam.
Oj Dorotko jak mi miło .
Przeczytać takie pochlebstwa od osoby posiadającej tak piękny ogród jak Twój to dla mnie zaszczyt .
Dzięki i zapraszam ponownie do pospacerowania .
Jesień u mnie jest na nieciekawym etapie. Część drzew już straciła liście a część ma jeszcze zielone w zasadzie można powiedzieć, że cała jesień leży na trawie . Specjalnie ociągam się z usunięciem tych liści, bo są urokliwe .
A u mnie wiosna z jesienią się przeplata . Prawdę mówiąc trochę mnie to martwi za dużo roślin zamiast powoli zasypiać i przygotowywać się do zimy zaczyna puszczać nowe pędy, jak one przetrwają mrozy
Wiosenne kwiaty .
Nowe przyrosty mają u mnie nie tylko Pierisy i Kiścienie, ale także Klony Palmowe, Hortensja .
Witaj Kasieńko,
U Ciebie, to dopiero bajkowe widoczki!!!!!!!!!!!!
Od kiedy masz tę osłony na ogrodzeniu? Moje po dwóch latach są nieciekawe.
Zabezpieczałaś je przed wilgocią?