Kasiu ?sara44 Fakt Tulipanki tych, co nie zabrali śliczne okazy. Mam nadzieję ze bez w przyszłym roku będzie miał więcej kwiatów. No ciekawe jakby taki złodziejaszek wyglądał ogolony na łyso i na zielono cały pomalowany Nie wychodziłby z domu zapewne.
Mariolu- Comcia Witam

Cię Cieplutko i Serdecznie w moich skromnych progach ogrodowych. Faktycznie nie zrozumiałam Cię chodziło Ci o złodziei ze nie możesz pojąć jak mogli sięgnąć po cudze kwiaty. Ja również nie mogę pojąc tego człowiek się napracuje a potem przyjdzie taki jeden z drugim i wszystko zniszczy. Dziękuje, że uważasz, że tytuł wątku Jest wyjątkowy.
Małgosiu ? PEPSI Faktycznie tulipanki mam obłędne dobrze, że tych nie wycięli. Bardzo bym Ci chciała pomów w sprawie mojego Bzu jak się nazywa, ale niestety

nie pomogę Ci,jaka to odmiana, bo bez był sadzony przez rodziców jak byłam mała i niestety nazwy nie pamiętają.
Robercie - Shiz3R 
Azalia i rododendron lad moment zakwitną. I faktycznie rododendron ma barwę podobną do Twojego. Tak Bez jest pełny.
Wiolu ? Wolusia Nio tulipanki przecudnej urody. Cieszę się ze tych nie wycięli
Madziu ? persymona Nio niby dwa kwiatuszki bzu a jak pięknie pachną i jak bardzo cieszą że po długiej przerwie w kwitnieniu. Mi również się włącza agresja jak myślę o takich ludziach leniach, co nie potrafią sami nic wymyślić i cudze kradną.
Grażynko ? kogra Masz rację, że nie warto się tym dołować. To, co pozostało w ogrodzie jest piękne. Bez kusi zapachem mam nadzieję ze urośnie bo na razie jest niedużym drzewkiem a rośnie już w ogrodzie kilka lat.
Alu- alicjad31 Różanecznik to te różowe pączki a pomarańczowe to Azalia wielkokwiatowa.
Asiu ? iwwa Masz rację nie wolno się poddać i cieszyć się każdym dniem w ogrodzie. Ja również kupuję i sadzę rośliny, ale obawa i strach została czy aby wszystko w ogrodzie jest na swoim miejscu.
Fakt tulipanki te, co zostawili są bajeczne Bardzo się cieszę ze tych nie wycięli.
Nio Bez jest uroczy i po przerwie w kwitnieniu uraczył Mnie dwoma kwiatuszkami. To fajnie ze zapach bzu czujesz przez monitor
Aniu-aneczka1979 Tez uważam, że bez, azalie, Rh i tulipany są piękn

e
Aleksiku Tak nawet dwa kwiatuszki Bzu ogromnie cieszą
Beatko - juni Wtam

Cię Serdecznie i Cieplutko w moich skromnych progach.
Mnie również Tulipan Flaming Parrot oczarował i dlatego go posadziłam.
Dziękuję że uważasz ze tytuł wątku bardzo ciekawy. Ja też bym tego złodzieja
Elwiro ? Elwi Witam

Cię Bardzo Cieplutko i Serdecznie w moich skromnych progach ogrodowych.
To witaj kochana w klubie zakupoholiczek roślinnych. Fakt kradzione nie tuczy i złodziej wcześniej czy później na pewno na tym straci.
Zaprasza Cię Bardzo Cieplutko. Miło Mi Będzie Cię gościć w Moich progach.
Ten tulipanek powinien być dodany w poprzednim poście, ale gdzieś się zawieruszył chyba założył czapkę niewidkę i znikł.
Najwyraźniej bardzo chciał być dodany w tym poście a nie w tamtym.
Tulipan Viridiflora Artist
Azalia wielkokwiatowa zaczęła kwitnąć.
Irysek szykuje się do kwitnięcia.
Naparstnica purpurowa powolutku szykuje się do kwitnienia
A teraz Moje ostatnie zakupy
Dalie
Irga Cotoneaster Conspicuus Decorus - Irga wyrazista
Jeżówka purpurowa (Echinacea purpurea) kolorek będzie niespodzianką
Cieplutko Was Pozdrawiam