O widzisz, a ja sobie ubzdurałam, że wielkokwiatowa, czyli kolejny argument na tak!
Cudne czosnki. Ile lat ma Twoja glicynia? Kupiłaś kwitnącą sadzonkę, czy samo zielone?
Pozdrawiam, Anna.
Jak mówi prof. Bralczyk jest różnica, kiedy robimy komuś łaskę, a kiedy laske... Używajmy polskich znaków! Potencjalny ogród Anulli cz. 2
Renatko piękny kolor ma Twoja glicynia:) Moja po przymrozkach wiosennych młodziutka jeszcze przemarzła,pędy uschły i co ja mam je obciąć teraz,czy poczekać do jesieni?
Swoją glicynię przesadziłam i chyba nic z niej nie będzie, bo jakaś taka wydaje mi się uschnięta, no cóż, wszystkiego mieć nie można. Za to Twoja ma ciekawy kolorek. Różany festiwal się zaczyna, więc pokaż Renatko swoje królowe.
Bardzo efektowny różany wstęp zrobiłaś. Pozostawia niedosyt, więc czekam na rozwinięcie...
Pozdrawiam, Anna.
Jak mówi prof. Bralczyk jest różnica, kiedy robimy komuś łaskę, a kiedy laske... Używajmy polskich znaków! Potencjalny ogród Anulli cz. 2
Podziwiając t a k i e okazy różanych krzewów, trudno mi uwierzyć, że moje maluchy też mogą tak zmężnieć. Pięknie rozrośnięte. Czy u Ciebie pachnie różami w ogrodzie? Nie śmiej się, pytam poważnie - u mnie wiatr porywa zapachy, więc tylko w kilka bezwietrznych wieczorów cieszyłam się różanym aromatem.
Pozdrawiam, Anna.