GENIU ,masz rację .Berberysy najpiękniej wyglądają jesienią.U Ciebie miniaturowe bez problemu się zmieszczą ,a i tak będą zdobić Twój piękny ,kolorowy ogród . :P
KRYSIU ,berberysy lekko przytnę ,po to tylko ,aby się najpierw zagęściły .Później chciała bym ,aby były wysokie .Szpaler jest po lewej stronie altanki .Chcę ,aby kiedyś zasłonił mi miejsce składowania drewna .
Chciałam kupić wyższe tuje,żeby szybciej zamaskowały ,to co nie ładne ,ale niestety nie mieli takich jakie chciałam .
![Obrazek](http://images45.fotosik.pl/358/be4f76c348ce63f4.jpg)
Nie wiele widać ,bo tujki są na samym tyle i jeszcze maleńkie .Rabatka podwyższona .
OLU ,o zjeździe u mnie już dawno myślałam .Tylko na razie uważałam ,że nie mam co pokazać i czy ktoś w ogóle zechce do mnie przyjechać
![Question :?:](./images/smiles/icon_question.gif)
Zakończenie może być u Ciebie .
IGOR ,już wielokrotnie pisałam ,że jak mam POWERA,to zrobię dużo ,a jak go nie mam ,to leniuch ze mnie straszny .
TOMKU ,berberysy najpierw bym chciała aby się troszkę zagęściły ,więc będę przycinać ,ale później ,gdy tujki już podrosną to berberysy zostawię same sobie .Tak na razie planuję ,ale jak będzie ,to się okaże za jakiś czas .
KRYSIU ,uwielbiam swoją kiszoną kapustę .Ma inny smak niż ta ze sklepu .
Trawy mam posadzone stanowczo za gęsto .Muszę wiosną je poprzesadzać .
GRZESIU ,może być u mnie .Zobaczymy co na to powiedzą inni .
Kompociku mam sporo ,z kilku lat. No i świeżutki z winogronek też się już robi .
IGNIS ,dziękuję .
JACKU ,sadziec jeszcze nie obmarzł ,ale zakwitnąć chyba nie zdąży .Tak kwitł w zeszłym roku.
IWONKO ,ja tej kapusty tyle kiszę ,bo to też dla rodziców .Sami chyba byśmy tyle nie pochłonęli .
RENI ,mam nadzieję ,że kiedyś dochowam się pięknych pierisów .
GENIU ,pigwówki starczy na pewno ,bo ona smaczna dopiero po kilku miesiącach .
OLU ,trzymam Cię za słowo .Może pomożesz mi ,przez zimę ,zachęcić forumowiczów do przyjazdu ,na moje skromne włości .Jak ktoś będzie się wahał ,to Ty jako pani
PREZES ,wydasz rozkaz i po kłopocie .
Myłam dzisiaj okna na poddaszu ,więc przy okazji parę fotek .
![Obrazek](http://images46.fotosik.pl/338/b94e7d1a2d8fe94fmed.jpg)