Spełnione marzenia Marzenki:)

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
marzenaF
1000p
1000p
Od: 24 sie 2009, o 11:06
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Re: Spełnione marzenia Marzenki:)

Post »

Siberka no właśnie i na co tu się napalać..... na podróby :;230
Z tą powściągliwością to tak u mnie bywa jak i u Ciebie :evil:
Krysad to moje drugie ,a właściwie nie drugie bo lubię je jednakowo z tulipanami :) Jedne królują wiosną,drugie to słoneczka letnie. Kurde a jakim środkiem trzeba kropić? Bo choć nie lubię chemii to serce by mi pękło jakby coś się im stało!A zagęszczenie u mnie już takie się zrobiło,że o jejuuuu ;:224
Ewciu ta Twoja rabata to może się po nocach śnić,popieram kolegę małżonka ,trzeba ją w ogródeczku odtworzyć ;:63 ŚC pobieżnie przejrzałam i chyba coś niecoś idzie wyszukać ;:170 Stwierdziłam nawet,że przecież ja nie mam trąbkowych hm.... zaniedbanie karygodne :wink:
pozdrawiam zielono zakęconych Marzena:)
Spełnione marzenie Marzenki
Awatar użytkownika
oster
1000p
1000p
Od: 9 mar 2011, o 15:09
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Nie wiedziałam, że masz taką kolekcję lilii. Cudowne. No, to w tym roku będzie co oglądać :uszy
jak nie będziesz reglamentować ;:223 No i do wiosny niecałe dwa miesiące, a potem to tylko zieleń...
Eh, się rozmarzyłam. Pa :wit . Lecę nadrabiać zaległości :heja
marzenaF
1000p
1000p

Post »

Osterku ze mnie żadna kolekcjonerka ja raptem tylko parę z nich mogę nazwać po imieniu,kolekcjonerki to katalogują swoje zbiory.... a ja je tylko podziwiam,i pieję nad nimi z zachwytu ;:224 Postaram się wstawiać dużooo zdjęć tych moich lilijek :D Faktycznie już tylko dwa miesiące i zacznę jeździć regularnie na swe włości ,oj też się rozmarzyłam :tan
evastyl
1000p
1000p
Od: 13 sie 2009, o 18:06

Post »

Marzenko co Ty opowiadasz ....nie masz lilii trąbkowych ...a właśnie że masz :lol: na zdjęciu 4 , 5 , 8 te białe to "trąbki " na 18 zółte to "trąbki " one tak intensywnie pachną . Co do lilii to może pani Rysiowa coś na targi przywiezie oni maja zawsze takie wielkie i ładne cebule a i często nowości się trafiają .
A Ty się tak nie rozmarzaj tylko rób zakupy ...ja tam tak delikatnie aby nie przegiąć :;230
marzenaF
1000p
1000p

Post »

Tak tylko te białe to trąbki natomiast te pomarańczowe to juz mieszańce nie czystej krwi :;230
To się nie liczy :wink: Jeden gatunek to tak jakby nic się nie miało :;230 No cały czas studiuję i się zastanawiam :roll: Coś mi się zdaje,że naprawdę mi się charakter zmienił!
evastyl
1000p
1000p
Od: 13 sie 2009, o 18:06

Post »

Nie pali się jeszcze nie wszystkie sklepy wystawiły swoje oferty . Ja ze dwa lata temu kupiłam troszkę lilii w maju na wyprzedaży , wszystkie zakwitły późno ale za to miałam długo kwitnące lilie .
A co do charakteru to chyba nie zmieniła się człowiek tylko nabiera dystansu ...to nie sztuka nakupić ale sztuka wszystko posadzić aby nie leżało w torebkach albo stało w doniczkach . Mniej a częściej i od razu do ziemi bo potem to się marnuje .
Zresztą sama wiesz jak miałaś w zeszłym roku .
marzenaF
1000p
1000p

Post »

Ewuś no miałam parę doniczek i liliowców na ścieżce ,ale nie poszło na zmarnowanie :D Wszystko wsadzone i ma się dobrze 8-) :tan teraz tylko czekam aż zakwieci!
A na okazje czekam cierpliwie ,taki się we mnie przyczajony tygrys odezwał :;230 :;230 :;230
Awatar użytkownika
rose_marek
-Moderator Forum-.
-Moderator Forum-.
Od: 14 wrz 2008, o 09:18
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Marzenko,
Prosimy założyć nowy wątek: http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=29&t=28884
Moderator
Pozdrawiam, Marek
rose_marek_malinki
marzenaF
1000p
1000p

Post »

Przyszedł ten czas ,że zamykać trzeba :( Nic to wiosna ruszymy od nowa ,a wiosna pomimo śniegu już tuż ,tuż.W końcu to połowa lutego już prawie.
Na zakończenie dzisejsze jeszcze śnieżne ujęcia moich włości :D

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Proszę o zamknięcie tego wątku :D
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”