Spełnione marzenia Marzenki:)
-
- 1000p
- Od: 24 sie 2009, o 11:06
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Spełnione marzenia Marzenki:)
Siberka no właśnie i na co tu się napalać..... na podróby
Z tą powściągliwością to tak u mnie bywa jak i u Ciebie
Krysad to moje drugie ,a właściwie nie drugie bo lubię je jednakowo z tulipanami Jedne królują wiosną,drugie to słoneczka letnie. Kurde a jakim środkiem trzeba kropić? Bo choć nie lubię chemii to serce by mi pękło jakby coś się im stało!A zagęszczenie u mnie już takie się zrobiło,że o jejuuuu
Ewciu ta Twoja rabata to może się po nocach śnić,popieram kolegę małżonka ,trzeba ją w ogródeczku odtworzyć ŚC pobieżnie przejrzałam i chyba coś niecoś idzie wyszukać Stwierdziłam nawet,że przecież ja nie mam trąbkowych hm.... zaniedbanie karygodne
Z tą powściągliwością to tak u mnie bywa jak i u Ciebie
Krysad to moje drugie ,a właściwie nie drugie bo lubię je jednakowo z tulipanami Jedne królują wiosną,drugie to słoneczka letnie. Kurde a jakim środkiem trzeba kropić? Bo choć nie lubię chemii to serce by mi pękło jakby coś się im stało!A zagęszczenie u mnie już takie się zrobiło,że o jejuuuu
Ewciu ta Twoja rabata to może się po nocach śnić,popieram kolegę małżonka ,trzeba ją w ogródeczku odtworzyć ŚC pobieżnie przejrzałam i chyba coś niecoś idzie wyszukać Stwierdziłam nawet,że przecież ja nie mam trąbkowych hm.... zaniedbanie karygodne
pozdrawiam zielono zakęconych Marzena:)
Spełnione marzenie Marzenki
- oster
- 1000p
- Od: 9 mar 2011, o 15:09
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Nie wiedziałam, że masz taką kolekcję lilii. Cudowne. No, to w tym roku będzie co oglądać
jak nie będziesz reglamentować No i do wiosny niecałe dwa miesiące, a potem to tylko zieleń...
Eh, się rozmarzyłam. Pa . Lecę nadrabiać zaległości
jak nie będziesz reglamentować No i do wiosny niecałe dwa miesiące, a potem to tylko zieleń...
Eh, się rozmarzyłam. Pa . Lecę nadrabiać zaległości
-
- 1000p
Osterku ze mnie żadna kolekcjonerka ja raptem tylko parę z nich mogę nazwać po imieniu,kolekcjonerki to katalogują swoje zbiory.... a ja je tylko podziwiam,i pieję nad nimi z zachwytu Postaram się wstawiać dużooo zdjęć tych moich lilijek Faktycznie już tylko dwa miesiące i zacznę jeździć regularnie na swe włości ,oj też się rozmarzyłam
-
- 1000p
- Od: 13 sie 2009, o 18:06
Marzenko co Ty opowiadasz ....nie masz lilii trąbkowych ...a właśnie że masz na zdjęciu 4 , 5 , 8 te białe to "trąbki " na 18 zółte to "trąbki " one tak intensywnie pachną . Co do lilii to może pani Rysiowa coś na targi przywiezie oni maja zawsze takie wielkie i ładne cebule a i często nowości się trafiają .
A Ty się tak nie rozmarzaj tylko rób zakupy ...ja tam tak delikatnie aby nie przegiąć
A Ty się tak nie rozmarzaj tylko rób zakupy ...ja tam tak delikatnie aby nie przegiąć
-
- 1000p
Tak tylko te białe to trąbki natomiast te pomarańczowe to juz mieszańce nie czystej krwi
To się nie liczy Jeden gatunek to tak jakby nic się nie miało No cały czas studiuję i się zastanawiam Coś mi się zdaje,że naprawdę mi się charakter zmienił!
To się nie liczy Jeden gatunek to tak jakby nic się nie miało No cały czas studiuję i się zastanawiam Coś mi się zdaje,że naprawdę mi się charakter zmienił!
-
- 1000p
- Od: 13 sie 2009, o 18:06
Nie pali się jeszcze nie wszystkie sklepy wystawiły swoje oferty . Ja ze dwa lata temu kupiłam troszkę lilii w maju na wyprzedaży , wszystkie zakwitły późno ale za to miałam długo kwitnące lilie .
A co do charakteru to chyba nie zmieniła się człowiek tylko nabiera dystansu ...to nie sztuka nakupić ale sztuka wszystko posadzić aby nie leżało w torebkach albo stało w doniczkach . Mniej a częściej i od razu do ziemi bo potem to się marnuje .
Zresztą sama wiesz jak miałaś w zeszłym roku .
A co do charakteru to chyba nie zmieniła się człowiek tylko nabiera dystansu ...to nie sztuka nakupić ale sztuka wszystko posadzić aby nie leżało w torebkach albo stało w doniczkach . Mniej a częściej i od razu do ziemi bo potem to się marnuje .
Zresztą sama wiesz jak miałaś w zeszłym roku .
-
- 1000p
Ewuś no miałam parę doniczek i liliowców na ścieżce ,ale nie poszło na zmarnowanie Wszystko wsadzone i ma się dobrze teraz tylko czekam aż zakwieci!
A na okazje czekam cierpliwie ,taki się we mnie przyczajony tygrys odezwał
A na okazje czekam cierpliwie ,taki się we mnie przyczajony tygrys odezwał
- rose_marek
- -Moderator Forum-.
- Od: 14 wrz 2008, o 09:18
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Marzenko,
Prosimy założyć nowy wątek: http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=29&t=28884
Moderator
Prosimy założyć nowy wątek: http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=29&t=28884
Moderator
Pozdrawiam, Marek
rose_marek_malinki
rose_marek_malinki
-
- 1000p
Przyszedł ten czas ,że zamykać trzeba Nic to wiosna ruszymy od nowa ,a wiosna pomimo śniegu już tuż ,tuż.W końcu to połowa lutego już prawie.
Na zakończenie dzisejsze jeszcze śnieżne ujęcia moich włości
Proszę o zamknięcie tego wątku
Na zakończenie dzisejsze jeszcze śnieżne ujęcia moich włości
Proszę o zamknięcie tego wątku