Rośliny doniczkowe - effa
- effa
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 16 wrz 2007, o 22:22
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Rośliny doniczkowe - effa
Dziękuję Wam dziewczyny za wizytę.
Widzę że trochę się pozmieniało na forum. Dawno nie zaglądałam ale uwierzcie mi nie mam kiedy... muszę też zamknąć swój wątek ale jak znajdę dłuższą chwilę...
A u nas różnie. Mały rośnie i rośnie W niedzielę skończy 11 tygodni, waży 4400g Także kawał chłopa z niego. A z tych nie najlepszych rzeczy to AZS i wzdęcia z którymi jest ciężko. Codziennie smaruję całego Kubę maścią i przechodzę gehennę bo wydziera się przy tym wniebogłosy, no ale cóż się dziwić na pewno swędzi go całe ciałko. Do tego jeszcze doszła delikatna anemia ale to było do przewidzenia bo w ostatnim trymestrze ja ją miałam. W szpitalu dostałam aż 15 zastrzyków z żelazem - przerąbane...
Noce w miarę ujdą, budzi się ok 23, 2-3, 6. Czasem daje popalić i budzi się co godzina-półtorej - wtedy zamieniam się w zombie Poza tym to taki synuś mamusi - ciągle chciałby tylko na rękach, dlatego kupiłam mu leżaczek i uczę w nim leżeć bo inaczej będę mieć z nim problem tym bardziej że kręgosłup już mi siada powoli...
A oto i mój mały psotnik:
A w temacie roślin... mój mężulek załatwił ich trochę jak leżałam w szpitalu Najwięcej poległo kaktusów... wyrzuciłam ich ok 20 sztuk i ok 5 innych kwiatów przelane bidulki...
Wiedziałam że część roślin póidzie na straty zostawiając je pod opieka mojego M ale nie sadziłam że aż tyle ich będzie... 5 tygodni zrobiło jednak swoje...
ale to nic najważniejsze żeby mój najukochańszy kwiatuszek rósł zdrowo
Mam prośbę oddajcie proszę swój głos na moją kartkę świąteczną: KARTKA ŚWIĄTECZNA
Pozdrawiam Was wszystkie i każdą z osobna. Na pewno zajrzę tu jeszcze żeby Wam złożyć życzenia świątczne, bo one tuż tuż... jejku jak ten czas szybko leci...
Widzę że trochę się pozmieniało na forum. Dawno nie zaglądałam ale uwierzcie mi nie mam kiedy... muszę też zamknąć swój wątek ale jak znajdę dłuższą chwilę...
A u nas różnie. Mały rośnie i rośnie W niedzielę skończy 11 tygodni, waży 4400g Także kawał chłopa z niego. A z tych nie najlepszych rzeczy to AZS i wzdęcia z którymi jest ciężko. Codziennie smaruję całego Kubę maścią i przechodzę gehennę bo wydziera się przy tym wniebogłosy, no ale cóż się dziwić na pewno swędzi go całe ciałko. Do tego jeszcze doszła delikatna anemia ale to było do przewidzenia bo w ostatnim trymestrze ja ją miałam. W szpitalu dostałam aż 15 zastrzyków z żelazem - przerąbane...
Noce w miarę ujdą, budzi się ok 23, 2-3, 6. Czasem daje popalić i budzi się co godzina-półtorej - wtedy zamieniam się w zombie Poza tym to taki synuś mamusi - ciągle chciałby tylko na rękach, dlatego kupiłam mu leżaczek i uczę w nim leżeć bo inaczej będę mieć z nim problem tym bardziej że kręgosłup już mi siada powoli...
A oto i mój mały psotnik:
A w temacie roślin... mój mężulek załatwił ich trochę jak leżałam w szpitalu Najwięcej poległo kaktusów... wyrzuciłam ich ok 20 sztuk i ok 5 innych kwiatów przelane bidulki...
Wiedziałam że część roślin póidzie na straty zostawiając je pod opieka mojego M ale nie sadziłam że aż tyle ich będzie... 5 tygodni zrobiło jednak swoje...
ale to nic najważniejsze żeby mój najukochańszy kwiatuszek rósł zdrowo
Mam prośbę oddajcie proszę swój głos na moją kartkę świąteczną: KARTKA ŚWIĄTECZNA
Pozdrawiam Was wszystkie i każdą z osobna. Na pewno zajrzę tu jeszcze żeby Wam złożyć życzenia świątczne, bo one tuż tuż... jejku jak ten czas szybko leci...
- ewelina8005
- 1000p
- Od: 24 lip 2009, o 12:50
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
śliczny maluszek
już zagłosowałam
już zagłosowałam
- basga
- Od: 12 sie 2007, o 21:23
Piękny chłopak z Kubusia! Dobrze robisz,że nie nosisz na rękach-moment podłapałby i byłabyś "uwiązana".
- elcia1974
- Od: 23 lip 2009, o 18:25
Ewuniu!
Maluszek pięknie Ci rośnie. To już całkiem duży chłopczyk.
Koniecznie ucałuj go od forumowej cioci.
Maluszek pięknie Ci rośnie. To już całkiem duży chłopczyk.
Koniecznie ucałuj go od forumowej cioci.
Droga przez las nie jest długa, jeśli kocha się osobę, którą idzie się odwiedzic.
Aktualny wątek: Doniczkowi domownicy Eli cz. 7 Poprzednie części: Spis moich wątków
Wątek sprzedażowy: Sprzedam, kupię, wymienię rośliny doniczkowe
Aktualny wątek: Doniczkowi domownicy Eli cz. 7 Poprzednie części: Spis moich wątków
Wątek sprzedażowy: Sprzedam, kupię, wymienię rośliny doniczkowe
- kinia22
- 500p
- Od: 31 sty 2009, o 16:16
Maluszek śliczny niech zdrowo rośnie
Pozdrawiam
- koniczynka
- Od: 12 kwie 2008, o 19:06
- AGA Z
- Od: 14 paź 2009, o 11:20
Ale maluszek śliczny. Rośnie jak na drożdżach.
Oddałam głos.
Pozdrawiam Agnieszka
Spis treści
Spis treści
-
- Od: 6 sie 2007, o 17:54
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Słodki maluszek Mój głos był trzynasty i mam nadzieję, że szczęśliwy
Dawid
- myszorek
- Od: 5 cze 2007, o 16:09
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Mały przystojniaczek z Kubusia
Fajny ten leżaczek, o...idę na pw
Fajny ten leżaczek, o...idę na pw
Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same. Phil Bosmans
Pozdrawiam, Ola
Spis treści; Zielona galeria
Pozdrawiam, Ola
Spis treści; Zielona galeria
- esti42
- 1000p
- Od: 21 sty 2009, o 14:54
Witaj Ewciu
Maluszek śliczniutki karteczka też bomba
Maluszek śliczniutki karteczka też bomba
JESTEM JAK MOTYLEK , KIEDY ZNIKNĘ NIKT TEGO NIE ZAUWAŻY
Pozdrowionka ASIA
Pozdrowionka ASIA
- Wioleta
- Od: 20 lis 2007, o 18:17
Śliczny Chłopczyk
Już zagłosowałam
Już zagłosowałam
- treissi
- Od: 8 sty 2008, o 16:34
Ewuniu fajnie, że się odezwałaś
Kochanie wiem, że czasami jest trudno i masz wszystkiego dość, ale niedługo to minie ( za jakieś naście lat )... Synuś cudny! I to jest najważniejsze
Kochanie wiem, że czasami jest trudno i masz wszystkiego dość, ale niedługo to minie ( za jakieś naście lat )... Synuś cudny! I to jest najważniejsze
- miluck
- Od: 22 lut 2008, o 21:03
Ewuniu zdążyłam oddać jeszcze głos na Twoją kartkę
Kubuś śliczny i słodki ,przesyłam Mu specjalne
Kubuś śliczny i słodki ,przesyłam Mu specjalne