Świat roślin Ewy-Rozalki część siódma
- Maska
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 19 lut 2012, o 19:39
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Re: Świat roślin Ewy-Rozalki część siódma
Ewuniu lecę dzisiaj na parę dni do Iwonki do Brukseli i gdybym Cię już nie zastała to życzę Ci dużo zdrowia i wspaniałego pobytu u córki i do zobaczenia na FO
- jonatanka
- Od: 4 mar 2012, o 12:11
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Moje róże NN chyba będę musiała ku ostrożności zabezpieczyć.Zostawiać je na próbę wytrzymałości troszkę szkoda zwłaszcza ,że ładnie kwitły.
Ewa, czytam, że jeszcze dosadzasz róże Czyżbyś miała ogród z gumy ?
Pozdrawiam, Ania
Ogród 100 róż cz. IV
Ogród 100 róż cz. IV
- ewa_rozalka
- 1000p
- Od: 10 cze 2012, o 12:18
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
IWONKO mnie też dopada już zmęczenie .To ciągle czekanie i robota na zapas ,to też mi się daje we znaki .Dzięki Ci za to ,że zaglądałaś do mnie zawsze z miłym słowem .
TERENIU ta różyczka to jesienna Bukawu .Chłód i brak słonka sprawił ,że jest nieco bledsza .Ale spraw sobie koniecznie ,nie będziesz żałować wyboru .
MARYSIU fajnie ,że jeszcze zajrzałaś .Ciesz się z wyjazdu ,bo zobaczysz wiele ciekawych rzeczy .Ja też życzę Ci wiele radości i zdrówka i niech Ci sie wiedzie we wszystkim .
JOANKO najpierw usyp tylko kopczyki ,a potem dopiero w razie konieczności dołóż im coś jeszcze
ANIU ,co to by była za jesień ,gdyby nie wsadzić żadnej róży .Ogród mój bardzo już wypchany ,
ale jakoś te kilka róż się zmieści .
Na ostatek kilka zdjęć:
TERENIU ta różyczka to jesienna Bukawu .Chłód i brak słonka sprawił ,że jest nieco bledsza .Ale spraw sobie koniecznie ,nie będziesz żałować wyboru .
MARYSIU fajnie ,że jeszcze zajrzałaś .Ciesz się z wyjazdu ,bo zobaczysz wiele ciekawych rzeczy .Ja też życzę Ci wiele radości i zdrówka i niech Ci sie wiedzie we wszystkim .
JOANKO najpierw usyp tylko kopczyki ,a potem dopiero w razie konieczności dołóż im coś jeszcze
ANIU ,co to by była za jesień ,gdyby nie wsadzić żadnej róży .Ogród mój bardzo już wypchany ,
ale jakoś te kilka róż się zmieści .
Na ostatek kilka zdjęć:
-
- Od: 31 paź 2011, o 16:34
Ewuś ty moja rózyczko kochana odpocznij. czytam twoje porady i tak już zrobiłam kopczyki .
- Margo2
- Od: 8 lut 2010, o 12:14
Ewo, nie masz miejsca na róże, czy nie masz przygotowanego na nie miejsca?
Ja niby mam miejsce, ale wydaje mi sie, że znowu zostawiłam dla nich za mało miejsca
Ja niby mam miejsce, ale wydaje mi sie, że znowu zostawiłam dla nich za mało miejsca
-
- Od: 31 paź 2011, o 16:34
Witaj Ewuś czytam i zazdroszcze ,ja mam miejsce na róże ,ale daru do ich uprwy 0
Miłej nocki robaczku różany
Miłej nocki robaczku różany
- alicjad31
- Od: 28 lip 2013, o 20:38
Ewuś piękna jesień u Ciebie ,a koteczki, oj jakie ładne
Pozdrawiam Alicja
- reniusia20
- 1000p
- Od: 2 kwie 2012, o 15:06
Witaj Rozalko ale piękna jesień u Ciebie!
- ewa_rozalka
- 1000p
- Od: 10 cze 2012, o 12:18
GOSIU jestem w trakcie szykowania miejscówek .Mam przygotowane 3 ,a wszystkich potrzebuję w sumie 6 , z tym ,że jedna będzie na wiosnę .Będe czekać na Pashminkę .Ja też często zostawiam za mało miejsca na rośliny i skutek jest taki ,że muszę stale coś przesadzać ,ale przynajmniej się nie nudzę
JADZIK do uprawy róż nie potrzeba daru ,tylko trochę umiejętności nabytej z czasem .Sądząc po Twoich pięknych roślinkach ,to szybko możesz zostać różaną królową .Kwiaty kochasz ,a one pięknie Ci się odwdzięczają .Trzymaj się ciepło i dbaj o serduszko
ALUŚ i RENIU jesień teraz jest wszędzie piękna ,w Waszych ogrodach tez jej nie brakuje .To jest bardzo magiczna pora roku .Pozdrawiam i buziaki przesyłam
JADZIK do uprawy róż nie potrzeba daru ,tylko trochę umiejętności nabytej z czasem .Sądząc po Twoich pięknych roślinkach ,to szybko możesz zostać różaną królową .Kwiaty kochasz ,a one pięknie Ci się odwdzięczają .Trzymaj się ciepło i dbaj o serduszko
ALUŚ i RENIU jesień teraz jest wszędzie piękna ,w Waszych ogrodach tez jej nie brakuje .To jest bardzo magiczna pora roku .Pozdrawiam i buziaki przesyłam
- terlica
- 500p
- Od: 24 mar 2013, o 07:26
jeszcze się muszę szybko wpisać!
Ewuniu przepięknie u Ciebie,cudowne królestwo roślinne a i zwierzęce,ponieważ koty też się wspaniale prezentują. I jak pozują!
Wzbudzasz we mnie taką pozytywną,zdrową zazdrość
Ewuniu przepięknie u Ciebie,cudowne królestwo roślinne a i zwierzęce,ponieważ koty też się wspaniale prezentują. I jak pozują!
Wzbudzasz we mnie taką pozytywną,zdrową zazdrość
Pozdrawiam-Ewa
I co te kiciusie będą porabiać bez swojej pańci?
- zuzanna2418
- 1000p
- Od: 15 maja 2013, o 09:59
Ewuniu, jesień u Ciebie przepiękna! Kompozycja z kotami - mistrzostwo Z większa ilością róż debiutuję w tym roku, zobaczę co z nich zostanie po zimie... Jak przetrwają, pomyślę o powiększeniu różanki, choć i u mnie "ogród bardzo wypchany"
Zuzanna Ten, kto się śmieje, ten ma nadzieję Nie porzucaj, nie rozmnażaj - sterylizuj
moje wątki miastowe i wiejskie
moje wątki miastowe i wiejskie
- becia123
- Od: 12 wrz 2012, o 18:21
Ewuś przepiękne widoki u Ciebie zaraz setka stuknie
- wielkakulka
- Od: 5 wrz 2012, o 12:25
Fajny komplement... u nie tez na wadze.... ...ewciu nadrabiam pochorobowe zaległości, ale skoro u ciebie to 100 stron, to chyba tylko fotki pooglądam...becia123 pisze:Ewuś przepiękne widoki u Ciebie zaraz setka stuknie