Ogród Georginii (Alicji ) cz. 1

Zdjęcia naszych ogrodów.
Awatar użytkownika
grazynarosa22
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 16 mar 2009, o 12:18
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Re: Ogród Georginii (Alicji ) cz. 1

Post »

Nowa rabata....hmmm.....a ja nie mam gdzie wcisnąc nowych żurawek :;230 ale do Ciebie ich nie podeślę.o nie ;:78 ukradnę sobie trawnika :uszy :;230
Pozdrowionka...Grażyna
Moje wątki. aktualny
Moje rękodzieło
Awatar użytkownika
Marta_S
500p
500p
Od: 3 wrz 2010, o 12:11

Post »

Nowa rabata wspaniale się zapowiada :) już nie mogę się doczekać końcowego efektu ;:63
Zapraszam
Ogród Marty_S
Awatar użytkownika
Rozeta
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 30 paź 2010, o 20:02
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Pracowita kobitka z Ciebie, Georginuś !!! Będzie pięknie ... ;:170 Ale faktycznie teraz oszczędź te obolałe stawy ;:108 i ... podziwiaj swoje dzieło :uszy .
Mimo wszystko to masz fajnego M: obiad umie ugotować ... :D A nie gada Ci, że za długo w ogrodzie jesteś?
Pozdrawiam kolorowo
Monika
Róże ...ach, te róże ...
Soczewka
1000p
1000p
Od: 9 mar 2010, o 10:35
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

No tak nie ma co liczyć na odpowiedź Ala się nie oszczędza i wykorzystuje tak piekny dzień na szaleństwa ogrodowe. A ja w pracy, byle do piątku.. ;:224
Pozdrawiam Monika
Zapraszam do mojego ogrodu
Lucy2na

Post »

Soczewka łączę się z Tobą w bólu ;:136
Awatar użytkownika
Georginia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 10 lis 2009, o 16:47

Post »

Moniczko,Dzisiaj nie pracowałam bo przyjechał Rafik z Anglii,byliśmy na zakupach .Kupił mi dysk zewnętrzny do mojego kompa.Będę tam miała wszystkie swoje zdjęcia i nic mi nie zginie.Jutro przyjeżdża też starszy Sebun.Pewnie podzielimy się i jeden pójdzie z M ciąć drzewo a drugi zostanie ze mną w ogrodzie.Monisiu już nie krzycz na mnie ;:180 w jeden palec już mi lepiej ,tylko jeszcze jednego nie mogę wyprostować ale nacieram voltarenem i czekam na poprawę.Do trawnika może będą chłopaki a jak nie będą mogli to facet mieszkający niedaleko ,ofiarował się kiedyś z pomocą i za niewielką opłatą może zrobi.
Awatar użytkownika
Georginia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Grażynko zgadłaś mam ogromną ochotę na żurawki,jest tyle pięknych odmian.Szkoda że nie możemy mieć wszystkich.Pojadę z Monisią do naszego P.Grzesia on mi nie poskąpi żuraweczek a nawet będzie zadowolony że chcemy kupić. :lol:
Awatar użytkownika
Georginia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Witaj Martynko.Ja też ciekawa jestem jak to będzie wyglądało w pełni lata.Przyznam że na rabacie którą zrobiłam ubiegłej wiosny się nie zawiodłam ,może i teraz będę zadowolona.
Awatar użytkownika
Georginia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Moni .Dzięki za uznanie.M od 28.03przeszedł na emeryturę i powiedział że gotowaniem to On się teraz zajmie.Liczę na to i oby to nie był słomiany zapał.Masz rację zawsze mi mówi "zostaw zrobisz to jutro"Tylko że ja nie bardzo lubię odkładać robotę na jutro ,chyba że przewracam się o własne nogi.
Awatar użytkownika
Georginia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Monisiu ,Lucynko ja też znam ten ból.Przez 10 lat przyjeżdżałam na działkę w każdy piątek 80 km w jedna stronę,Jak jechałam to myślałam że wyskoczę z samochodu żeby jeszcze szybciej być już na miejscu i zobaczyć co się zmieniło od ubiegłego tygodnia.Co zakwitło ,co urosło.Przez tydzień to w ogrodzie są ogromne zmiany.Wyraźniej to widziałam jak była tygodniowa przerwa.
Monisiu. ;:196
Awatar użytkownika
JacekP
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 mar 2007, o 13:10

Post »

Witaj Alu :!: Wątek chyba jeszcze nie zamknięty więc się wpisuję. Podziwiam ilość i tempo wykonanych prac ;:63 I od razu będzie efekt, bo na nowej rabacie znalazły swe miejsce (może docelowe) duże krzewy. Bardzo jestem ciekawy, jak to się teraz zmieniło, bo ciągle pamiętam, jak było w ub. roku. Ale na pewno będzie jeszcze ładniej ;:108
U mnie pustynniki dzięki słońcu ochoczo ruszyły w górę, a zimowity od Ciebie wszędzie się zielenią. Już nie mogę się doczekać efektu jesienią ;:65
Awatar użytkownika
Margo2
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 lut 2010, o 12:14

Post »

Alu, podziwiam Twój zapał. Ja dopiero cokolwiek większego zaczęłam robić w ogrodzie jak się ociepliło. Mam jeszcze ogrom pracy.
Moja nowa rabata w dalekich planach. Na razie zbieram roślinki, żeby m. nie narzekał.
Patrzę na zdjęcie Twojej rabaty i tak mi się zdaje,że zachodzi na bramę. Czy ona nie bedzie używana?
Awatar użytkownika
Georginia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Jacku cały czas jeszcze przesadzam i porządkuję,bo to teraz najważniejsze.Jak rośliny będą już na swoich miejscach wtedy opielę rabaty,podleję roślinki i uporządkuję ścieżki.Moje zimowity też ostro poszły w górę,tulipany też dają czadu.Zmiany ogólnie spore i myślę że to wszystko bardziej uporządkowane.Sam zobaczysz.
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”