Jule, w ten sposób z każdego badylka zrobisz sobie drzewko z koroną. Dobrze, że te krzaczki nie za duże, bo gdzie byś je pomieściła? ;)
Zaraz, zaraz, czy nie miałaś zamiaru kupować żółtej pęcherznicy? Zaraz muszę pooglądać, gdzie to będzie rosło!
Ja dzisiaj fotografowałam swojego Wredei, czyli "wrednego wiąza", który bardzo ładnie rośnie, więc nie wiem, dlaczego mi się tak nazwa kojarzy... ale zdjęcia pewnie już w nowym watku?
Krystyno, Justyno, no to się wydało, dlaczego nie ma deszczu. Cała porcja spadła u Pawła. Mam nadzieję, że jutro będzie sprawiedliwiej, bo już nie mam kiedy z tym szlauchem latać, cały dzień jestem w pracy, a potem jeszcze na przegląd samochodu. Ech!...
Przywrotnikowi poobcinałam większe listki i czekam, to się sprawdza. Dziś miałam wyrzucać klon Ginnala, a znalazłam na nim dwa maluśkie listki u dołu. Tylko czy mi się opłaca go reanimować, jak zostało jakieś 10 cm??
Paweł, wierzę, że u Ciebie wiało porządnie, widziałam po drodze, jak sygnalizator przy Słowackiego się dyndał, aż stracha miałam, ze zleci! ;)
ogród Agaty (sure)
- Sure
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 5 lip 2010, o 21:03
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Re: ogród Agaty (sure)
pozdrawiam, Agata
ogród Agaty - cz.4
ogród Agaty - cz.4
- Jule
- Od: 10 kwie 2011, o 19:53
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Tak, tak, zolta tez bedzie ale musze odpowiedni egzemplarz znalezdz. Diabolo jest, bo wypierniczylam bialego derenia - wiesz tego co chcialam w warkocza plesc miejsce jest a ten wyrosniety tak jak chcialam tz mozna bylo zrobic glowny badyl, bo zdrewnialy juz i w miare prosty. Teraz sie prostuje po obskubaniu ... foty jutro.
Obciete badyle ukorzeniam - niby ciemna jest ciezka do tego ale zanim wywale, to zobacze moze sie uda.
ps wredny jest piekny - dawni sasiedzi mieli, taki kolumnowy wielki z 4 m wysokosci mial i byl ozdoba ogrodka przed domem. Nie moglam nigdy kolo niego przejsc obojetnie
Obciete badyle ukorzeniam - niby ciemna jest ciezka do tego ale zanim wywale, to zobacze moze sie uda.
ps wredny jest piekny - dawni sasiedzi mieli, taki kolumnowy wielki z 4 m wysokosci mial i byl ozdoba ogrodka przed domem. Nie moglam nigdy kolo niego przejsc obojetnie
- Sure
- Od: 5 lip 2010, o 21:03
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Jule, jak już wszystko zrealizujesz, jak zaplanowałaś, będzie pięknie!
Masz dobry pomysł z tym ukorzenianiem, chyba też zacznę tak robić, będę mieć sadzonki do rozdawania... a mojego wiąza zamieszczam już w nowym wątku. Na razie jeszcze jest mały, ale wesolutki, podobają mi się te żółte listki...
-- 6 cze 2011, o 21:33 --
A teraz zapraszam do nowego wątku, część 2 znajduje się tutaj
Masz dobry pomysł z tym ukorzenianiem, chyba też zacznę tak robić, będę mieć sadzonki do rozdawania... a mojego wiąza zamieszczam już w nowym wątku. Na razie jeszcze jest mały, ale wesolutki, podobają mi się te żółte listki...
-- 6 cze 2011, o 21:33 --
A teraz zapraszam do nowego wątku, część 2 znajduje się tutaj
pozdrawiam, Agata
ogród Agaty - cz.4
ogród Agaty - cz.4