Tereniu - TerDob cieszę się bardzo i dziękuję ślicznie.
Irenko - Irena37 bardzo dziękuję, planuję na dniach założyć nowy wątek i posłucham Twoich dobrych rad.
Bożenko - Bożena Śmigielska dziękuję pięknie i miło mi, że skorzystałaś z nich.
Eluś - tija dziękuję i miło mi, że skorzystałaś z porad.
Nooo, właśnie, hmmm ... przekroczyłam setkę i nie ma uproś, trzeba nowy wątek zacząć, a miałam czekać do nowego roku.
W najbliższych dniach zamykam stary, a otwieram nowy wątek.
Jacku - JacekP dziękuję za identyfikację trawki, tak to jest miskant tylko nie pamiętam jaki.
Zimą będę miała więcej czasu, to spróbuję oznaczyć moje NN roślinki.
Na działeczkę już nie jeżdżę, więc nie mam nowych zdjęć, żeby dodawać
W moim ogródeczku ... Halina 2011 /cz.6
- Wisienka
- Przyjaciel Forum
- Od: 9 lis 2006, o 11:45
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Re: W moim ogródeczku ... Halina 2011 /cz.6
Halinko - można zamknąć stary wątek teraz, a nowy otworzyć w styczniu.
Oj, chyba zaraz oberwie mi się!
Trawki masz piękne i faktycznie musi być fajnie siedzieć wśród nich w wietrzny dzień.
Dziękuję za rady. Właśnie zastanawiałam się, co teraz zrobić z jukką, która przypadkiem zaplątała
się w moim ogrodzie. Poprzednia po którejś zimie po prostu padła i nie miałam zamiaru już
wprowadzać jukk na moją działkę. ;)
Oj, chyba zaraz oberwie mi się!
Trawki masz piękne i faktycznie musi być fajnie siedzieć wśród nich w wietrzny dzień.
Dziękuję za rady. Właśnie zastanawiałam się, co teraz zrobić z jukką, która przypadkiem zaplątała
się w moim ogrodzie. Poprzednia po którejś zimie po prostu padła i nie miałam zamiaru już
wprowadzać jukk na moją działkę. ;)
Pozdrawiam serdecznie
- Gencjana
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 27 sty 2010, o 22:14
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Halinko, szukałam nowego wątku, ale się poród opóźnia?
- HalinaK
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 12 paź 2008, o 11:27
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Jadziu - Wisienka miło mi, że i Ty skorzystałaś z porad.
Jeżeli chodzi o juki, to moje rosną w ogrodzie już z osiem lat i nigdy ich nie związywałam, fakt, że wiosną wyglądały, jak czupiradła.
Właśnie pracuje nad zamknięciem starego, a otwarciem nowego wątku.
Adrianno - Gencjana dobre, hihihi ... ale się uśmiałam.
Kochani, chyba najwyższy czas, żeby zamknąć ten wątek, na liczniku 101
Nooo, i podsumować sezon ogrodowy 2011.
W moim ogrodzie przybyło baaardzo dużo ciekawych roślinek bylinowych, o których marzyłam.
Duża w tym zasługa moich forumowych przyjaciół, dlatego
Wszystkim pięknie dziękuję za otrzymane roślinki, wielkie buziaki
Poznałam osobiście przesympatyczną forumową koleżankę Ewunię - evikc, oczywiście nie obyło się bez wymiany roślinek.
Ewuniu, dziękuję za miłe spotkanie i roślinki
Odwiedziłam ogród:
- Ani - Zielona_Ania,
- Eli - Tosia1,
- Majeczki - edulkot.
Dziewczyny, pięknie dziękuję za spotkanie i roślinki
Bardzo, bardzo, bardzo żałuję, że nie dotarłam do ogrodu Basi - basjak na umówione spotkanie, już było za późno
Kochane dziewczyny: Basiu - basjak, Elu - Tosia1, Jadziu - JAKUCH serdecznie przepraszam
W tym roku oczarowały mnie astry i hibiskus letni, dlatego dołączą do żelaznego zestawu moich ukochanych jednorocznych roślinek, tz. do słoneczników, maków, aksamitek, nasturcji i nagietków.
Pożegnałam się na jakiś czas z warzywnikiem, a na jego miejscu będą przedszkolaki ogrodowe i roślinki jednoroczne.
Nie zamierzam kupować już więcej roślinek w marketach, za dużo pomyłek i za drogie.
Wysiewy ograniczę do wysiewów bezpośrednio do ziemi, a to dlatego, że te wczesne wysiewy domowe kończą się porażką.
Wszystkim moim miłym Gościom serdecznie dziękuję i zapraszam do nowego wątku
W moim ogródeczku ... Halina ;-) 2011 r /cz.7
Moderatora, proszę o zamknięcie wątku.
Jeżeli chodzi o juki, to moje rosną w ogrodzie już z osiem lat i nigdy ich nie związywałam, fakt, że wiosną wyglądały, jak czupiradła.
Właśnie pracuje nad zamknięciem starego, a otwarciem nowego wątku.
Adrianno - Gencjana dobre, hihihi ... ale się uśmiałam.
Kochani, chyba najwyższy czas, żeby zamknąć ten wątek, na liczniku 101
Nooo, i podsumować sezon ogrodowy 2011.
W moim ogrodzie przybyło baaardzo dużo ciekawych roślinek bylinowych, o których marzyłam.
Duża w tym zasługa moich forumowych przyjaciół, dlatego
Wszystkim pięknie dziękuję za otrzymane roślinki, wielkie buziaki
Poznałam osobiście przesympatyczną forumową koleżankę Ewunię - evikc, oczywiście nie obyło się bez wymiany roślinek.
Ewuniu, dziękuję za miłe spotkanie i roślinki
Odwiedziłam ogród:
- Ani - Zielona_Ania,
- Eli - Tosia1,
- Majeczki - edulkot.
Dziewczyny, pięknie dziękuję za spotkanie i roślinki
Bardzo, bardzo, bardzo żałuję, że nie dotarłam do ogrodu Basi - basjak na umówione spotkanie, już było za późno
Kochane dziewczyny: Basiu - basjak, Elu - Tosia1, Jadziu - JAKUCH serdecznie przepraszam
W tym roku oczarowały mnie astry i hibiskus letni, dlatego dołączą do żelaznego zestawu moich ukochanych jednorocznych roślinek, tz. do słoneczników, maków, aksamitek, nasturcji i nagietków.
Pożegnałam się na jakiś czas z warzywnikiem, a na jego miejscu będą przedszkolaki ogrodowe i roślinki jednoroczne.
Nie zamierzam kupować już więcej roślinek w marketach, za dużo pomyłek i za drogie.
Wysiewy ograniczę do wysiewów bezpośrednio do ziemi, a to dlatego, że te wczesne wysiewy domowe kończą się porażką.
Wszystkim moim miłym Gościom serdecznie dziękuję i zapraszam do nowego wątku
W moim ogródeczku ... Halina ;-) 2011 r /cz.7
Moderatora, proszę o zamknięcie wątku.